Imorgon blir det november. Äntligen. Nu är det inte så långt kvar till december och julafton. Jag vill ha december nu. Och jag längtar så tills december kommer, och tills kylan kommer på riktigt. Jag har märkt att jag älskar kyla, så länge man har på sig tillräckligt mycket kläder för att inte frysa. Sedan älskar jag snö, och vill helst ha det typ igår.


Kommer inte bli ett långt inlägg idag. Är trött och ska strax sova. Dags för jobb imorgon igen, men bara 12 till 18, så inget långt pass. Blir nog mysigt skulle jag tro. Tänkte försöka gymma innan också, så blir att gå upp i tid även fast jag inte börjar tidigt. Blev gym i förrgår (söndag), men igår och idag har jag inte hunnit. Så som sagt tänkte jag ta ett pass imorgon, det blir nog roligt skulle jag tro. Puss & kram  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag stod jobb på listan, tänkte först träna innan jobbet men hade verkligen inte motivationen uppe och hade sovit så dåligt så tänkte göra det efter jobbet och stallet, men var klar med allt vid 7 och då ville jag ha lite kväll innan det är dags för jobb imorgon igen. Tänkte i alla fall gymma innan jobbet imorgon, börjar ju 10 så hinner ju gott med gymmet innan. Är faktiskt ganska så taggad, det ska bli roligt. Tänkte köra ganska mycket armar, är svagast i armarna och därför tänkte jag armar imorgon och ben kanske på måndag. Måste få in kondition också i veckan, men kör kanske det på tisdag eller onsdag. Jag får se helt enkelt. Sån är planen, men den kommer säkert ändras. Idag blev det verkligen inget särskilt intressant inlägg, men jag ville ändå skriva något litet. Skickar med två bilder på min lilla medryttarhäst. Hon är världens finaste.

Likes

Comments

Det första inlägget på MIN blogg får bli om MIG. Surprise. Även två väldigt fixade selfies som verkligen visar hur jag ser ut, eller något liknande i alla fall. 

VAD ska man då säga om mig. Jag tycker ärligt det är ganska svårt att försöka förklara mig själv, det hade nog varit lättare om någon annan hade förklarat och jag bara hade liksom skrivit av, eller vad man nu ska säga. Men jag ska verkligen försöka förklara vem jag är och vad jag vill med denna bloggen, även fast det nog kommer bli en ganska klurig uppgift. 


Jag är 19 år, fyller snart 20 år och jag hoppas att folk som känner mig skulle beskriva mig som en positiv, glad individ. Jag har ganska svängigt humör, något som nog är ganska svårt för mina nära och kära. Jag bor på västkusten med min mamma och min pappa och mina två småsyskon, en bror och en syster. Vi har även en hund och en katt, Zally som är en lagotto romagnolo, och Zezar, som är en norsk skogskatt och bondkatt. Vi bor i ett ganska normalstort hus lite utanför Halmstad. Och jag trivs som fisken i vattnet, för tillfället i vilket fall som helst. På fritiden är jag i stallet, jobbar, hänger med kompisar och tränar. Träning är ett intresse som liksom kommit och gått under största delen av mitt liv. Jag spelade innebandy som liten och tränade Muay Thai för något år sedan också, det slutade jag med, men hoppas jag kan börja igen någon gång. Ridningen har följt med mig i största delen av mitt liv och det är verkligen någonting jag aldrig vill sluta med. Det är min största hobby av allt. Bredvid hästarna har jag just precis börjat gymma, och jag hoppas denna bloggen kan bli något av en vardags/pepp/träningsblogg för endast min egen motivation. 

Något annat jag också gjort ett tag är att festa, under studentåret var det mycket festande, men det har nu lugnat ner sig och jag festar inte lika mycket längre. Något jag tycker är skönt, både för mig, och för levern, heh. 


Mina framtidsplaner är för nuvarande ganska instabila för att vara helt ärlig. Jag har hela livet funderat på att bli sjuksköterska, och specifikt på psykiatrisjuksköterska, men har nu nyligen funderat åt ett annat håll, och då socionom. Det har jag också funderat på fram och tillbaka innan, men har aldrig trott jag kunnat komma in, men nu nyligen såg jag att jag skulle kunna komma in uppe i Umeå. Men det svåra är att veta om man verkligen vill flytta så långt upp i landet. Men jag har ett tag kvar att bestämma mig ännu. 5 månader för att vara exakt, så det är nog ganska lugnt. Det beror också lite på hur läget blir med vissa människor för att vara ärlig. Så jag får helt enkelt se. 

Detta var lite om mig, presentationen är ganska dålig för att vara ärlig, men det är så svårt att beskriva sig själv tycker jag. Så det får bli bra med denna presentationen. 

Puss&kram, Ebba 

Likes

Comments