Att aldrig ta skit. Aldrig någonsin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min älskade älskade häst och bästavän. Jag önskar att alla på hela jorden fick ha en Nisse i sitt liv, för jag kan inte beskriva hur mycket lycka och trygghet denna fyrbenta glädjespridare ger mig. Nisse, min älskade Nisse. Jag älskar dig så mycket. Jag älskar dig så så mycket.

Likes

Comments

"Det är ett år sedan. Jag lyssnar på min spotifylista från den tiden. Jag känner inte igen en enda låt. Det är ett år sedan. Och jag hade glömt av hur det var. Jag hade glömt av hur min kropp gick fram som en robot, en maskin som bara spann på och aldrig stannade upp. Som aldrig vågade känna efter. Som hade glömt leva. Det är ett helt år sedan idag. Jag lyssnar på min spotifylista och sjunger med högt. Om bilrutorna kunde spricka av falska toner hade de antagligen gjort det. Om man kunde lysa mer än solen hade jag antagligen gjort det. Inte för att allt är perfekt. Men för jag lever och jag kommer ihåg varenda ord i texten på låten som dunkar hårt mot väggarna likt mitt hjärta gjorde den dagen. Det är ett år sedan och här står jag, utan dig. Jag var trasigare än de söndersprängda högtalarna i bilen men nu är jag helare än när du satt bredvid mig."

Likes

Comments

"Jag dansade tills mina fötter gjorde ont när jag plötsligt kände hans hand greppa tag i min rumpa. Jag vände mig om snabbt och jag skakade, jag skakade av ilska medan alla andra fortsatte som ingenting för det var ju inget konstigt"

Denna hashtagen krossar mitt hjärta i så många bitar. Men vad otroligt viktig den är. Vad mäktig, stark och modig den är. Vi kvinnor ska inte behöva se på tafsande händer som "vanligt och normalt", vi ska inte behöva kolla extra gånger bakåt medan vi småspringer hem från bussen och vi ska inte behöva utstå sexuella trakasserier och våldtäkter. Vi äger rätten till våra egna kroppar, ingen annan.

Nej det är "inte alla män", men det är nästan alla kvinnor.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments