Blir så otroligt less. Hela förra året var en enda flopp, var sjuk hela tiden. Jag trodde 3dje året skulle bli bättre, men nu är jag sjuk igen. Har verkligen inte tid att vara hemma från skolan, men idag hade jag inget val. Vi har så mycket i skolan nu och jag behöver vara där varenda minut. Men det går inte nu. Har så ont i halsen, knappt någon röst och jag snuvar. Less, less, less.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså denna kille. Finaste Algot! Han är så speciell, han är så otroligt varm och kärleksfull. Han har varit min i närmare 3 år och snart ska jag flytta utan honom. Det är visserligen min katt, jag har betalat allting gällande honom, mamma och pappa har inte hjälpt till någonting, det var jag som for och tittade på honom och föll vid första ögonkastet, jag fixade alla papper och grejer, sen var han min.

Men det känns verkligen inte fair att ta med honom till en liten etta i centrum när han är van att springa runt bland flera 100 kvadrat skog.. Han är både inne- och utekatt men att tvinga honom bli en innekatt, det finns inte på kartan. Han trivs bra här hemma med päronen, så här får han stanna. Men om mor och far är lika nöjda som Algot, det tvivlar jag på ;)

Likes

Comments