Header

Idag var jag och slingade och toppade håret!! Är så så nöjd! Mitt hår var allt för slitet, så var skönt att få utväxten borta och topparna klippta. Vi la även i en slags kur i håret som skulle återfukta, så nu känns det verkligen som mitt hår mår bra!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag för första gången haft en heldag fylld med aktivitet och roligheter. Tog bussen hemifrån vid kl 11 och fram tills dess han jag i princip bara sova efter en natt med väldigt dålig sömn usch usch. Väl i stan gymmade jag innan jag begav mig mot körskolan, idag övade vi backning/parkering och oj vad jag tyckte det var svårt och läskigt hehe... Måste verkligen jobba på mitt självförtroende när det kommer till körningen för tror verkligen att det kommer gå så mycket bättre då. Efter körlektion var det iallafall dags för att möta upp mitt bästa squad vi tog en fika på mignon och catchade upp. Sedan gick vi runt lite i affärer och jag hamnade på hemmaplan igen vid 8-tiden. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, för även morgondagen är fylld med roliga planer!

Hur fina? <3

Inte dagens fika utan från i fredags med Filippa, men denna bild vad mycket finare <3 Dessutom är det samma Cafe haha.

Likes

Comments

Från baldagen <3

Idag började jag dagen med en allt för lång sovmorgon.. Men fick pluggat lite körteori innan jag åkte in och gymmade iallafall. Gymmet gick bra det var rygg som stod på schemat idag och som alltid fokuserar jag även mycket på konditionen då det är de jag tycker är roligast. Efter träning var det dags att möta upp mamma för lite körning och det gick både bra och dåligt. Kände mig lite osäker bakom ratten idag.. Nu är jag iallafall hemkommen och ska hoppa in i duschen, sedan blir de mer teoriplugg och sedan middag. Funderar på att ta mig ut på en kvällsprommis sedan, men får se vad jag orkar. Imorgon har jag en hel dag fylld med planer men OJ vad jag ser framemot det!

Likes

Comments

Igår var jag ute i Göteborg och festade med Linn. Vi tog tåget så vi var uppe vid halv 12 ungefär och gick då direkt till excet. Där var vi och dansade och sjöng tills klockan slog fem. Sedan tog vi oss till burger king för lite nattmat och sen gick tåget hem vid kl 07, vilket resulterade till att vi inte hamnade hemma i sängen innan kl 8 på morgonen. Att hoppa på bussen i fest kläder när alla andra vakna startade dagen som vi inte ens hade avslutade kändes mycket konstigt "Walk of shame" är en bra beskrivelse.. Annars idag har jag bara tagit de lugnt, mitt mående har väl inte varit på topp haha. Nu ska jag sova, imorgon väntas sovmorgon gym och sedan vet jag inte.. Hoppas på att få något mer planerat!

Likes

Comments

Hej på er hoppas allt är bra, fredag idag och äntligen helg för många utav er! Även om jag nu mera har helg hela veckan ser faktiskt även jag framemot dagen och helgen som kommer härnäst. Igår började jag dagen med en körlektion vid kl 9 sen mötte jag upp Johanna på en PW och efteråt blev de gym och sedan en tur på stan. Visst är det lite lustigt det där hur olika dagarna kan se ut, igår vid den här tiden hade jag hunnit med både en körlektion, en PW och hade precis gymmat klart. idag vid den här tiden har jag hunnit vakna, ligga i kvar i sängen och dra mig och äta frukost... Känner mig så oerhört oproduktiv och dålig när dagen kommer igång så sent. Men nu ska jag plugga lite körteori sedan sätter jag mig på bussen in mot stan för ett benpass på gymmet och sedan möter jag upp Filippa för en fika!

Likes

Comments

Har haft svårt att hitta musik jag tycker om den senaste tiden så satt mig och kollade igenom Shawn Mendes gamla album och hittade några favoriter. Det blev några nya favoriter och några som jag hört innan, som blev favisar på nytt!

Några andra favoriter är Aftertaste, Don't be a fool och Air.

Likes

Comments

Visst låter det är härligt att vara ledig, men när alla andra jobbar och går i skolan känns det faktiskt bara jobbigt. Jag vill också jobba och tjäna ihop de pengarna jag vet att jag behöver, så att vara långledigt är faktiskt ingenting som jag uppskattar för tillfället. Försöker göra det bästa av situationen, spenderar mkt tid åt körteori och övningskörning. Sover ut på morgonen och försöker umgås så mycket jag bara kan med vänner. Idag ska jag gymma, plugga körteori tänkte även städa och hinna gå ut på en promenad. Ska nog få tiden att gå även idag, ikväll kommer Linn hit och sover över så det blir mysigt!!

Likes

Comments

Ska se till att inom en snar framtid beställa sling och klipptid för det var ett bra tag sedan sist. Finns det någon bättre känsla en salongfixat hår? Skulle gärna ha det så varje dag om möjligt! Blir nog bara att klippa de slitna topparna och fixa utväxten och även fräscha upp längderna lite. Skulle gärna klippa håret till axlarna egentligen, men modet finns inte riktigt där...

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på tåget påväg hemåt igen, det känns mycket tråkigt måste jag säga. Hade inte haft några problem alls med att stanna några dagar till, men vardagen hemma väntar också. Har haft en jättebra vecka på alla sätt och vis, att få träffa världens bästa vän skadar inte. Att ha sin bästis cirka 50mil bort är inte alltid kul, men inom 2år ska vi bo närmre varandra!! Har även hunnit träffa min fina fina syster, världens bästa Josse som både är min syssling men också en utav mina bästa vänner. Att få kvalitets tid med mormor och morfar har även det varit toppen på alla sätt och vis. Min mormor måste nog vara den sötaste och snällaste, mest omtänksamma på denna jord. Hon är verkligen min förebild så så fin människa. Vad kärleksfullt inlägg det blev, men man måste väl få skryta lite om sin fina släkt/vänner? Men nu ska jag plugga körteori och i eftermiddag får jag komma hem och krama om familjen och pussa på mina små katter. Imorgon väntas mycket roliga planer, men mer om det senare!

Likes

Comments