Long time, no see.. Har tagit en liten paus härifrån men nu är jag sugen på att igen! Så har haft ett toppen sommarlov & avslutade lovet med att bo i Spanien i lite över en halv månad. Det var hur kul & mysigt som helst, men när de sista dagarna började komma kände jag mig ganska färdig & va taggad på att åka tillbaka till kalla Sverige! Kan säga att jag ångrar det lite nu, hehe.
Vi bodde iallafall en vecka själva i en lägenhet, i en stad som heter La Manga. Resten av resan bodde vi i ett stort hus i Calpe, tillsammans med våra familjekompisar. Men idag är det exakt 1 månad sen jag kom hem & har redan flagnat bort all brun färg, kul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag är det första dagen på påsklovet & har bara chillat heela dagen. Jag & Wilma satte klockan på 07.20 för att Wilma skulle upp & jobba. Även jag gick upp då & glodde på serien "13 reasons why", har precis börjat se den me jag gillar den än så länge. Den slår dock inte Gossip Girl, men det gör ingen serie!! Åt lite frukost, sminkade mig & lockade håret. Hela familjen packade in sig i bilen & drog till mormor & morfar för lite korvgrillning i snön (najs med snö i mitten av april). Är fortfarande kvar men vi ska dra hemåt närsom, tagga 1h bilresa wihooo!! Runt kl 9 kväll kommer min pojkvän så ska vi bara mysa & vara barnvakt imon på morgonen. Inga andra planer bokade än.

Likes

Comments

Klockan är nu 00.40 & jag ligger i sängen bredvid min bästis. Idag/igår fyllde mina bröder år så i morse firade vi de, sen runt 12 kom min pojkvän. En timme efter det kom några från släkten & vi alla firade mina bröder med tårta & paket. Runt 4-5 drog alla hemåt & då åt vi tacos för att vi skulle vara fit 4 fight för vi skulle få fler gäster. Runt 7 kom väl våra familjekompisar & vi gjorde inte alls mycket, snackade bara i stort sätt. Wilma kom sedan vid kl 9 för att sova här inatt, mysigaste!! Så vi har bara pratat & pratat, & vi har haft det så, så kul + mysigt. Saknat att umgås med henne en hel del faktiskt. Nu ska vi nog sova så får vi se vart morgondagen tar oss!

Likes

Comments

Pinchos har ganska nyligen öppnat här & kan nt annat än älska det, så mysigt ställe. Rekommenderas!!

Likes

Comments

Hej alla fina & välkomna till min blogg! Idag är det söndag & även påskafton. Jag har sovit hemma hos min pojkvän inatt för att igår så firade jag påsk/födelsedag med hans släkt. Tidigare idag tog jag bussen hem runt 12 & åt lunch hemma, sen drog jag & mamsen in till stan för att checka in Lager 157 som precis öppnat i min stad. Ska inte göra så mycket ikväll, äta lite påskmat & chilla antar jag. Lugn men mysig dag! Vi fick även påsklov i torsdags, så man kan ju säga att påsklovet ''börjar'' på måndag & det ska bli så, så skönt att bara få ta det lugnt & inte stressa i en vecka.

Likes

Comments