Header
View tracker

Jag tror at det som gör oss motiverade och det om får oss att vilja leva är precis det där. Att tro och hoppas att något bra kommer hända. Även om man är i en dålig period i sitt liv så är det viktigt att inte tappa hoppet om att något bra faktiskt kommer hända.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

godmorgon! Tisdag känns ju inte så fantastiskt roligt nu men vi kör igång med den här dagen. Är något med tisdagar jag inte gillar men jag har i alla fall träning ikväll så det blir kul. Vi låter bli att säga namnet på den här dagen och så kör vi igång som vanligt.

Som sagt har jag träning idag och innan det ska jag gå med Fabbe och fixa hos honom. Rider kungen på träningen idag vilket jag tycker är jätte kul! Annars vet jag inte riktigt vad som händer mer idag utom skola. Bara att vänta och se vad som händer..

Hoppas ni får en fin dag och att ni kikar in här under dagen. Inlägg kommer hela dagen så jag hoppas ni tycker om det! Ha det sålänge, kram

( adda mig på snap : ebbisi )

Likes

Comments

View tracker

På fredag ska vi till veterinären med Fabbe och jag bara hoppas på att det går bra. Känns både bra och dåligt. Bra att få veta vad det är och hur jag kan hjälpa till för att det ska bli bra men dåligt om jag får ett dåligt svar eller om det är något allvarligt. Känner mig lite nervös men det går säkert bra.

Jag har aldrig riktigt haft en halt eller sjuk häst. Har haft väldigt tur vilket jag är väldigt glad över! Jag har bara ridit igång hästar som varit skadade och de hästarna har det gått bra för efter det. Men nu är det jag som står här med en halt häst och jag undrar över om det är jag som gjort något fel eller om jag inte kunnat göra annorlunda. Tankarna som snurrar i mitt huvud just nu är lite sånt. Har jag ridit honom på ett visst sätt det blivit så eller hur har han blivit halt? Det känns faktiskt lite jobbigt. Det känns som jag gjort fel på något sätt och att jag kunde gjort saker så mycket bättre. Saker jag kunde gjort annorlunda. Jag vet inte. Kanske kunde jag gjort annorlunda men kanske inte. Jag vet inte.

Vi får se vilket svar jag får på fredag och hur det går. Han kanske inte är halt, han kanske har ont någon annanstans. Det är bara att vänta och se.. Jag håller tummarna!

Likes

Comments

Jag kan se livet i denna bild. Tänk er att du står framför den där bron. Du får antingen stanna kvar på den där sidan och inte komma någonstans eller så får du chansa och gå över. Vad är bäst? Att stanna kvar på samma sida och vara säker på att du inte kommer komma någonstans eller att chansa och gå över bron även om det kanske betyder att du kommer ramla i på vägen.

Precis sådär är livet. Du har två val. Att stanna kvar och trampa på samma ställe hela ditt liv eller våga ta det där steget och faktiskt försöka. Kanske är det bäst att chansa ändå?

Likes

Comments

Godmorgon! Idag stod klockan på 05:45. Jag kände mest såhär när den ringde att skjut mig. Men gick upp och har gjort mig iordning. Ska till stallet och släppa ut Fabbe och mocka där. Sen hem och fixa mig lite till och sen dra till skolan.

Vi får se vad dagen har att bjuda på men eftersom jag skrev så många inlägg igår så kommer det några spännande idag! Hemligheter ;) och sen det här med frågestund. Ska försöka fixa det någon dag, lovar.
Ska gå med Fabbe idag på eftermiddagen som vanligt men annars är planerna oklara.

Vi hörs. Kram

Likes

Comments

Hej! Är så glad för alla kommentarer jag fått på det förra inlägget! Trodde det skulle vara många fler negativa kommentarer än det faktiskt var. Riktigt roligt!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt idag. Tänkte mig från början en lugn dag men min plan blev inte riktigt som tänkt. Visst, lugnare än vanligt men inte direkt lugn ändå. Har nästan gjort klart en Engelska redovisning, en svenska uppsats och pluggat matte. Fixat stallet, städat lite och bloggat massor. Sjukt många inlägg har jag faktiskt hunnit med att skriva idag. Riktigt roligt att jag hade tid till det idag. Har tagit en promenad nu på kvällen och nu bloggar jag igen.

Imorgon är det "göra klart" dag i skolan och jag tänkte jobba lite matte. Annars är jag nog klar med det mesta så har inte jätte mycket att göra. Vi får se lite. Har faktiskt skrivit upp lite saker i min kalender inför kommande vecka vilket jag tycker är bra. Gillar verkligen att ha koll och älskar min kalender. Känns som en trygghet haha.

Nu ska jag fortsätta blogga lite och sen sova. Vi hörs, kram

Tre bilder från idag.

Första bilden från promenaden.

Andra bilden på favvo serien skam. verkligen älskar den serien. Har sett om den 2-3 gånger redan haha. Brukar aldrig hinna kolla på serier men det här är ett måste. Riktigt riktigt grym. 10/10 av mig helt klart!

Och sista bilden på Fabbes underbara svans. Haha..

Likes

Comments

Jag vet att det här inlägget kommer reta upp någon men jag står för mina åsikter så jag kommer skriva ändå.


För mig är jämställdhet en självklarhet.

Direkt man pratar om jämställdhet kommer det alltid upp ordet feminism. Jag tänker att man får kalla det vad man vill men jag tycker i alla fall att alla ska behandlas lika. Jag har en bild av att alla människor ska ha samma förutsättningar oavsett kön. Det handlar inte om att kvinnor ska ha mer makt än män och det handlar inte om manshat. Det handlar inte om att en kvinna är bättre än en man eller att det bara är män som våldtar kvinnor. Men, det handlar om att vi kvinnor kämpar för att få samma makt som män och att vi ska bli behandlade lika.

Jag tycker det känns töntigt att ens skriva det här. Det borde vara en självklarhet för alla att vi ska bli behandlade lika. Jag tror vi måste öppna ögonen och se att det faktiskt är kvinnorna som är det utsatta könet just nu.

Ni får kalla det feminism om ni vill men jag tycker helt ärligt att det bara är enkel jämställdhet och rättvisa.Likes

Comments