Header

Här ser ni de senaste bilderna ifrån min Instagram. Följ mig gärna där, kommer uppdatera massor ifrån London. Ni hittar mig under användarnamnet: Johansonsara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej fina, hoppas allt är bra med er. Idag är det onsdag vilket betyder lång skoldag, men var lyckligt lottad och fick sluta redan vid 15 istället för 17. Självklart ligger det något bakom nämligen en stor inlämning, men den skjuter jag lite på. Idag i skolan hade vi Box, väldigt roligt men sjukt jobbigt. Mina händer skakar fortfarande, så det är lite jobbigt att skriva detta inlägg haha. Men nu ska jag packa lite, åker ju till London imorgon med Johanna. Ska bli superskönt och så kul, planet lyfter 12:50 imorgon och är mer än taggad!!

Likes

Comments

Jag tror inte att någon som läser denna bloggen aktivt har missat att jag älskar Justin. Går nog inte en enda dag utan att jag lyssnar på minst tre låtar, nästan alltid fler. Att sitta och kolla på massa youtube videos med Justin kan jag ägna mig åt i timmar utan att bli uttråkad hihi. Några av dessa videos jag visar är nedan är lite annorlunda och jag gillar de så mycket!

Till er som säger att han inte kan sjunga på riktigt säger jag bara byyyyyyee!!

​Denna videon har jag sätt oräknebara gånger, så kul att se hur han röst har utvecklats! <3 

Likes

Comments

Hej på er hur mår ni? Själv mår jag superbra, bortsett från att jag i nuläget sitter i skolan och skakar för det är så kallt. Usch säger jag bara händerna och läpparna skiftar i blått för att det är så kallt. Men bortsett från den kalla skolan, är det en bra dag. Slutar redan vid halv 3, så lär vara hemma en stund innan 15:00. Då väntas träning skulle gärna gå ut och springa då jag inte hann igår. Hade en tid att passa så körde återigen lite cardio. Men idag hade så gärna dragit ut, men med tanken värken som kommer i vaderna så fort jag springer känns det inte supersmart. Efter lite snack med Johanna som har haft benhinneinflammation, kom jag fram till att det är bäst att lägga löpningen åt sidan ett tag. Så får jag testa att springa igen, när jag kommer hemifrån London. Så idag kör jag på lite crossfit istället med en blandning av back/trapp intervaller. Har en liten back plus två trappor upp till huset, så springer upp och ner för dem tre gånger plus två övningar 1min på varje. Så kör jag så några varv, mycket kul och det känns verkligen som att det tar på kroppen. Men utöver träningen ska jag även hinna med lite packning. Samt lite tisdagsmys kolla på Hollywood Fruar med bästa mamma exempelvis!

Bjuder på dessa bedårande bilder jag hittade på mina missar när de små kattungar!<3

Likes

Comments

God morgon på er har inte kikat inte här på hela helgen.. Men jag har mina ursäkter jobbade ifrån 09:-18 i lördags och 07:-16 igår. Efter jobbet igår tog jag mig igenom ett kort litet träningspass lite cardio samt mage och rumpa. Sen hoppade jag in i duschen och efter de åkte jag raka vägen in till stan. Där jag mötte upp Johanna plus våra mammor för att äta middag och planera lite London. Om en timma ungefär ska jag åka in till skolan men det är en kort dag idag, slutar redan vid 13:30. När jag kommer hem ska jag försöka ta mig ut på en springrunda, men de senaste gångerna har jag fått så sjukt ont i vaderna så det lockar inte supermycket.. Men det är ju kul med lite variation när det gäller träning, och det skulle vara så skönt att få springa en runda med en bra podd i lurarna. Nu ska jag kolla igenom humhum inlämningen som blir det sista jag lämnar in, innan jag går på lov på onsdag!

Likes

Comments

Såg att Tilda gjort tre saker, så tänkte att jag gör en med då det är kul att läsa!

