Header

Det här är några låter som spelas om och om igen just nu.. Alltså är helt kär <3

Likes

Comments

Jag har nu en rolig nyhet att berätta för er!

Fabbe är nu troligtvis frisk. Vi böjde honom, sprang med honom och longerade för att se om han fortfarande var halt men vi kunde inte se något. Vi var flera stycken som kollade och ingen kunde se något.

Jag kommer nu börja skritta honom. Efter ett tag lägga in trav och se hur det går. Väldigt skönt att han är frisk nu och att jag äntligen kan börja rida även om det bara är skritt nu ett tag. Bara det där lilla kan hjälpa mig så otroligt mycket. bara en liten skritt tur kan rensa min hjärna och göra så att jag mår mycket bättre. Så väldigt bra känns det att han troligtvis är bättre nu! Jag hoppas bara att han inte visar något igen när jag ridit ett tag utan att han kan hålla sig frisk nu.

Vi får se men nu får jag börja rida igen. Sakta men säkert!

Likes

Comments

Morning! Tisdag, underbart. nej men vi behöver inte ta den här historien en gång till om mitt hat till tisdagar haha. Tror redan ni vet..

Dagen börjar med stallet eftersom jag ska släppa ut hästarna och mocka. Efter det hem och fixa mig för skolan. Skola och efter det stallet. Träning senare på eftermiddagen men innan det ska jag hinna fixa Fabbe också. Ja det är nog min tisdag ungefär.

Tisdag och jag väntar alltid saker till något negativt på tisdagar. Så vi kör på med några peppande citat istället ;) vi hörs, kram

Likes

Comments

Hej!

Måndagen är slut och en ny vecka har börjat. Min första spontana känsla för den här veckan är "jobbigt" men vi får väl se när veckan är slut hur den varit. Idag hade jag larm på och när jag vaknade kändes det sjukt jobbigt att gå upp. Inget ovanligt men så var det. Stallet stod på schemat först och efter det skolan. Började dock lite senare i skolan idag så behövde inte till stallet lika tidigt som vanligt vilket var skönt. Men tidigt nog för att vara trött. Efter skolan blev det stallet och där kollade vi Fabbe lite. Hur han såg ut och så efter behandlingen. Kommer ett inlägg om det imorgon. Annars har jag väl mest pluggat under kvällen. Nu ska jag blogga några inlägg och sen göra iorning några inställda för veckan.

Imorgon är det tisdag. Träning står på schemat och jag tror väl att det blir med kungen. Men innan det skola. Gillar verkligen inte tisdagarna i skolan. Eller gillar inte tisdagar överhuvud taget men speciellt inte i skolan. Har lektioner jag inte tycker om och sen är det min längsta dag också. Men men, bara att bita ihop och längta tills dagen är över. Jag brukar ju klara mig varje tisdag och jag lever ju fortfarande liksom.. så det ska nog gå bra även imorgon. Nej men jag har väl inte så mycket mer på schemat imorgon än skola, stallet, träning och plugg. Det vanliga en tisdag.

Nu ska jag sätta mig med bloggen ett litet tag och sen sova. Ska försöka sova lite tidigare idag men brukar alltid dra ut på det haha. Kan tänka mig att jag ska gå och lägga mig klockan 22:00 och sen somnar jag liksom 3 timmar senare. Det är verkligen inget ovanligt. Men nu ska jag sluta tjata och göra saker istället. Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra! Jag och Anna fick sovmorgon idag och det händer ju inte så ofta för mig. Så skönt att få sova lite längre för en gång skull! vi har käkat frukost och nu kollar vi på film. Har gjort lite plugg samtidigt så är klar med lite sånt.

Igår fotade vi lite bilder i det fina vädret. Dock tog minneskortet slut i kameran så det blev inte så många bilder. Men, några bilder blev det och de få bilder vi tog blev faktiskt ganska bra. Sen kollade vi lite hockey. Senare på kvällen gick vi ner och köpte godis haha och då var klockan upp emot 12 haha. Lite roligt men vi var godis sugna och vad gör man inte för lite godis. Sant, ellerhur!

Idag är planerna inte så stora. Anna stannar väl ett tag till men vet inte riktigt hur länge. Tänkte jag skulle kolla Fabbe lite idag om han blivit bättre sen jag var hos veterinären. Så ska böja och springa med honom och se. Hoppas han är bättre så jag kan börja rida nu igen!! Sen får vi se. Ska väl plugga lite mer senare i eftermiddag men annars vet jag inte. Vi får se men vi hörs. Kram

Lite bilder. Fler bilder som vi tog igår med kameran kommer senare.

Likes

Comments

Hej vänner! Hoppas ni lever idag även om det var fredag den 13e igår haha;) Jag lever i alla fall och har fixat stallet nu på förmiddagen. Ska hem och duscha nu och sen kommer Anna. Vi får se vad vi hittar på men lite planer för dagen har vi. Blir nog toppen!

Vädret idag är bra! Sol men ganska kallt. För mig gör det dock inget om det är lite kallt. Jag gillar vintern (oftast) och bryr mig inte så mycket om det är kallt. Är det vinter ska det vara vinter och är det sommar ska det vara sommar liksom. Allt eller inget tycker jag. Helst skulle jag vilja ha lite snö igen men det får jag nog bara drömma om idag haha. Perfekt väder att fota idag så det kanske vi ska göra. Vi får se!

Nej nu måste jag gå och duscha innan Anna kommer. Vi hörs senare, kram

Likes

Comments

"Ångra aldrig något som du för tillfället tyckte var rätt"

Det här citatet har jag tänkt på under några dagar nu. Är det inte sant? Om jag skulle få välja mellan att ha en häst eller inte t.ex. och jag då väljer att ha en häst. Jag känner verkligen att det känns rätt just nu och jag verkligen älskar det. Om jag då skulle ångra mig efter 3 år och tänka att varför har jag slösat bort de där åren på det där. Jag tycker det är fel. Jag ska inte ångra något som jag tyckte var rätt då. Jag kommer aldrig kunna backa tillbaka tiden och göra om val som jag tagit i livet. om jag då valde att ha häst i 3 år och det kändes rätt så borde jag inte ångra det. Det valet kändes bra där och då och jag kan inte ångra det val jag tog.

Jag tror det är viktigt att tänka på det här ibland. Att man inte alltid kan ångra val man tagit i livet oavsett om de tagit dig till något dåligt. Det kändes bra då och det blev som det blev. Vissa val kommer leda till något bra och vissa till något dåligt. Jag tror bara inte att man ska ångra val man tagit i livet och speciellt inte de val som kändes bra i den stunden.

Likes

Comments