Header

Att ta hand om sina naglar är något jag prioriterar någon gång i månaden.. Jag använder alltid nagelolja, sen ett stärkningsmedel, valfritt nagellack och sedan köpte jag faktiskt den underbara produkten längst till höger i veckan.. Den är både ett överlack men oxå ett lack som gör att nagellacket torkar på 2-4 minuter. Bästa köpet verkligen, du finner de på Åhléns. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För några veckor sedan så skrev jag på kontraktet för min första lägenhet, känns så konstigt att inte komma hem till Hagen längre.. 21 år, och först nu har jag flyttat ut, fick tillträde 2016-01-07. För alla som känner som jag gjorde att man inte vill något annat än att flytta hemifrån, njut av att bo hemma. Visst det är helt underbart att äntligen ha ett eget hem, kunna komma och gå som man vill, kunna diska när man vill, kunna äta när man vill osv. Men samtidigt, från att inte ha betalt någon hyra alls till att betala hyra, amortering, ränta, försäkringar, el, vatten, internet etc är en ganska stor omständighet Men o j vad det är värt det, ni har något att se fram emot. 

Det som jag tog med mig hemifrån var min säng och en byrå, har beställt en soffa ifrån MIO.. 7-8 leveransveckor tar det, beräknas komma i slutet utav februari. Velig som jag är så har jag inte bestämt mig vilket matbord jag är ute efter. Eftersom jag inte har kommit i ordning här ännu så får ni hur lägenheten såg ut när jag hittade den på hemnet. 


Likes

Comments