Har inte bloggat på ett tag nu och det ber jag om ursäkt för. Men nu kommer iallafall ett inlägg. Sitter just nu och äter med älsklingen på Spice n rice. Ett gott ställe som vi brukar äta på. Sen efter det blir det nog bara och ta det lugnt och ladda inför morgondagen.
Hoppas att ni har en bra söndag!
Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här vattnet ser så gott ut. Jag är inte mycket för vatten om det inte är iskallt och smaksatt. Så fick jag se denna metoden som ska vara gott och även göra magen platt.

Någon som har testat Detoxvatten och vet om det funkar?

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på några dagar men har haft fullt upp hela tiden. Jag har haft praktik och efter så har jag antingen varit för trött eller så har jag haft något att göra. Men iallafall praktiken går bra och jag trivs. Imorn är det fredag och det kommer bli riktigt skönt med helg. På lördag så ska jag på en vårmarknad med inriktning rockabilly. Min syster och jag ska åka dit så det kommer nog bli hur roligt som helst.
Nu har jag ätit lite mat och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Det regnar ju ute så man vill ju inte gå ut idag.

Kram!

Likes

Comments

Har länge viljat testa den här drycken men det har aldrig blivit av. Men nu så köpte jag med mig en hem och jag säger bara det. Den var supergod!

Vad tycker ni om Snapple?

Likes

Comments

Idag så skaffade jag vita gardiner till sovrummet. Var tråkiga beiga förut. Så det blev lite ljusare och finare med dom vita.

Likes

Comments

Firar efter att ha avklarat första veckan på praktiken. Det har varit roligt men krävande för fötterna. Så får nog fixa ett par andra skor. Så nu ska det bli skönt med helg.

Likes

Comments

Skaffat lite nya detaljer till lägenheten. Blev helt kär i alla sakerna så var bara tvungen att köpa dom. Men nu är det ju bara frågan vart man ska ha dom. Men jag löser det nog.


Likes

Comments

Sitter just nu och tar det lugnt en stund i soffan efter en dag med mycket inlärning. Ska snart försöka göra lite mat och sen städa upp lite. För imorn kommer förmodligen Jennifer hit.

Likes

Comments

Igår började jag min praktik och det gick bra. Idag fick jag stå mer i kassan och det var roligt. Känns som att jag kommer trivas där. Därför har jag inte bloggat så mycket. Jag har både haft praktik och varit jätte trött sen när jag kommit hem. Imorn jobbar man från kl 8-16 och det tycker jag är helt okej tid att jobba mellan. Nu sitter jag och kollar på tv med mitt onda knä. Har stått så mycket idag att jag har fått ont i knäna, men det går nog över snart. Hoppas att ni har en bra dag!

Likes

Comments