Vill bara säga att vi är framme, svettiga och incheckade. Mer hälsningar från palmerna kommer senare.
Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon! Igår var det 2 månader sedan vi förlovade oss och vi hade en riktig mysdag ihop, bland annat smaskade vi baguetter och krämbullar (efter att vi hade motionerat vill påpekas). Det kan väl inte vara en dålig dag då?

I skrivande stund är vi uppe bland molnen påväg till värmen.
Jag skriver senare!

Likes

Comments

Gårdagens kväll ser ni här ovan. Jag gjorde ett försök till något som skulle lika hallonmojito men utan mynta så jag vet inte om det bör kallas för det. Det vart grymt gott ändå!

Om ni vill testa hallondrinken, 2 st:

8 cl Bacardi razz
1,5 dl hallonpure (koka ihop 1 dl hallon, 3,5 dl vatten och 1,5 dl socker och mixa slät. Kyl.)
Fyll upp med kolsyrat vatten, is och lägg i en limeskiva.

Likes

Comments

Goddag!
Idag tog vi en riktig sovmorgon och efter lite frukost i magen har jag nu kommit hem efter en springtur. Åh jag blir så glad i själen när jag orkar träna. Det gick riktigt bra idag också! Underbart. Lite senare kommer bilder från kvällen igår så ni får se hur mysigt vi hade det. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det fylla på med lite mer energi i magen.

Likes

Comments

En sneakpeak på vad mannen kommer mötas av efter jobbet. Tända ljus på balkongen, filtar och tilltugg. Snart börjar det skymma också.
Är det lite mysigt ändå?

Likes

Comments

God eftermiddag kära ni.
Min älskling har inte kommit hem än så fira in helg och semester får jag börja med att göra själv. Jag har handlat lite gott tills han slutar och för mig blir det subway med cookie till efterrätt. Jag valde raspberry cheesecake, de är ju så goda därifrån!
Hur ser er fredag ut?

Likes

Comments

Ett hej från fredagslunchen utanför Pressbyrån i min vita pyjamas. Nu räknar jag ner till semestern, bara någon timme kvar?!

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen fredag och om några timmar börjar min semester. Imorgon firar jag och min älskling 2 månader som förlovade och på söndag sitter vi på ett flyg till Mallorca där vi ska spendera semesterveckan. Behöver jag säga att det är välbehövligt? Det har vi gjort oss förtjäna av!

Likes

Comments

Idag var jag på ett möte gällande en möjlighet att sprida min historia om att få ett nytt organ ännu mer. Det är många funderingar som snurrar i mitt huvud. Klarar jag av att berätta den muntligt, jag som inte är den bästa talaren? Vill folk lyssna? Kommer det inspirera och stärka andra som går igenom det som jag gått igenom? Ska jag utmana mig själv?

Varje dag är nya utmaningar i mitt arbete, jag gör sådant och tar tag i saker jag aldrig kunnat drömma om tidigare. En del av mig börjar få en kick av utmaningen. Kanske ska jag våga?

Likes

Comments

Hej mina vänner. Det är torsdag och jag har släpat mig igenom nästan hela veckan. Jag har mått riktigt bra och haft energi! Nu börjar den dala något, jag hade en tuff och lång dag på jobbet. Dags att bita ihop och kämpa sista dagen imorgon innan en veckas semester står på lut! Ord kan inte beskriva hur skönt det ska bli efter en lång sommar med jobb.
Kram på er.

Likes

Comments