Header

Jag är ledig idag och har absolut inte gjort något alls! Jag var på gymmet imorse när jag vakna och körde bröst och från dess har det bara gått utför, antagligen har jag någon förkylning i kroppen för det senaste dagarna har jag haft huvudvärk och idag har jag varit fruktansvärt frusen samt trött och orkeslös. Förutom gymmet har jag även gjort nya matlådor för resten utav veckan och det är allt. Klockan är tre på eftermiddagen och jag har bara spenderat tid i soffan och kollat på film.
Nu har jag tagit mig lite kraft till att göra iordning lite mellanmål och en super smoothie för att boosta immunförsvars lite och förhoppningsvis klarar jag mig från att bli sjuk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jobb helgen är över och imorgon går jag direkt på nästa veckas jobb. Denna helgen har bara sprungit förbi men något jag känner är uppskattande är att det blir ljusare på kvällarna nu, det gör jättemycket att komma ifrån jobbet och det fortfarande är lite ljust ute, det känns som man har mer energi till annat när man kommer hem.

Efter jobbet idag möte jag upp pappa på gymmet och vi körde både ett CX-pass ihop och även lite axelträning efteråt, men herregud vad det brände i axlarna idag efter CX, det är ett riktigt bra och roligt grupp pass.
Nu efter både middag och en dusch håller jag på att fixa matlådor för veckan som kommer, lax och ris blir det.
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och är uppladdade för måndag imorgon.

Likes

Comments

​Packade in cyklarna i bussen och åkte ut till skogen/el-ljusspåren för att köra en riktigt vår cykling. Det var hur kul som helst och marken är perfekt för att vara ute i skogen just nu, kylan gör att det fortfarande är fryst mark och inte så lerigt, samtidigt som solen lyser och man har lite vår feelings. 
Det är verkligen värt när det är sånt här väder ute att skippa gymmet och alla tråkiga konditions maskiner där du räknar minuterna du står och trampar på samma ställe. Ta istället med dig en vän eller koppla in en bra spellista i öronen och kör en löprunda utomhus, jag lovar er att ni kommer må mycket bättre efteråt, sol ljuset laddar upp kroppen på energi på ett annat sätt det är bevisat att med hjälp utav sol och frisk luft boostar vi upp humöret och motverkar depression. 

Likes

Comments

​Som visa av er kanske redan vet bor jag vid västkusten precis bredvid havet och det är verkligen fantastiskt här, jag tröttna aldrig på att gå promenader då jag har en fantastik utsikt, men hur bra jag än trivs vid vattnet älskar jag även skogen. Jag tog en pause mitt i allt idag för att åka ut till el-ljus spåren här i närheten och promenera/rensa tankarna. För mig är det viktigt att försöka vara ute en stund varje dag då det är stärkande för både, hälsan immunförsvaret och psyket, och låt oss face it det är supermysigt att vara ute när solen lyser och vädret börjar bli lite varmare. 

Likes

Comments

​Jag kan verkligen känna av gårdagens ryggpass, känner mig stel som en pinne denna morgonen. 
Men jag laddar upp med en stor frukost och ett avsnitt parneviks innan jag beger mig mot gymmet för att köra slut på mina ben idag.
Vad har ni för planer idag? vissa kanske redan börjar planera inför sin helg? Hur som helt hoppas jag ni alla får en toppen dag och fortsätter jobba mot era mål. 

Likes

Comments

​Det känns som det enda jag gör är att städa och tvätta när jag är ledig, men är det bara jag som känner mig extra glad när det är rent runt mig? Jag har iallafall inte gjort så mycket mer än så länge förutom städa.. Men nu sitter jag och äter lite mellanmål och väntar på att Jonas ska vakna upp, han ska hjälpa mig att åka till tippen, det är så mycket som ska slängas och tunga saker så vi måste vara två för det. Annars är det sol och jag ska passa på att gå ut på en promenad. 

Likes

Comments

​Det var verkligen en vacker morgon imorse! Det är frost i luften men samtidigt känns det som våren sakta börja smyga sig på.
Jag starta dagen med ett bröst pass på gymmet och senare ska jag åka och storhandla mat. Jag ska påbörja ett nytt kostschema som ska hjälpa mig att äta mer, jag har väldigt svårt för att äta mycket och hur konstigt det än låter så glömmer jag av ibland att äta och då kan ett kostschema vara jättebra för att hålla koll att alla kalorier kommer in under dagen. Sedan ska vi även iväg och slänga mer grejer på tippen från vår stora utrensning vi hade i helgen. 
Hoppas ni alla får en fin onsdag. 

Likes

Comments

Alltså vänner, låt mig berätta hur motiverad jag är att vara tillbaka på gymmet igen! Det har verkligen tagit mig tid att ta mig tillbaka och jag har varit omotiverad, dels för jag har inte vetat vad det är jag vill träna och även väldigt rädd över mitt ben. Känslan av hur det känns när knäskålen är urplats finns fortfarande och så fort jag känner att den rör sig lite blir jag rädd.

Men i helgen tog pappa och Cissi tag i det och drog mig till gymmet och det krävdes bara ett pass för att inse hur mycket jag faktiskt älskar att vara på gymmet!
Ikväll körde vi ett magpass ihop samt cx och efter middagen har vi suttit och planerat ihop ett träning schema samt kost schema till mig för muskel och viktökning. Jag är så enormt tacksam att ha dem i mitt liv för ska jag vara helt ärlig hade jag aldrig kommit ditt jag är idag inom träningen. De motivera och inspirera mig och att ha en familj med samma intressen det blir mycket lättare att hålla sig i rätta spåren.

Så nu lovar jag er att temat träning och hälsa kommer synats betydligt mer på denna blogg igen

Likes

Comments

Idag har vi haft ett riktigt röj i förrådet samt garaget. Herregud innan vi börja kom vi knappt in i förrådet, det stod verkligen allt och inget där nere.(vill tillägga att vi tog bort alla cyklar och golfklubbor innan bilden togs) Jag tycker ändå min familj är duktiga på att rensa och inte samla på oss allt för mycket men herregud vi har slängt mer än hälften. Skåpbilen är fylld till max och vi har ett till lass som väntas på att köras iväg, dock är återvinningscentralen under all kritik här vi bor, den är bara öppen när en normal människa jobbar och inte ens någon få timma på helgen... när är tanken att man ska kunna åka ditt och lämna av sitt skräp?
Nu är det iallafall rensat och ser betydligt trevligare så vi checkar ut från städningen och förbereder en mysig middag ihop innan det blir lite melodifesitval.

Likes

Comments

Lördags morgon och jag vakna upp till snö/regn storm.. USH! Men jag kan gotta mig med att jag har en ledig helg och inga måsten under helgen. Där emot ska jag idag trotsa vädret och gå ner till gymmet här hemma och ta tag i att fixa ett nytt gymkort, jag har verkligen skjutit på det i några veckor nu då jag valt att ta tag i allt annat först, men jag känner att min kropp mår inte bra av att inte röra på sig. Jag sover inte tillräckligt djupt, jag har ont i ryggen då jag lyfter den fel och även står upp i många timmar om dagen och framförallt jag känner mig fruktansvärt rastlös.
Men innan jag gör något annat idag ska jag fixa en go frukost och titta på någon serie på netflix.

Likes

Comments