Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glad andra advent!
Dagens planer består mest av skolarbete :/ har dock inte så mycket kvar att göra, denna veckan har jag tagit igen en del i och med att jag inte tränat lika mycket. Sjukt hur mycket tid som blir över till annat. Sedan ikväll ska jag jobba några timmar för att sedan planera lite inför nästa vecka. Kanske blir att träffa några kompisar senare på kvällen men brukar vara ganska trött efter jobbet så får se hur det blir.
Hoppas ni har en fin söndag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Skönt att äntligen få sova ut, de senaste helgerna har bestått av tävlingsresor med tennislaget så det behövdes lite återhämtning. Sitter nu och kollar på The OC, sedan ska vi åka och köpa gran! Snart bara två veckor kvar till jul, har gått såå fort!
Hade inte fått så mycket julkänslan förens igår faktiskt, då jag var på middag med jultema hemma hos Alice! Blev en riktigt mysig och rolig kväll!

Likes

Comments

Kom precis hem från skolan och sitter nu och tar en kopp kaffe. Slutar egentligen kl 12 på fredagar men åkte till stan med Alice en sväng för att fixa lite saker inför kvällen! Ska nu plugga en stund innan jag åker till gymmet och sedan ska jag till en kirurgpraktor som ska kolla min skadade rygg :/ har inte kunnat träna tennis som vanligt denna vecka tyvärr, blir helt rastlös när jag inte kan träna, så jag hoppas verkligen detta besöket hjälper!

Igår var jag och mamma ensamma hemma, så vi bestämde oss spontant för att gå ut och äta innan vi gick till arkadens julklappsevent. Köpte bl.a. blusen på bilden, från Zara

Likes

Comments

Hej igen!
Har bestämt mig för att ge bloggandet en chans till! Mest för att jag tycker det är så roligt att hålla på med bilder! Kommer därför bli mycket inlägg med foton från händelser i min vardag. Hoppas ni vill följa!
Puss o kram :-)

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments