Header

I onsdags åkte jag upp till Stockholm för att hälsa på min syster i några dagar. Vi tog det väldigt lugnt och gick mest runt på stan, åt god mat och shoppade. Nu har jag kommit hem och jag ska strax börja göra mig iordning för kvällen, jag och tjejerna ska gå ut. Det blir sista gången innan jag åker iväg så det ska bli kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Håller just nu på att packa ner alla grejer i min resväska, det börjar ta så mycket plats i mitt rum så måste få undan det på något sätt. Det känns så fel att packa ner sovsäck, bestick, potatisskalare osv när man ska till Afrika, känns mer som att jag ska på någon hajk med scouterna haha. Men det ska bli så spännande och jag börjar faktiskt bli lite nervös nu!

Likes

Comments

Kolla vad jag hämtade ut idag, den är så fin! Nu måste jag bara lära mej allt så kan jag förhoppningsvist få ihop en bra film ifrån Afrika. Nu är det ungefär tre veckor kvar tills jag åker och jag hoppas dagarna går fort.. är mer än redo för att åka nu! 

Likes

Comments

Hej allihopa, nu är det en månad kvar innan jag åker iväg och det börjar faktiskt kännas lite. På ett sätt känns denna resa lite mer nervös än den förra, det är jobbigare att komma ensam till en stor grupp än att åka helt själv.. Men det kommer säkert bli bra! I alla fall så börjar det mesta bli färdigt nu. Nästan allt jag behöver ha är inhandlat, jag väntar på att få hem en GoPro och om tre veckor är det dags att ta dukoralen som är den ända medicinen/vaccinet som jag behöver ta inför resan, förutom malariamedicin då!

Just det, jag kollade igenom lite papper igår och såg att vi ska in en sväng i Zimbabwe också. Så det blir fem länder istället för fyra som jag trodde, superkul!

Likes

Comments

Är inne och kollar bloggen varje dag och inser hur tråkig den är just nu så livar upp den med lite blandade bilder från Kap Verde och Grekland.

Hej på er. Nu i dagarna går jag in på min sjunde vecka som sjuk!? Har alltså varit ordentligt sjuk i snart sju veckor, helt galet. Imorgon är det i alla fall sista dagen med penicillin så hoppas att allt annat ordnar upp sej också. Börjar bli lite stressad nu eftersom att det bara är drygt en månad kvar innan jag åker iväg... Iaf så är det därför det står helt still här och troligtvist kommer att göra det tills jag mår bättre!

Likes

Comments

Hej! Tänkte uppdatera er lite gällande resan och vad som händer just nu. Det är 46 dagar kvar innan jag åker och förberedelserna är i full gång. Jag har betalat resan och fått hem all information som jag behöver, försäkring är köpt och visum fixas där nere. Jag har varit inne på vaccinationscentralen och det var ingen spruta som behövdes denna gången, väldigt skönt! Det enda som är kvar är att beställa hem lite mediciner, myggnät och andra grejer som behövs.

Likes

Comments

Herregud vad tiden går fort, det är alltså ett helt år sedan jag åkte till Ghana! Oj vad jag saknar mina fina ungar, speciellt eftersom att dom flesta jag känner från min resa har åkt tillbaka en gång eller är där just nu. Jag saknar det livet så himla mycket, så annorlunda och så himla underbart. Förhoppningsvist dröjer det inte allt för länge innan jag är tillbaka hos dom!

Likes

Comments

Sommaren är officiellt slut och hösten är här som för min del kommer bestå av jobb och förberedelser inför resan. Resan ska betalas nu i dagarna och kläder, mediciner och en GoPro ska inhandlas bland annat. Annars har jag inte så mycket planer för hösten men förhoppningsvis kommer det väl hända lite roliga saker!

Likes

Comments

Har haft så fina dagar det senaste fyllda med massa roliga saker! Tyvärr så har det resulterat i en förkylning så nu blir det några lugna jobbdagar innan helgen som kommer bestå av ännu mera jobb och förhoppningsvist Pride!

Likes

Comments

​Gårdagens födelsedagsfirande av Bea. Från början var detta menat att bli en överraskning men det gick inte riktigt som vi ville med det blev bra ändå! Vi åt lite plockmat och tårta och hade en riktigt lugn och skön kväll istället. 

Likes

Comments