Header

Hallå! Torsdag idag och jag vaknade upp till snö. Inte det här vädret jag önskade mig direkt utan känns lite segt med snö igen. Vädret varierar så mycket nu och man vet aldrig om man vaknar upp till snö, sol eller regn. Dock tror jag att snön kommer försvinna ganska fort så det är ju bra iallafall men känns alltid lite segt ändå..

Igår var jag så trött att jag gick och la mig klockan 7 och somnade klockan 8. Jag har alltså sovit i nästan 12 timmar men känner mig ändå lika trött haha. Har fixat stallet på morgonen, släppt ut och mockat. Ska hem och göra mig ordning för skolan och sen dra mig iväg. Idag går jag till 15:25 och den här dagen brukar var rätt seg men vi hoppas att det går snabbt ändå. Har sovmorgon till 10:25 så det kanske får dagen att gå lite snabbare. Efter skolan är det stallet som är på schemat och Fabbe ska ridas.

I tisdags hade jag och Fabbe träning. Han kändes väldigt fin men blev lite väl taggad ibland. Vi jobbade med ställning och att flytta in bakdelen. Sen jobbade vi lite med att flytta in frambenen men ändå ha kroppen böjd, svårt att förklara men ungefär så. Både traven och galoppen kändes bra och han lyssnade ganska bra på mig. I formen kändes han fin, han var inte lika stark som han brukar vara och han kändes avslappnad. Så det var skönt att även om han var lite taggad så kändes han ändå avslappnad. Så den här gången ger jag en klapp på axeln/halsen till både mig och Fabbe.

Det var nog allt jag hade att berätta i det här inlägget men vi hörs så klart senare. Ha det, kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att säga till oss själva att vi är grymma. Det är något vi gör väldigt sällan även fast det är något vi borde göra oftare. Jag måste helt ärligt säga att jag upplever det som att människor inte tycker om när man klappar sig själv på axeln och säger till sig själv då och då att man varit bra. Det stör mig. Det är klart vi inte gör det så ofta om människor inte gillar det. Det blir ju på nått sätt fel. Varför ska vi inte klappa oss själva på axeln ibland? När är det okey?

Likes

Comments

Tisdag mina vänner. Jag har släppt ut hästarna & fixat stallet nu på morgonen. Har egentligen sovmorgon fram till 10:05 men hästarna måste fortfarande fixas och sen tänkte jag att jag kanske kunde blogga lite innan skolan. Vill inte riktigt gå och lägga mig igen nu även om jag hade kunnat det, känns som att jag bara blir tröttare och inte orkar gå upp sen då. Bättre att hålla sig vaken nu när jag ändå vaknat till lite.

Efter skolan har jag träning med Fabbe. Red ut honom barbacka igår och han kändes pigg och glad. Måste bara tänka över ett schema för hur han ska gå nu när han går med på träningarna och har börjar rida lite markarbete och så. Alltid det svåraste att få till ett bra schema men får tänka ut något.

Annars kommer jag nog inte hinna så mycket mer idag. Vi hörs helt enkelt. Ska lägga några inlägg på inställda så ni kan kika in här under dagen!

Likes

Comments

Tjoo! Måndag och jag har skrivit NP hela förmiddagen. Hade en mattelektion efter det också men sen slutade jag. Valde dock att sitta kvar och jobba lite på en annan sak som ska in ganska snart.

Igår red jag lite markarbete. Hade en bom på en volt, travbommar som jag senare under ridpasset satte upp till en sockerbit. Började med att skritta och trava fram. Red lite öppna och lite sluta på långsidorna för att han skulle bli lösgjord och för att känna lite hur han kändes. Han kändes toppen och lyssnade bra! Började då med travbommarna som han gjorde grymt redan från början. Höjde upp dom lite för att se om det gick lika bra då och det gjorde det. Satte då upp det till en sockerbit istället och började jobba galoppen. Red lite på volten över bommen för att se om "distanskänslan" fans kvar och det gjorde den, helt klart. Kändes helt perfekt. Hoppade då sockerbiten några gånger i båda varven och även det kändes grymt. Jag har inte ridit bommar eller hoppat på flera månader nu så kändes sjukt härligt att äntligen få göra det igen! Känslan fanns kvar och sjukt kul var det! Han blev ganska pigg men höll sig ändå på backen och gjorde sitt jobb.

Hoppade även Justin lite efter det och han kändes också fin. Även han har inte hoppat på sjukt länge så han tyckte det var kul att få hoppa lite igen.

Annars gjorde jag inte så mycket igår.. Idag ska jag rida ut Fabbe och efter det är planen oklar. Blogga lite nya inlägg kanske eller ta en promenad. Hm, vi får se! Vi hörs i alla fall, kram!

oklar bild haha men den senaste i min kamerarulle haha. Bjuder på den hehe

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra, med mig är det bra. Är inne i en period nu där jag tycker ridningen är sjukt rolig och det går sjukt bra vilket känns skönt! Alltid roligt när de där perioderna kommer och man får lite ny motivation till att träna vidare. Annars är livet som vanligt. Bra vissa dagar och dåligt vissa dagar.

Igår hade jag några tjejer här och vi grillade. Gick ut sen på kvällen och träffade lite mer folk vilket också var väldigt roligt!

Idag har jag gjort klart lite skoluppgifter och sen solat en hel del då vädret varit toppen. Över 20 grader har det varit här idag så man kan nästan kalla det sommar. Härligt! Tror dock det skulle bli lite sämre väder under veckan men nu har vi ju faktiskt i alla fall fått en hel vecka med fint väder så bara att vänta på nästa period med fint väder.
Red Fabbe idag också och han kändes fin. Red en stund inne och en stund ute. Fin fin var han!

Ska käka snart & sen har jag inget planerat. Vi hörs senare. Kram

Likes

Comments

Hej på er! Jag ska snart gå och lägga mig och sova eftersom jag har nationella imorgon men innan det tänkte jag skriva ett litet inlägg.

Idag tog jag med Fabbe på träningen och det blev alltså hans första träning på många månader. Trodde att han skulle vara ganska jobbig, stark och ofokuserad men han var tvärtom. Visade sin bästa sida och kändes sjukt fin!

Vi jobbade med lite slutor och öppnor. Han gjorde det han skulle utan några stora problem. Det kändes som han var stadigare i formen än vanligt samtidigt som han var mjukare och inte lika stark. Lyssnade bra på mig, dock hade jag önskat lite mer tryck i bakbenen men annars var det bra.
Vi jobbade med lite samma i galoppen på slutet med öppnor och slutor. Han blev lite pigg men gjorde fortfarande sitt jobb och kändes helt enkelt väldigt bra.

Riktigt bra träning idag! Fabbe kändes positiv och gjorde allt han skulle bättre än bra. Grym känsla och sjukt roligt att äntligen komma igång och träna igen!

Nu kan jag gå och lägga mig med en bra känsla inom mig efter en toppen träning. Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments

Contains affiliate links
1/ / 4/ / 2/ / 5/ / 3/ / 8/ / 7/ / 6/

Här har vi några plagg jag tycker var sjukt snygga. Gillar liksom den "chill" stilen som ändå kan bli cool. Tröjorna gillar jag, lite större i storleken och chill. Jackorna allihopa, sjukt snygga och coola! Jag älskar <3

innehåller adlinks!

Likes

Comments