Shit imorgon åker jag, hur galet är inte det!? Igår kväll blev det att äta ute med pappa, syster, farmor och farfar och faster och hennes familj på Mangos! En hejdå middag helt enkelt och det var så mysigt. Idag har jag bara packat ned det sista, städat rummet och gjort ett tandläkarbesök. Ska bara ta det lugnt resten av dagen så jag har energi till att resa i två dagar framåt!

Hur fin var inte denna jackan från Vero Moda!? Tyvärr såg den för stor ut på mig. Hade gärna länkat den åt er men hittar den inte online!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag älskar att besöka övergivna byggnader, som det här övergivna Universitetet en liten bit utanför Cleveland. Det finns hur många övergivna byggnader som helst runtom Cleveland, bland annat ett övergivet köpcentrum och en nöjespark! Jag och en kompis planerade att ta med våra kameror och besöka båda men vi fick veta att folk åkt fast för trespassing tyvärr då det är förbjudet att ta sig in i de flesta övergivna byggnaderna och dom vaktas ofta utav polisen. Önskar att man fick gå in på egen risk, även om jag såklart förstår anledningen till förbudet!

Likes

Comments

Nu börjar det bli riktigt kallt ute och det känns nästan som att snön hänger i luften, att det kommer att börja snöa när som helst. Jag HOPPAS att den kan hålla sig borta några dagar till så jag hinner lämna Sverige haha. Mest för att jag vill undvika förseningar i tåg- och flygtrafiken! Vore så typiskt om man skulle missa flyget för att tåget till Stockholm blir inställt på grund av snö, alla vet vi väl hur kombinationen tåg och snö brukar sluta!

Bilderna nedan tog jag förra vintern när jag och Laura @theblondehills träffades för första gången och jag hjälpte henne ta bilder till hennes blogg och Instagram. Vi möttes upp downtown Cleveland och kommer ihåg att det var fruktansvärt kallt, men kul hade vi! Kommer inte bli den samma i Cleveland utan Laura då hon flyttat hem till Frankrike igen. Bästa med att studera i USA, man träffar så många olika underbara människor ifrån flera delar av världen!

Följ Laura här: Blogg / Instagram

Likes

Comments

Idag fick jag följa med min kompis till stallet och rida en ponny! Blev så glad som ni kanske ser haha. Har inte suttit på hästryggen sen jag sålde min älskade ponny för två och ett halvt år sedan för att kunna studera i USA så det var minsann på tiden!

Jag visste inte riktigt hur det skulle kännas att sitta där i sadeln igen, hade jag balansen kvar och skulle jag komma ihåg hur man gör ens!? Men faktiskt när jag väl satt där i sadeln så kändes det som att jag red förra veckan! Det är nog som att lära sig cykla, när man väl kan det så sitter det sen resten av livet. Min kondition däremot och styrka i kroppen var ju inte den bästa haha, så fick ta lite skrittpauser, vilket ändå behövdes för ponnyn är 18år och var väldigt stel så krävdes mycket övergångar för att få han lite mer allert och lösgjord! Ska rida honom redan på tisdag igen, får ju passa på så länge jag är hemma!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Åkte till Elins Esplanad för att gå in på Gina efter jobbet. Såg att dom hade fått in så mycket fina kläder MEN tyvärr var jag för sent ute och i princip alla xs och s storlekar var slut. Hittade i alla fall denna mörk gröna toppen som egentligen också var för stor, men tyckte den var super snygg att ha off shoulder så den fick följa med hem!

Provade även en jacka från Vero Moda som inte fanns i min storlek men hittade den i xs hos Nelly och blev överlycklig! Den är sååå fin verkligen, visar bild sen när jag fått hem den!

Likes

Comments

Instagram@mjohansson.photo

Better Blogging Nouw