Header

halloj!!!

Det var ju inte igår man kladdade här lixom :D

Har fixat och donat lite men inom en snar framtid kommer det en hel del smått och gott kan jag själv sitta här å tycka.

Jag tror det kan va rätt assuuuum!!!!

Ah, ville bara ge er ett litet hum om att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Ha de najs så hörs vi jääääkligt snart <3
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjaba!

Då var det måndag! Det är dumt å klaga lixom men visst finns de dagar som är mer najs än andra!

Idag har jag inte gjort så mycket förutom det vanliga! Ritualer man går efter dagar som dessa XD

Det ända jag kan säga att det finns fan folk som inte förtjänar att bli kallade folk. Dubbelmoralen bara sprutar ut och folk som bara helt plötsligt går från 0% retard till 100 procent retard. Vem fan bryr sig om någon som tror att den är är så jävla god person fast i själva värket inte är det utan lurar sig själv. Jag menar en som tror att den är vääärsta ängeln, dubbelmoralens morsa, jag lovar de e fan sick! Riktig jävla råtta som inte är mer värd än mårdskit hahaha.

Dessa personer inser dock inte sånt! Så de går lixom inte å göra annat än att bah skratta lite åt de å låta de ångra sig! Skulle ta längre tid att skriva allt negativt om denna än va det tagit för att utreda Palmemordet :) hur som helst finns det bara en sammanfattande menig. Dåliga människor ska man inte ha i sin närhet :D

Hur som helst så mår jag prima! Lite seg å så hade därför tänkt slagga tidigt idag å vakna upp utvilad lixom.

Positiv energi till er mina gossar och gummor bjudet på lite skön musik såhär på kvällskvisten, sov sött!

Likes

Comments

Heeej!

Väl på Friday's så satte vi oss till bords och snackade lite om allt och ingenting. Vi smidde lite planer som förhoppningsvis går i låst. Vistartade med världens godaste fördrink . Den hette något i stil med ”barbadosrum punch”, asså jag lovar er. Om ni drar dit å så är den helt värd å testa.Man blir helt schockad så god som den visade vara.

Det var soft helt enkelt. Och sedan var ju inte planerna attvi skulle göra så mycket typ. Men vi drog vidare och träffade på några bekanta.Vi hade det trevligt lixom å drog vidare ytterligare. På vägen vart vi fler och fler vilket va skoj!

En mycket trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och härliga förfriskningar.

Likes

Comments

Hallå hallå!

Sitter å lyssnar på lite fet mosika!

Det blev helt enkelt en och annan igår kväll som mintidigare hypotes löd. Det var ju ett tag sedan man träffade dessa så det vatrevligt ja!

Vi drog in till stan och ölade lite då inga planer fannstill en början. Vi hamnade till sist på donken och sen hem.

Jag vaknade lite senare än vanligt av någon anledning vilketjag tyckte var lite små skumt. Aja hur som helst. Det vart kontrollerat ochlugnt igår vilket la grund till den trevliga stämningen som befann sig lixom såde va chill. Hade lika gärna kunnat köra kbk men hade inte gnistan för detigår! XD

Ikväll blir det kvalle-tid med brushen. Vi ska Käka någotgott förhoppningsvis, på Fridays och bah njuta av lördagen typ :P. Men denna grabb är inte bara brush han är enriktig jäva go snubbe.

Sen får man helt enklet ta och se! Det är ju kanske inte såkul att ha allt planerat hela tiden. Men med planer brukar saker å ting blilite mer genomtänkta än när man låter flowet bestämma XD

Ha de så jäkla trevligt nu och ni som ska ut å festa, krökapå ordentligt. Sen ni som ska vara hemma å mysa. Se till att välja ut den bästagodispåsen någonsin så får ni ha det najz!

Likes

Comments

Tjaba skööningar!

Plockade upp stämpeln ca kl 6 och bääm.. stämplade ut från jobbet och drog mig hemåt för att käka middag. Väl hemma dårå, drog jag en dusch medans maten höll på av sig själv ute i köket ;) efter jag duschade så fixade jag till håret lite som hastigast för att sen hugga in.

Nu är jag dock klar för att dra ut och möta upp limpan bland annat och ett par till härliga själar. Det blir väl en och annan, som slisken han själv hade sagt!

Sedan är tanken på två veckor, på Gran Canaria stor i sommar med boyzen ;D halloj så länge och ha nu en skön fredag mina vänner!

Likes

Comments

Tjafan!

Idag har jag jobbat som vilken annan dag som helst, det flöt på bra. Fick upp ett flow som gjorde att det rullade på riktigt ordentligt. Kände att segheten höll på att krypa på in på små timmarna, innan jag slutade. Det vara bah att slänga upp en snaoz och plocka en kaffe och peppa till så la sig segheten strax därpå.

Det var även första användandet av den nya fräna jackan som jag kirrat! När jag öppnade paketet igår och testade den så tyckte jag inte alls att den var snygg typ jämfört med bilderna. Men efter att ha använt den en dag så tyckte jag ändå att den va feeet! Dragkedjan tar inte slut och det var en soft design.Har faktiskt laddat ner en ny app som verkade vara intresannså den var ju lätt värd att prova kände jag lixom. Appen heter yellow och ärungefär som tinder men med en anknytning till snapchat. Om ni vill prova så goahead XD

När jag öppnar appen då jag fått en notis tänker jag bah va i helvete, anledning down below! Detta är fan sneppetunder att hora sig HAHAH. småhoran.... piiin.

Likes

Comments

Tjabaa! Då hade man tänkt testa något nytt. Jag tror nämligen detta är något oldschool. Jag menar det är ju inte så många som sysslar med detta längre. Men jag menar hur många dudes är det som gör det? satteeeee varför inte lixom.

Sen måste jag ändå påpeka att instagram..... där är man eller i alla fall jag känner mig som värsta utgråtaren när man skriver någon text till bilderna, här är det ju ändå menat lixom.

Men här kommer man i alla fall få ta del av jäkligt schysta grejer samt å bah allmänt gött häng lixom!! Så ha en riktigt skön kväll här nu för det ska jag ha så kommer här även en riktigt schyst låt att smälla på för snart är det även helg :)

Likes

Comments