​Några kamerabilder ifrån kristinehamn och midsommar. Nu är jag äntligen hemma efter två dagar iväg på camping, det ska bli jätteskönt att ta en dusch och sova i sin egna säng igen.  Vi hade en jättelyckad midsommar och gårdagen bestod mest utav att vi alla låg halv döda och åt pizza och chips, men jag antar att det hör till. 

Likes

Comments

Jag och mina sex vänner har nu landat i Kristinehamn där vi hyrt stuga och tänkte spendera två fantastiska dagar

Likes

Comments

Jag firade in det nya året tillsammans med två av mina tjejkompisar i LONDON. Vi turistade mest och försökte klämma in så mycket shopping och sevärdheter på en o samma gång. Det var fyra intensiva dagar men det var fantastiskt roligt. Vill så himla gärna åka tillbaka och vara där längre, jag älskar london.

Likes

Comments

Jobbar kväll hela denna vecka och det resulterar i att mina dagar inte ser så himla roliga ut. Jag vaknar, äter frukost, kollar på film och åker till jobbet. Imorgon ska jag dock upp med tuppen för bilen ska iväg på lite service, 06:55 står klockan på och om jag har tillräckligt med energi så passar jag på att ta en promenad när jag är ändå är i farten.

Likes

Comments

Precis varit hos Nikita hair inne i Örebro. Världens gulligaste tjej som räddade mitt hår! Nu är det i en jämn färg och det slitna är så gott som borta! Jag är nöjd och glad. Nu ska jag promenera lite här i stan innan Ebba slutar så vi kan käka lunch. Sen bär det av till jobbet.. Känns ju lockande nu när solen strålar.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag var uppe med tuppen trots att jag ska vara på jobbet vid 15:00. Men idag ska jag besöka frissan för att lösa mitt hår... Ja jag förstörde mitt blonda hårsvall, så vi får se vad jag hittar på.

Solen skiner och min pärla står ensam kvar medans resten knegar

Likes

Comments

Arbetsdagen avslutades en timme tidigare än planerat eftersom det var hel dött på jobbet. Fick ett snabb besök av Cilla och Mallan som hade åkt ifrån Göteborg och stannade på en glass när dom var påväg till Avesta igen. Sen hann jag knappt hem innan Alexandra kom och hämtade upp mig, nu sitter vi på hennes balkong och käkar glass och snackar skit, bra avslut på en bra vecka.

Likes

Comments