Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Ni allihopa har jag tagit lov. Helt otroligt. Blev klar med endel i skolan idag och sen har jag haft utvecklingssamtal. Var i skolan till efter 16:30 och har ingen kommentar på det hahah. Efter det hämtade vi min nya säng som kommit och sen åkte jag och red Fabbe. Skrittade ut barbacka och han var pigg men snäll. Nu ikväll har vi satt upp sängen och nu ska jag snart lova.

Ska upp tidigt imorgon då Fabbe ska rakas och jag har ganska mycket saker att göra. Klockan står på 05:30 och jag ska vara i stallet 06:15. Behöver egentligen sova nu så ska försöka snart.

Tror vi hörs imorgon istället när jag troligtvis är lite mer vaken kanske. Ska i alla fall snart sova några timmar innan jag ska gå upp igen. Imorgon är en dag med mycket att göra men hoppas ändå att den inte blir stressig. Vore skönt med en lugn dag fast ändå med saker att göra. Ni förstår.
Vi hörs, kraam

Har inte så fina redigerade bilder just nu men ska fixa det inom kort. Haft lite mycket under en period men nu har jag lov. Puss o kram

Likes

Comments

Hej! Vi har inte hörts så mycket idag men jag har bara varit i skolan och efter skolan pluggat matte. Red inte Fabbe idag och hann inte till stallet så pappa gick med honom.
Imorgon har jag mitt matteprov och hoppas att det känns helt okej i alla fall men vi får väl se.

Efter imorgon är det lov. Känns mer än bra kan jag säga!! Kan knappt förklara hur glad jag är, lycklig på riktigt. Även om jag kanske måste plugga lite på lovet så är det ändå lov och ledigt. Känns bra.
Troligtvis ska min nya säng komma idag men vi får se om det blir så. Blir en tidig födelsedagspresent men ska blir riktigt skönt med ny säng. Kommer såklart visa er bilder så fort jag kan. Funderar lite på hur jag ska möblera och så men vi får se.

Imorgon är det bara en "göra klart" dag i skolan så får säkert sluta tidigare. Har matte provet att göra och sen en engelska uppgift, det är allt jag har kvar så borde inte ta så lång tid. Har dock utvecklingssamtal också men det tror jag inte heller tar så lång tid. Efter det är det lov!

Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments

Onsdag. Min egentligen kortaste dag i skolan men som nu blev min längsta. Har två extra lektioner med hjälp både i engelska och matte. Går till 15.25..

Fabbe ska skrittas idag och jag ska plugga det sista på matteprovet. Efter det här är det i stort sett lov. Efter imorgon är det lov eftersom vi är lediga på fredag. Bara en/två dagar kvar vilket känns otroligt bra. Ska väl försöka blogga lite på kvällen också och sen hinner jag nog inte så mycket mer. Bara längtar tills onsdagen och torsdagen är avklarad och tills det blir lov.

Vi hörs, kram

Likes

Comments

Heej! Efter skolan åkte jag direkt till stallet och skrittade du Fabbe. Skrittade ungefär 30 minuter och sen fick jag snabbt byta häst till Kungen. Hade träning med Kungen idag eftersom Fabbe inte är helt frisk än. Riktigt roligt om jag ska vara ärlig och jag vet att jag säger det varje gång men hjälp vad jag tycker om den hästen. Älskar honom från hela mitt hjärta, lilla kung.

Vi jobbade lite med att flytta dom för skänkeln och för att få dom på bakbenen. Både i trav och galopp. Mest så de skulle lyssna och lite sånt ni vet. Jag skulle även tänka på att han inte fick gå i s låg form eller knäppa av som han kan göra ibland och tyckte det funkadeg anska bra. Fick avsluta med att hoppa lite så hoppade två rundor på en liten bana. Kan inte beskriva känslan men sjukt kul och jag saknar verkligen kungen. Han gjorde min dag så nu var det inga problem med att sätta sig och plugga matte. Fixade matten också bra idag bara på grund av kungen. Ganska sjukt hur mycket en häst kan påverka mig. 

Imorgon har jag en lång dag i skolan. Eller egentligen inte men behöver lite hjälp i både engelska och matte så kommer gå på lite "extrahjälp". Slutar egentligen 13:00 men går till 15:30 istället.. Lite segt men får bli så ändå. Fabbe ska ridas och jag ska plugga matte hemma det sista innan provet nästa dag. Imorgon är i stort sett sista dagen med plugg eftersom vi är lediga på torsdag. Såklart går vi ju i skolan på torsdag men jag har ju inga läxor eller så på kvällen. Ni förstår säkert och om inte så var de inget viktigt haha. Märker ni hur taggad jag är? Tack vare kungen tror jag, känner mig alltid lite gladare efter jag ridit honom. Nu ska jag blogga det sista innan jag ska sova. Godnatt och kram

Likes

Comments

Ibland känner jag bara att det är mina tårar som fått mig att kämpa. Som fått mig att vilja samtidigt som jag bara vill ge upp allt. Jag kanske har blivit sviken och misslyckats några gånger. Det kanske har runnit tårar på mina kinder några gånger. 

Mitt i allt det här tror jag det är bland annat tårarna på mina kinder som fått mig att kämpa. Att faktiskt gå upp ur sängen på morgonen och ta mig till skolan även fast det ibland känns skit. Att faktiskt rida varje dag även fast det ibland känns skit. Jag har inte gett upp. Någonstans i mig har det alltid funnit en drivkraft, en vilja som är starkare än allt annat. Bakom tårar och misslyckande finns det också en vilja, lycka och framgång. 

jag klarar det här, jag är grym. 

Likes

Comments

Godmorgon. Hoppas ni vaknade upp på toppen humör. Det är ju en underbar tisdag ;) Nej men ni vet vad jag tycker om tisdagar, inte min favvo dag direkt men får gå. Har svenska första lektionen och sen biologi prov. Vi skulle också se på någon teater och sen har vi en sista lektion efter det vilket alltså blir en ganska lång dag. Bara att ta tag i dagen, gå upp ur sängen och göra sig iordning. nu först ska jag till stallet och fixa lite där och sen ska jag hem och göra mig iordning för skolan.

Det är fortfarande lite oklart om det blir träning eller inte men Fabbe behöver skrittas och jag ska plugga till matteprovet på torsdag. Sen får vi se vad jag hinner mer. Jag lovar er att jag kommer filma mycket under lovet när jag har tid ifall ni tycker det varit och är tomt nu men det kommer jag lovar. Behöver bara lite mer tid och så ni vet.

Vi hörs, kram

Likes

Comments