Här ligger jag me min gosepojk, som vanligt ligger han med FIFA och jag mobilen, seriöst värre

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Nu ska jag sätta mig och fixa naglarna, kommer ni ihåg att jag visade er ett paket? Jag visade ju aldrig vad som var i men ni ser det på bilden. Helt vanliga geler plus något annat, de är det jag ska testa idag tänkte jag! Spännande och se hur det blir. 😋

Likes

Comments

Hej på er!
Idag väcktes jag utav Victor som klev upp vid halv sex eftersom han skulle iväg och spela match, låg kvar i sängen en timme o sen åkte jag till jobbet, nu sitter jag i bilen påväg hem och när jag kommer hem ska jag ta hand om mig själv, duscha, fixa naglarna och sen bara mysa framför en film eller en bra serie!
Ha det bra!

Likes

Comments
Hejsan, kort dag i skolan idag och nu sitter jag hemma med dessa två gosisarna jämte mig! Ska snart äta mat är så hungrig!!!

Likes

Comments


Idag har jag mamma och pappa varit iväg på en liten roadtrip och hämtat denna underbaring! Otroligt söt!

Likes

Comments
Detta kom nyss hem och ni vet att jag älskar paket 😍 välbehövligt när man är halvdöd

Likes

Comments
Hej på er, idag är jag hemma pga feber och världens nackspärr som dessutom ger mig världens huvudvärk..inte kul alls. Har iaf börjat kolla om pll och de är vad jag gjort hela dagen

Likes

Comments
Herregud blir så trött på det här herregud -.- får folk aldrig nog. Klart det är en gubbe som blir Ica stig, stig är en kar inte en kvinna.

Likes

Comments
Hej på er!
Idag har vi varit och åkt pulka och nu ska vi iväg på kalas! Efter kalaset ska jag ha lite egentid hade jag tänkt, tända lite ljus i mitt rum, ansiktsmask måla naglarna och kolla yt. Himla mysigt!

Likes

Comments