Header

Nämnde ju för ett tag sedan att jag och mamma hade bokat våran drömresa och nu är det bara en månad kvar tills vi åker. Vi ska alltså till Peru och vi ska vara där i hela 17 dagar och kommer göra allt som man ska göra när man är i Peru, och förhoppningsvis lite till! Bland annat vandra inkaleden upp till Machu Picchu, något som jag har tränat till ett par månader nu. Jag är så himla taggad på den här resan då Peru har varit ett drömresemål för mej i flera år nu. Planen är att jag ska börja blogga igen under den här resan och även fortsätta efteråt för då börjar förberedelserna inför vinterns spännande resa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er, det är redan måndag igen och som vanligt är jag ledig så idag ska jag fixa matlådor till resten av veckan och kanske ta en promenad om det slutar regna...

Helgen har jag spenderat i Göteborg med massa fina människor från min förra resa. Några av dom var så himla duktiga och kämpade sej igenom tough viking i slottsskogen, på en superbra tid också! På kvällen grillade vi och drack lite innan vi åkte in till Göteborg för utgång. Som ni hör har jag haft en jättebra helg och det var så kul att så många kunde komma!

Likes

Comments

Trots att jag har jobbat varje dag i påsk så har jag hunnit med en del annat också. I torsdags hann jag med en promenad och påsklunch innan mamma och pappa flög iväg till Italien och jag gjorde ett segt kvällspass. I lördags åkte jag hem till Bea där hon bjöd på middag innan vi bestämde oss för att gå ut, det blev inte många timmars sömn den natten så ni kan ju tänka er hur kul det var att jobba 10 timmar dagen efter... men jag har haft en jättebra påsk och nu väntar en kort jobbvecka innan jag åker till Göteborg och träffar massa fina vänner från min senaste resa!

Likes

Comments

Ätit goda vaniljsemlor på fettisdagen

Testat glassnyheter från jobbet // Klickat hem denna fina kenzotshirten

Tränat en hel del // Haft vinkväll med Bea

Skräddarsytt ett vitaminpaket på vitaminmanager

Gått på massvis av promenader // Bokat en drömresa med mamma

Likes

Comments

Passade på att åka upp till min syster när jag var ledigt från jobbet några dagar. Det är alltid så mysigt att åka upp till henne och Örebro är så himla fint! När hon har varit och jobbat har jag gått på långa promenader och kikat i affärer. Igår kväll hade vi ett bord bokat på Fratelli, min favoritrestaurang! Jag bjöd min syster på en väldigt sen födelsedagsmiddag, vi satt i flera timmar och frossade i deras goda mat, fräscha drinkar och såklart deras himmelska nutellapizza!

Likes

Comments

Det är söndag och jag ligger i soffan och kollar på SATC, äter godis och sippar på lite chiajuice, allt för att bli frisk igen. Skulle igentligen gått ut med tjejerna igår och jobbat idag men förkylningen kom emellan.. Trots detta är jag så jäkla glad ändå för jag och mamma har bokat våran drömresa i Augusti!!! Jag har fortfarande inte riktigt förstått att resan faktiskt är bokad och att vi äntligen ska få göra det här, men mer om det längre fram! Nu ska jag återgå till mitt serietittande och godisätande.

Likes

Comments

Januari är nästan slut och det här med nytt år, nytt jag har inte funkat så bra för mej.. men nu ska jag äntligen ta tag i det! Jag har gjort ett träningsschema och ett matschema, jag har köpt hem ordentliga hudvårdsprodukter, klippt av mitt hår, gått på massage för att ta tag i min kassa rygg och unnat mej lite fina kläder. Så nu är jag faktiskt taggad på att leva ett hälsosamt och nyttigt liv haha, nu kör vi!

Likes

Comments

Som vanligt när jag kommer hem från resor så går jag in i någon liten depression och livet känns extremt grått och tråkigt.. Nu en månad efter att jag har kommit hem så börjar det släppa lite, antagligen på grund av att jag nu har nya resplaner. Ingenting är bokat än eftersom att det är såååå långt kvar tills vi kommer åka men att det är bestämt gör livet lite lättare här hemma!

Likes

Comments

Stadssemester eller solsemester? En blandning av båda helst

Vilka länder har du varit i? Norge, Danmark, Island, Tyskland, Kroatien, Frankrike, Kanarieöarna, Thailand, Kambodja, Kap Verde, Kenya, Tanzania och Zanzibar, Ghana, Sydafrika, Namibia, Angola, Botswana, Zimbabwe och Zambia

Senaste resan du gjorde? Sydafrika-Zambia resan med Rosa Bussarna

Hurudan resväska har du? Fick slänga den jag brukar använda efter att jag kom hem från Afrika så just nu ingen

Hur reser du helst: tåg/bil/båt/buss? Emellan länder tycker jag att det är skönast att flyga men när man reser runt inom ett land så föredrar jag bil, eller en stor rosa buss utan ac!

Drömresemål? Uganda och Rwanda för att kolla på berggorillor, Peru för kulturen och Machu Picchu, Burma för att kolla på alla fina tempel och omgivningar, Nya Zeeland för lite äventyr och naturen och Mongoliet för att uppleva nomadkulturen (bilder från google)

Har du någon resa inplanerad än? Avbokade precis min Barcelonaresa så just nu har jag planer på att hälsa på i Ghana i höst och backpacka i vinter!

Vad är det bästa med att resa? Träffa nya människor, uppleva andra kulturer och äta en massa god mat!!

Varmaste respektive kallaste resan du gjort? Kallaste är Island och varmaste måste vara Rosa Bussarna resan, och då var Botswana varmast

Hur länge varade din längsta resa? Tre månader

Har du några måsten i resväskan? Kopia på passet, ett par sköna skor och vätskeersättning med apelsinsmak

Dina fyra bästa resebilder? Helt omöjligt att bara välja fyra men här är några favoriter

1. Lion's head, Kapstaden, Sydafrika

2. Asebu, Ghana

3. Asebu, Ghana 4. Tanzania

5. En masaiby i Kenya

6. Asebu, Ghana

Likes

Comments