Dagen har skiftat från moln och sol. Vi tog vara på solen så mycket så möjligt eftersom vi tänkt lämna Coquina vid 11.

När vi satt på stranden vi förberedde oss för hemfärden säger Tom att han har fått ett sms att planet är fyra timmar försenat så vi lyfter inte förrän 23:10. Alltså kunde vi stanna till kl 14 istället!! Ganska underbart men ändå lite jobbigt med tanke på att jag har ett matteprov på tisdag som jag hade tänk hinna plugga till på måndag innan jag skulle på dansen. Vi får se hur det blir.

När det var dags att åka satt det inte en muntergök i baksätet (jag), vill verkligen inte hem. Halvvägs innan att vi skulle in på alligator alley tog vi kisspaus på tacobell. Vid 17 åt vi på five guys där jag tryckte in en veggie burger.

Nu har vi väntat i något som känns som en evighet. För 27 minuter sedan skulle planet lyft men nu sitter vi fortfarande på marken, dock i platserna men det kommer dröja ytterligare halvtimme gissar jag på. Är trött och less och om man ändå ska hem - så ta mig hem!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag kom solen fram igen och kunde inte bli mer tacksam för det eftersom imorgon åker vi hemåt. Känns så tragiskt eftersom det är som att man levt en dröm och nu är det dags att vakna.

Vi tog verkligen vara på solen idag och började redan innan 9. Halv 5 gick jag och duscha för att göra mig klar till solnedgången. När klockan var 18 sjöng vi för mamma eftersom svensk tid så är klockan 00 och då fyller hon år! Vi åkte en tjej bil och kill bil till chili’s och firade där. Vi åt tre rätters som egentligen blev för mycket men väldigt gott.

Sedan for vi på ett Walmart där Christer satte sig på en slags rullator som överviktiga människor brukar sitta i när de handlar. Jag kan säga att jag vet inte när jag skrattade så mycket sist. Jag kan nästan säga att det här var den roligaste dagen. Mycket har hänt och det är så mycket kärlek bland oss familjer så jag är så nöjd med den här resan och hoppas så mycket på att få komma tillbaka.

Likes

Comments

Helmulet hela dagen med avrundning på 25 grader blev en shoppingdag på Ross och marshalls istället för att stekas i solen.

Vi försökte alltså göra det bästa av vädret. Jag passade på att springa en 3 kilometer runda vilket var riktigt härligt när jag fick uppleva en ny miljö som gav mer motivation.

Jag duschade och tog på mig min nya jumpsuit från marshalls som jag är så nöjd med. Sen for vi Target för att vigda våra vyer från Walmart.

Det var tänkt att vi skulle äta på cheesecake factory men eftersom imorgon är det veteran day, och jultomten var i gallerian utc, var det fullsmockat på restaurangen var vi tvungna att titta på andra alternativ. Dock så far man inte från cheesecake utan att köpa cheesecakes alltså gjorde vi det och tog hem.

Vi valde att äta på California pizza chicken där jag beställde en så fruktansvärt god sallad!! Hemma åt vi upp cheesecakearna vi köpte och umgicks med Bäcklunds och Lindströms barnen.

Likes

Comments

Samma rutiner idag också fram till halv 3 då vi åkte till premium outlet ellenton. Köpte mig några basic tröjor på talbot’s och en sport tröja på Nike. Sedan en snabbis på walmart där jag hitta lite småsaker.

På vägen hem tog vi en kort omväg för att titta på de fina husen i området. Blir så fascinerad av fina hus!

Efter en lång fundering valde vi att testa chipotle till middag vilket var antingen väldigt gott eller så var jag bara riktigt hungrig.

Likes

Comments

Sola, sola, sola har vi gjort idag. Förutom jag som mest gått runt och oroat mig för att bränna mig ännu mer än igår.

Pizza till middag och sedan gick vi till cirkeln och fönstershoppade lite. På the fudge factory köpte jag och mamma o pappa saltwater taffy i olika smaker och Agnes och Tom köpte glass.

Likes

Comments

Idag gjorde jag ett stort misstag att inte smörja in mig ordentligt vilket resulterades med att se ut som en riktigt dum turist efter en dag i solen.

Middag åt vi på carrabba’s, en italiensk restaurang som bjöd på bl.a. pasta för min del. Gott var det men lite mycket så resterna blir lunch imorgon.

Vi avslutade kvällen med en runda på walmart och nu tittar jag och mamma på beauty and the beast.

Likes

Comments

Idag reste vi vidare till våran sista destination - Sarasota coquina on the beach. Resan skulle ta ungefär två timmar men vi stannade då och då för att bl.a. kolla efter en till resväska och äta mat på tacobell.

Vi kom fram fem timmar senare, kl 15. Vi satte oss en stund på stranden och pratade med Bäcklunds och deras vänner som också är här.

Tre timmar senare satt vi mätta och belåtna på chili’s.

Likes

Comments

Lite gråare var det på himlen idag när vi vaknade. Halv 11 drog föräldrarna på brunch gospel och lite senare kom solen fram så då solade vi tills kring middagstid.

Innan middagen åkte vi till Ross ”dress for less” och shoppade runt lite. Efteråt beställde vi mat från panda express to go och sedan en sväng på walmart.

Imorgon kl 10 ska vi vara ute ur huset och iväg till Sarasota.

Likes

Comments

Fram tills halv 4 satt vi vid poolen och fick besök av Bäcklunds som fortsatte sin resa mot Sarasota.

Därefter for vi till premium outlet international drive för shopping dag 2. Hem fick jag med mig en mysig tröja från rue21 och en underbar parfym från Victoria’s secret.

Vid 21 kom vi fram till chick-fil-a för att hämta ut gratis kycklingburgare som man fick ifall Orlando magic tog fem 3-poängare -vilket dom gjorde. Det blev inte nog mat för oss alla men fem glada magar åkte därifrån iallafall.

Likes

Comments

Dagen har tankat ut all energi efter en dag på premium outlet Vineland och basketmatch mellan Orlando magic och Chicago bulls.

Hittade fina saker på olika affärer som jag är mycket nöjd med och längtar efter att få använda allt.

Basketmatchen var häftig, fick nästan svindel så högt uppe vi satt. Tyvärr så slutade med förlust till magic.

Likes

Comments