Trött på livet just nu. Nåväl har roliga saker å se framemot. Imorgon vankas det fest i Vidsel och på Lördag blir det fest i Öjebyn. Blir skojj. Ska nog dricka för första gången på länge..Hoppas ni får en riktigt fin helg, puss!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Börjar nästan bli komiskt hur mitt mående går upp och ner. Har mått sååå bra i typ en vecka nu, men nu rasade allt. Tog mig inte till skolan imorse, har legat i sängen heeeela dagen. Hade massa ärenden, skulle till studion och spela in det sista, skulle till banken, hade bokat tvätt tid och skulle laga middag. Inget av det orkade jag. Ringde pappa vid 21 och bad han hämta mig, så nu är jag hemma i Arnemark endast för inatt. Är så himla farlig för mig själv när jag mår såhär dåligt, ser ingen annan utväg än att försvinna just nu. Därför är det skönt att vara hemma..

Likes

Comments

Fått hem detta. Vågar inte öppna, det får vänta.

Likes

Comments

Hej! Haft en jättebra helg och har mått så bra. Var längesen jag kände såhär. Imorgon lär dock inte bli en lika bra dag, jag ska sitta i möte från 9:30 till 15:30. Förstår ni hur länge det är!!! Lunch däremellan dock, så det är ju skönt. Men detta är ett möte jag verkligen måste gå på, hur jobbigt det än är.

Likes

Comments

Har ju haft massor med olika hårfärger. Har trivts jättebra i mitt blonda med mörk botten, men saknar ändå det rödbruna. Och mest av allt saknar jag att ha svart hår, men det är så jäkla jobbigt att hålla efter. Vad tycker ni? Ska jag ha kvar mitt blonda eller gå tillbaka till mörkhårig? Hjäääälp

Likes

Comments

Haft en bra dag idag. Skrattat så jag fått ont i magen, såna här dagar värderar jag så högt!! Skadefri i 5 dagar, rökfri i en månad och allt skolarbete är inlämnat för nu iallafall. Hoppas detta håller i sig!! Kul att höra också att folk märker när jag mår bättre, fick höra det av en nära vän till mig idag, att han märkte det på mig. Det betyder så mycket. Tack!! 04;20 är klockan, måste försöka sova nu. Natti<3

Likes

Comments

Sluta förfan säga att det blir bättre, nej det blir inte bättre. Nej, det är inte en ”period” i mitt liv, DETTA ÄR MITT LIV. Jag kommer att dö innan det hunnit bli bättre, kan någon bara förstå. Jag dör. Sakta men säkert. Jag är så helvetes jävla slut i hela själen, det är jobbigt att måsta andas.

Likes

Comments

Jag öppnar mig alltid för personer jag anser är mina närmaste, men gång på gång blir jag sviken och ikväll var inget undantag, dessvärre har jag alltid förlåtit, men nu är det slut med det. Jag har därför gjort det valet att jag i fortsättningen ska börja hålla saker för mig själv, jag kommer inte prata med någon, för jag har ingen att lita på. Jag har bara mig själv nu. Sa upp kontakten med kuratorn också, ska aldrig mer dit, jag kan inte lita på nån.

Jag kommer heller inte skriva här på ett tag. Känner inte att jag i fortsättningen kan dela med mig av personliga grejer när jag hela tiden blir huggen i ryggen och uppenbarligen bara får skit tillbaka. Jättetråkigt att det var tvunget bli såhär, men jag var dum nog att tro att folk verkligen brydde sig om mig på riktigt och att någon ens tyckte om mig. Tydligen inte nog mycket för att kunna vara lojal gentemot mig.

Ni få som läser detta och vet med er att ni brukar höra av er till mig för att fråga hur jag mår, ni behöver inte fortsätta med det, snälla, gör er själv en tjänst och lämna mig, vill inte vara ännu ett jobbigt problem i ert liv, jag var dum nog att tro att det fanns folk som ville finnas där för mig utan att se det som ett tvång, men oj så fel jag hade. Förlåt att jag tagit upp så mycket av ert liv och tack för den här tiden. Från och med nu håller jag allt för mig själv och släpper inte in en enda människa i mitt liv. Vi ses när vi ses. Tack för allt, men nu är det över.

Likes

Comments

Helg. Vet knappt vad jag ska skriva här. Sammanfattning av min dag = snökaos, bilen strejkade i Älvsbyn, inte ätit på 2 dagar, ångest och lite sömn. Imorgon är det fest på schemat, men vet helt ärligt inte om jag orkar. Hela min kropp är helt slut och jag mår så dåligt. Kan inte ens ha kjol längre, mina ärr syns. Usch, blir så besviken på mig själv på grund av att jag skadar mig, men jag kan inte leva utan det. Skäms av att se mig själv i spegeln.

Likes

Comments

Imorgon, onsdag, 08:00 går bilen mot Luleå för att jag ska tatuera mig. Denna gång blir det en text på latin som ska sitta på armen. En text som är så viktig och betydelsefull!

Likes

Comments