Header

Godmorgon! Nu ska jag hoppa upp ifrån sängen och göra mig iordning för stallet. Vi får se vad jag kan göra där men ska i alla fall dit en sväng.
Efter stallet står plugg på schemat. Har inte jätte mycket kvar då jag gjorde en hel del igår men ska skicka in en uppgift och sen får vi se om jag har något kvar.

Söndag, vilket betyder sista dagen på helgen. Känns sådär men ska inte tjata mer om det mer utan vi får se det positivt att vi, eller jag faktiskt är ledig idag.

Ha en grym dag så hörs vi senare. Kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni haft det bra sen vi hördes av senast. Jag har haft det okej, vissa dagar bättre och andra sämre. Har fortfarande väldigt ont i ryggen men nu har jag äntligen fått tid till magnetröntgen den 23 januari. Känns bra att få komma iväg och kolla om det syns någonting där. Ska även på sjukgymnastik inom kort vilket jag tror också är bra så att jag kommer igång lite mer igen.

Har inte kunnat rida någonting men Ellen har ridit Lusen ibland och sen har han tömkörts endel. Jag har faktiskt tömkört två gånger den senaste veckan vilket känns bra. Det gör såklart ont men det det känns ändå bra att kunna göra någonting. Kan inte göra jätte mycket men jag försöker så gott jag kan och hoppas att jag snart kommer komma igång som vanligt igen.

Hoppas ni har haft det bra och att ni är på bra humör. Vi hörs inom kort mina vänner. Kram

Likes

Comments

​Hej! Hoppas ni haft en bra dag och att ni mår bra! Jag har varit i Karlstad hela dagen. Köpte en tröja och sen fixade lite andra saker där. Nu är jag hemma igen och känner mig helt slut. Har inte gått så mycket eftersom det gör väldigt ont i ryggen när jag går, så känner av väldigt mycket nu att ja gått mycket idag.. Men men, det får bli en lugn dag imorgon som återhämtning.

Imorgon är sista dagen på lovet och sen på tisdag börjar skolan. Börjar de flesta imorgon eller när börjar ni skolan igen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller adlinks.

1/ / 4/ / 3/ / 8/ / 5/ / 7/ / 6/ / 9/ / 2/

Hittade några plagg från NA-KD som jag tyckte var snygga. Lite blandat med mer uppklätt men också några väldigt snygga och bekväma tröjor. Vad tycker ni?


Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så har det kommit en ny häst till mig vid namn Luidor Cox, eller Lusen som han kallas. Den här hästen kommer jag låna på foder en viss tid och det ska bli sjukt roligt. Han har varit hos mig ett tag och vi har hunnit lära känna varandra mer och mer. Det är en storhäst på ca 174 cm i manken (tror jag). Han har gått höga klasser i hoppning och är en väldigt fin häst. Jag är så lyckligt lottad som fått chansen att rida och ta hand om den här hästen!

Just nu försöker jag hitta alla knappar och lära känna honom ännu mer. tänker att det får ta sin tid och sen får vi se lite hur det kommer bli. Just nu, när jag har som mest ont och det hänt lite saker och så.. så kommer jag som sagt inte kunna rida vilket känns stressande och sjukt tråkigt men jag hoppas att jag snart kommer kunna komma igång med ridningen igen!

Ni kommer få hänga med på vår resa tillsammans och ni kommer såklart få veta mer och mer längre fram. Är så sjukt glad över att få ta hand om Lusen!

Likes

Comments

Heeyy! Nu var det ett extremt bra tag sen jag bloggade sist och det har hänt massor sen sist. I det här inlägget ska jag försöka berätta allt som hänt och hur livet ser ut för mig just nu.

Vi kan ju börja med att det kommit en ny häst till mig. Det är en storhäst som jag kommer låna nu framöver. Ni kommer såklart få veta mer om honom senare/längre fram men vill uppdatera er med att det kommit en ny häst till mig nu. Tänkte jag kunde skriva ett eget inlägg om hästen senare.

Det har även häst lite andra saker. Saker som jag kan berätta och sen lite saker som jag inte kommer dela med mig av just nu. En sak som ni redan vet endel om är att jag har ont i mina leder och speciellt ryggen. Det har jag haft i flera år men det blivit värre sen för ungefär en vecka sen. Blev inlagd på sjukhus några dagar, nu har jag varit hemma några dagar men är fortfarande inte helt frisk. Tänker berätta mer om det här också i ett annat inlägg för annars kommer det här inlägget bli extremt långt haha.. Just nu försöker jag gå korta sträckor men har väldigt ont. Kan mest ta det lugnt. Därför får Ellen, mamma och pappa hjälpa till med stallet vilket jag vet att de gör bra. Men, jag är en person som helst gör allt själv och därför blir det ändå lite jobbigt när någon annan ska göra det åt mig. Jag är tacksam att de kan hjälpa mig nu när jag inte kan!

Annars då? Vad har hänt mer? Haha vet inte när jag bloggade sist så vet inte hur mycket ni missat men jag vet att det var extremt länge sen senaste inlägget.. Jag tycker vi kör igång från nu och om jag kommer på något "gammalt" som är viktigt att ta upp så får jag skriva det i efterhand. Tror jag fått med de stora händelserna i alla fall.

Vi hörs inom kort, kramiis. Jag har saknat er!

Likes

Comments

Ännu en helg har sprungit förbi. Har varit en okey helg för mig och jag hoppas att ni känner samma sak.

Fredagen spenderade i Karlstad med en kompis. Shoppade lite och hade bara en mysig eftermiddag och kväll. Jätte mysigt var det verkligen!

Lördagen var lite speciell på förmiddagen men kommer inte gå in på så mycket varför och så. Hela dagen i stort sett pluggade jag matte, sjukt tråkigt men har prov på tisdag så behövde det. På kvällen gick jag och mamma och såg på bio vilket var väldigt mysigt! Filmen var bättre än jag trodde så det blev en lyckad kväll!

Idag har jag bara pluggat hela dagen, verkligen hela dagen. Matte och spanska. Städade ihop på mitt rum och fixade i garderoben också. Det är allt jag hunnit idag..

Imorgon väntar skolan och efter det träning. Har lite plugg också att se fram emot. Kul, eller inte..
Vi hörs, kram och sov gott!

Lite bilder från helgen..

Likes

Comments