3 saker jag ser fram emot: London, min och Tildas födelsedagsfest, julen!
3 saker jag gillar: Chokladbollar, nya kläder, få A på prov haha

3 saker jag inte gillar: Smutsigt hår, när folk inte säger tack, mens
3 saker jag vill: Bli 18, lyckas bra i skolan, resa

3 saker jag borde: Sluta småäta, dammsuga mitt rum, tvätta de jag ska ha med mig till London

3 saker jag saknar:Sofie och Ida så sjukt mkt, Stockholm, varma dagar på stranden

3 saker jag önskar mig: Ny plattång, Ljusa jeans, contour palett

Likes

Comments

Har ju hamnat lite efter i musik världen, det ända som gällt för mig har varit Justin haha. Innan konserten lyssnade jag för att tagga till och nöta in texterna, och efteråt kunde jag inte lyssna på annat hehe!<3 

Likes

Comments

Heeej lovade ju att lägga upp dagens träning såhär kommer den. Körde de tre passen här nedan plus ett magpass på mobilen genom appen Ab Workout och de passet som är 5min. Nu blir det vila ifrån träning imorgon jobbar hela dagen och lär inte orka före/efter haha.. Plus att det är viktigt att vila, lika viktigt som att träna. 

Detta pass på fem minuter dödar mig, så sjukt jobbigt! Namnet på passet är verkligen passande....

Likes

Comments

Jag är ett så kallat litet träningsfreak, eller aa nästan i alla fall. Tränar alltid minst 3 gånger i veckan men oftast blir det 5gånger ibland mer. Men jag gymmar nästan aldrig, och jag måste säga att jag tränar riktigt bra ändå. Förra hösten och i vintras/våras hade jag gymkort, och tränade väldigt mycket där och det var roligt absolut. Men det funkade inte så bra för mig med gymkort på just det gymmet, för det låg långt ifrån där jag tog bussen hem osv osv. Så jag bestämde mig helt enkelt, för att inte köpa nytt och bara träna hemma. Det funkar så bra för mig, jag är ute och springer mycket, kör mina egna crossfitt pass där jag blandar med mycket kondition. Kör backintervaller och även mycket youtube videos, jag jobbar nästan bara med min egen kroppsvikt. Har 4hantlar hemma men de är bara på 1kg och 2kg, så de kommer ej till så mycket användning. Men brukar lägga till 2kg/4kg när jag gör sqouts/utfallssteg och sätta hanteln i knävecket när jag gör kisande hunden osv. Men det jag skulle komma fram till med detta inlägg är att jag tycker det är så tråkigt att träning hela tiden kopplas ihop med gym, att man måste gå till gymmet för att kunna köra ett bra pass. För det stämmer verkligen inte, alla har inte råd eller tiden att gymma och då funkar det superbra att träna hemma. Då har man heller inga ursäkter till att inte träna för det är helt gratis, och man vinner mycket tid på att inte åka fram och tillbaka till gymmet. Meningen med detta inlägg är absolut inte att säga att gym är dåligt på något vis, för har gymmat mycket själv. Funderar även på att köpa nytt kort på annat ställe, jag ville helt enkelt bara säga att man behöver inte gymma för att träna bra! Självklart får man snabbare resultat när man använder sig utav maskiner med tyngre vikter, men aa ni förstår vad jag menar.

Det kommer ett inlägg senare, vad jag tränar idag så kommer ni förstå lite vad jag menar! <3

Likes

Comments

​Då är onsdagen passerad, vilket betyder att mer än hälften av skolveckan är klar. Denna onsdag bjöd på 2h hål så jag och Johanna gick ner på stan för att fika och plugga lite så mysigt. Men sedan var det tyvärr bara att traska upp mot skolan igen för att lyssna på en föreläsning samt två samlektioner, slutade inte innan 16:30 men mamma hämtade mig så var hemma strax innan 17:00. Väl på hemmaplan tränade jag och pluggade psykologi, men så mycket mer har inte jag hunnit med. Resten av kvällen ska jag bara mysa, samt kolla igenom psykologin någon extra gång har prov på fredag!!

Likes

Comments