Header

Hej på er! Har precis kommit innanför dörren efter en kväll i Skövde med tjejerna, vi har kollat bio och käkat. Fanns inte så mycket filmer att välja på så vi såg på fifty shades darker men den var faktiskt jättebra! Efter det gick vi vidare till Mangos där vi bokat bord, åt deras drömgoda sallad och efter ett tag tog vi bussen hem. Nu väntar en jobbhelg och en utbildning innan en dags ledighet!

Likes

Comments

Januari är nästan slut och det här med nytt år, nytt jag har inte funkat så bra för mej.. men nu ska jag äntligen ta tag i det! Jag har gjort ett träningsschema och ett matschema, jag har köpt hem ordentliga hudvårdsprodukter, klippt av mitt hår, gått på massage för att ta tag i min kassa rygg och unnat mej lite fina kläder. Så nu är jag faktiskt taggad på att leva ett hälsosamt och nyttigt liv haha, nu kör vi!

Likes

Comments

Som vanligt när jag kommer hem från resor så går jag in i någon liten depression och livet känns extremt grått och tråkigt.. Nu en månad efter att jag har kommit hem så börjar det släppa lite, antagligen på grund av att jag nu har nya resplaner. Ingenting är bokat än eftersom att det är såååå långt kvar tills vi kommer åka men att det är bestämt gör livet lite lättare här hemma!

Likes

Comments

Stadssemester eller solsemester? En blandning av båda helst

Vilka länder har du varit i? Norge, Danmark, Island, Tyskland, Kroatien, Frankrike, Kanarieöarna, Thailand, Kambodja, Kap Verde, Kenya, Tanzania och Zanzibar, Ghana, Sydafrika, Namibia, Angola, Botswana, Zimbabwe och Zambia

Senaste resan du gjorde? Sydafrika-Zambia resan med Rosa Bussarna

Hurudan resväska har du? Fick slänga den jag brukar använda efter att jag kom hem från Afrika så just nu ingen

Hur reser du helst: tåg/bil/båt/buss? Emellan länder tycker jag att det är skönast att flyga men när man reser runt inom ett land så föredrar jag bil, eller en stor rosa buss utan ac!

Drömresemål? Uganda och Rwanda för att kolla på berggorillor, Peru för kulturen och Machu Picchu, Burma för att kolla på alla fina tempel och omgivningar, Nya Zeeland för lite äventyr och naturen och Mongoliet för att uppleva nomadkulturen (bilder från google)

Har du någon resa inplanerad än? Avbokade precis min Barcelonaresa så just nu har jag planer på att hälsa på i Ghana i höst och backpacka i vinter!

Vad är det bästa med att resa? Träffa nya människor, uppleva andra kulturer och äta en massa god mat!!

Varmaste respektive kallaste resan du gjort? Kallaste är Island och varmaste måste vara Rosa Bussarna resan, och då var Botswana varmast

Hur länge varade din längsta resa? Tre månader

Har du några måsten i resväskan? Kopia på passet, ett par sköna skor och vätskeersättning med apelsinsmak

Dina fyra bästa resebilder? Helt omöjligt att bara välja fyra men här är några favoriter

1. Lion's head, Kapstaden, Sydafrika

2. Asebu, Ghana

3. Asebu, Ghana 4. Tanzania

5. En masaiby i Kenya

6. Asebu, Ghana

Likes

Comments

Jag firade in det nya året tillsammans med släkt och familj, minimalt med alkohol och tidigt i säng. Det var faktiskt riktigt skönt i jämförelse med tidigare nyår som mest bestått av stress och kaos.. nu ser jag iaf fram mot ett 2017 fyllt med roliga resor och mycket jobb!

Likes

Comments

Hej på er! Det har hänt mycket sedan jag skrev ett ordentligt inlägg sist. Jag har gått och blivit 20 år, firade det med att jobba ett 10-timmars pass men det gjorde faktiskt inte så mycket. Jag har spenderat julen med släkt och familj och den 25 var det dags för den obligatoriska juldags-utgången. Förutom det så har jag bokat biljetter till summerburst och blivit med en IPad air i guld!! 

Uppe på Dune 45 i Namibia med min GoPro som jag precis har börjat ta tag i.. så om några veckor hoppas jag att det kommer upp en resefilm här!

Likes

Comments