Nått jag älskar att göra när jag har tråkigt det är att kolla hemnet och kolla alla fina hus/lägenheter och all inredning. Blir så himla sugen på att ta studenten och få köpa en egen lägenhet och inreda den precis som jag vill.

Min dröm lägenhet/hus är inte allt för litet men inte heller för stort. Älskar stora kök, med köksbänk och typ vitt, svart eller grått kakel. Tycker det är fint med modernt men även lite gammeldagsa saker tillsammans, blanda lite. Det mesta ska vara vitt och fräscht men med detaljer i färger. Är just nu helt inne på koppar detaljer. Så som lampor, krukor, bord, lyktor osv. Hade ju inte skadat med en stor balkong/altan eller en pool heller.

Hittade en suuper fin villa på hemnet nyss som jag absolut inte hade tackat nej till att köpa. Priset är väll dock inte det billigaste ..​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Resa är nått jag verkligen vill göra mycket efter jag tagit studenten. Bara åka runt överallt och se världen. Se hur folk har det runt om i världen och titta på all fantastisk natur. Bara uppleva så mycket nytt. Jag är en sån som inte är så himla sugen på att åka på solsemester. Visst tycker jag det är skönt att ligga en dag på stranden och bara sola & bada. Men jag skulle aldrig kunna göra det en hel vecka. Jag vill hitta på nått kul och uppleva saker i landet jag är i.

En sak som jag verkligen vill göra när jag tar studenten är att backpacka i Australien. Har fått upp ögonen för Australien detta året och tycker det verkar så otroligt fint och intressant. Tycker det känns så annorlunda mot vad det är här. Tänk att backpacka i några månader med sin bästa vän runt i olika städer i Australien, se alla djur, hitta på massor med äventyr och se naturen. Hur kul hade inte det varit? Såg Therese Lindgrens video på youtube när hon berättar om hennes backpacking resa med hennes kompis i Australien och Nya Zeeland i 3 månader. Blev så oerhört taggad efter jag såg den att bara åka i några månader efter studenten.

Nya Zeeland är också ett land jag väldigt gärna besöker. När kan tänker på nya Zeeland tänker jag på helt fantastisk natur och fina snötäckta bergstoppar. Tänk att vandra där bland bergen och ta massa fina kort.

Ett annat ställe jag gärna vill besöka och har velat länge är Japan. Gå runt bland alla höghus och konstiga affärer i Tokyo, kolla på fin natur och bara se alla människor. Finns en speciell by kommer inte ihåg vad den heter men på våren finns det massvis med vackra körsbärsträd överallt.

När jag läste att Hanna Wiberg och Ellinor Löfgren hade båtluffat i Grekland blev jag super sugen på det jag med. (Länk till deras inlägg finns under bilden.) Grekland känns så himla mysigt och trevligt. Så fint vatten och små byar med massor av vita hus tät in på varandra. Att då båtluffa mellan öar på så fint vatten måste ju vara en dröm.

Likes

Comments

Jag är verkligen en serie-människa framför en film-människa. Tycker det är så mycket roligare att kunna följa en serie och kunna se hur många avsnitt som helst när som helst, istället för att bara se en och en halvtimmas film. Man lär känna karaktärerna mer och man kommer verkligen in i handlingen. Har sett alldeles för många serier men tänkte skriva om några av mina absoluta favoriter.

Prison Break - Den handlar om två bröder, där den ena sitter inne i fängelset för ett mord han inte begått och ska snart få dödsstraff. Micheal, den andra brodern är fast beslutet att få ut sin bror därifrån och planerar då själv att hamna i fängelset för att sedan kunna rymma med sin bror. Så gryyyyyym serie, är helt kär.

Gossip girl - En riktig "tjej" serie som har mycket drama och kärlek. Det utspelar sig i lyxiga Upper East Side I New York. Där det finns en källa som heter gossip girl som hela tiden lägger ut massor av skvaller och hemligheter. Såg klart hela serien för några år sen, men fick plötligt feeling och har börjat se om den igen. Mina favoriter är helt klart Blair & Chuck.

Grey´s anatomy - Sjukhusserien vi alla älskar. Den handlar om sjukhuset Seattle Grace Hospital där man får följa personalen, deras operationer men även deras privatliv. Sjukt bra serie jag tyvärr inte sett klart ännu, är på säsong 5 av 10. Lång men ändå såå värd serie att kolla på.

Desperate Housewives - Finns ju ingen chans att jag inte tar med Desperate housewives. Handligen är ganska enkel, den handlar om gatan Wisteria Lane i staden Fairview där 4 kvinnor bor med sina män och barn. Det händer massor på gatan och det visar sig att de flesta bär på en mörk hemlighet. Den innehåller allt, drama, kärlek och spänning.

Likes

Comments

Har ett litet samarbete med en härlig tjej som heter Emma och bloggar här på nouw och vi tänkte skriva varsitt inlägg om skönhetsoperationer och vad vi tycker och tänker om just det ämnet. Länk till hennes blogg och profil finns längst ner i inlägget.

När jag tänker på skönhetsoperationer tänker jag först och främst på tjejer som fixar silikonbröst, tar fillers i läpparna, botox osv. Men jag tänkte på det här om dagen att om man är med i tillexempel en bilolycka och skadar sig är ju skönhetsoperationer superbra. Att man får en möjlighet att fixa det som blev skadat.

Jag tycker det är bra att det finns möjlighet till skönhetsoperationer för såna som verkligen mår dåligt och riktigt skäms över nån del av sin kropp. Som tillexempel när jag har på mig kläder som jag inte riktigt tycker om och inte känner mig bekväm i en dag. Då blir jag mer reserverad och det påverkar faktist dagen ganska mycket ibland. Så är det kanske för personer som inte trivs med en del av sin kropp. Fast istället varenda dag. Det måste vara fruktansvärt jobbigt och att andra personer kanske också påpekar det och får en att må ännu sämre över sig själv. Då tycker jag det är en bra orsak att använda sig av skönhetsoperationer.

Däremot tycker jag det är fel när folk använder det bara för att se snyggare ut på ett ytligt sätt. De vill ändra sin kropp och för att se ut som tex modeller eller kändisar. De vill på något sätt uppnå perfektion och få bekräftelse. Men jag tror att man bara mår sämre inombords istället om man gör operation efter operation bara för att. Folk kan ju till och med bli beroende och de kan tillslut inte sluta med operationerna.

Sammanfattningsvis tycker jag det finns både fördelar och nackdelar med skönhetsoperationer.

Tycker alla ska ta och kika in på Emmas blogg och kolla hennes åsikter och tankar om skönhetsoperationer som kommer ut imorgon och även hennes andra inlägg! Klicka här för att komma till bloggen. Ni kan även följa hennes profil på nouw och se när hon lägger upp nya inlägg. Klicka här för att komma till profilen.

Likes

Comments

Tove Styrke - Borderline.

Tove Styrke - Ego. Älskar att Christoffer Nordenrot är med i denna!

Tove Styrke - Even if I´m loud it dosen´t mean I´m talking to you.

Tove Styrke - Numer one.

Likes

Comments