Var och träffade syrran idag på götaplatsen, de hade sin årliga tandem för lund ekonomerna och många andra högskolor. Sjukaste men roligaste traditionen jag hört. Får hoppas att alla klarar sig hela vägen till Lund. Tanken var att jag skulle vara med på deras sittning på handels för att ta bilder men min träning kom ivägen :(, så fick snabbt skynda mig för att va med innan de började cykla. Träffar ju inte min syster så ofta längre eftersom hon pluggar i Lund, så det var kul att se henne en kort stund i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det nationellt prov i engelska för alla tvåor. Det var andra delen, alltså läs + hör. Brukar gå ganska bra på just den delen för mig men idag kändes det extra svårt, framförallt hör delen. Har heller inte mått så bra seden helgen så hade lite svårt att koncentrera mig. Valde att gå hem efter provet för att vila. Missade ju lunchen så gjorde två avokadomackor och en smoothie när jag kom hem. <3

Likes

Comments

Förra veckan beställde jag hem denna väska som jag kollat på ett tag, fanns på D.O men när jag väl skulle köpa den var den slut.

Från i fredags

Likes

Comments

I helgen fyllde även Mamma år. Eftersom jag skulle vara borta större delen i början av helgen bestämde vi att ha söndagsmiddag med släkten för att fira. Jag kom precis hem från jobbet när alla satt vid bordet så var rätt trött under middagen. Gott var det i alla fall! Mitt önskemål att ha prinsesstårta som jag tror uppskattades av alla.

Likes

Comments

Längesen jag hade så trevligt som igår, Mina bästa tjejkompisar Victoria och Tova hade igår 18års "garden party" vilket passade perfekt i det fina vädret. En helt underbar kväll blev det och såå fint de hade fixat. Chokladfontänen var favoriten under kvällen, tyvärr spillde jag ner mina nya vita byxor men det var jag nog inte ensam om. Vår present blev en upplevelse att de två ska få åka tandemskärmflygning!!! haha "Ni är sjuka i huvudet" blev komentaren från den ena och en lite mer taggad Tova har jag aldrig sett gladare av en present.


Det blev en del bilder under kvällen, här på värdinnorna!

"Omedveten" matchning från syskonen

Fina vänner

Eira som hade uppgift att hålla alla glada lyckades lite för bra

10/10

Likes

Comments

I Fredags var det Emmas tur att bli firad. Detta gjordes på bästa sätt med en grillkväll hemma hos henne i hennes perfekta sommarhus. Vädret kunde inte ha varit bättre, Vi satt ute i hennes mysiga uterum med utsikt över solnedgången och åt grillat. Första riktiga sommarkvällen av många detta år hoppas jag!

Emma med hennes nya solglasögon, som tjejerna och jag gav som present.

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Sofia, en 18 årig tjej från Göteborg som bestämt sig för att starta en blogg. Här kommer jag uppdatera inlägg om min vardag, tennisträning, mode och roliga händelser med kompisar! Jag har alltid haft ett stort intresse av att fotografera, därför kommer bloggen främst vara till för att lägga ut bilder och fina minnen.

Likes

Comments