Header

Jag är inte van att skriva till äldre människor. Lite osäker på hur och på vilket sätt jag ska skriva men jag skriver på mitt sätt så hoppas jag att det blir bra. Jag hade först tänkt mig att det här inlägget skulle vara till er vuxna men nu känner jag att det kan vara bra om alla åldrar läser. Det är ett viktigt ämne.

Jag hör oftare och oftare från vuxna människor att de inte är nöjda över sitt utseende. De tycker att de är för tjocka, har för mycket hängande skinn på armar och ben. Håriga ben osv osv. Går att skriva en hel bok.. Jag tycker det är hemskt. Jag som 16 åring trodde liksom att de där kraven på hur kroppen ska se ut skulle gå över när man blev 50 år. Att man liksom lärt sig tycka o sig själv och sin kropp. Men nej.. Fler och fler vuxna hör jag är missnöjda med sin kropp. Helt ärligt trodde jag att man efter 50 år i sin kropp, att man skulle lärt sig tycka om den. Jag tror inte det funkar att gömma sig hela livet. Det är bara att acceptera att såhär ser jag ut och att du är sjukt fint.

Jag blir ledsen, på riktigt ledsen av att till och med vuxna människor ska trycka ner sig själva. Trycka ner sin kropp och sitt utseende. Det är inte okej. Är det samhället som blir värre med sina krav på hur man ser ut eller är det jag som växer upp och inser hur det faktiskt är? Bra fråga...

Jag vill i alla fall säga till dig som känner dig obekväm i din kropp och inte tycker du är nog snygg eller bra. Det är inte sant. Jag vet att det är lätt att skriva men tänk inte så. Det finns ingen som ser ut precis som dig och det är därför du är så otroligt cool. För ingen liknar dig. Försök inte likna någon annan eller jämföra dig med någon annan. Du kommer inte långt på det. Nu pratar jag till er i alla åldrar och inte bara de vuxna. Det finns bara en du. Det kommer aldrig komma en exakt kompia av dig utan det kommer bara finnas en du. Det är upp till dig hur du vill leva men jag tror att allt blir mycket lättare om man accepterar sig själv och trivs i sig själv. Jag säger såhär.. Skit i alla normer, lev ditt liv och se ut precis som du vill. Gå inte efter vad alla andra tycker och tänker. Du är vacker, jag lovar. Och grym, du är grym.

Jag ska börja tänka på det här mer jag också för jag kan erkänna att jag, precis som många andra ibland ränker på normer om hur man ska se ut osv. Jag tror vi alla behöver bli bättre på det här.. så tänk över det här någon minut!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg till Trysil. Har åkt ca en timme så har några kvar.. Tänkte skriva några inlägg i bilen påväg nu så ni har något att läsa under tiden jag är där borta. Jag kommer ju varken ha internet eller så mycket tid och därför är det bra att ha några inställda klara. Såklart kommer jag uppdatera er när jag sitter i värmestugan eftersom det är enda stället jag har internet på. Blir säkert bra!

Nu ska jag käka lite godis och blogga några inlägg så vi hörs imorgon. Kram

Likes

Comments

Hej vänner! Hoppas ni mår bra för jag mår faktiskt ganska bra idag tror jag. Är i skolan nu och ska väl vara här ett tag till. Har lite saker kvar att göra eftersom jag är ledig två dagar. Så antar att jag slutar typ 15:25. Efter det ska jag hem och packa iordning det sista och sen åker vi. Tror vi kommer iväg runt 18:00- 19:00 någon gång så vi kommer fram ganska sent men det gör inte så mycket. Nästan bättre det än att åka på dagen tycker jag. Så blir bra!

Ville mest säga hej men vi hörs under dagen. Kramar från miiig

Lägg till mig på snap: ebbisi
Där kommer jag försöka uppdatera med bilder och filmer!

ebbisi heter jag på snap

Likes

Comments

Hur underbart låter det inte? Alltså jag är så taggad!
Varje år åker jag till Trysil och nu var det dags. Åker imorgon, alltså onsdag kväll och kommer hem på söndag. Kommer bli sjukt kul att åka skidor och bara må bra. Pappa och en kompis åker med och sen kommer vi va några fler. Blir nog toppen! Massor med skidor och sen annat skoj.

Jag kommer dock bara ha internet i värmestugan i backen vilket är både bra och dåligt. Dåligt att jag inte kommer kunna uppdatera er när jag vill utan att jag alltid måste va där isåfall men ändå lite bra att kunna tänka bort sociala medier lite. Måste erkänna att det ska bli skönt med några dagar "utan" sociala medier. Kommer göra iordning några inlägg till er påvägen som ni kommer kunna läsa så bloggen kommer det inte bli så stor skillnad för. Sen tänkte jag även vlogga några dagar i Trysil så ni får se.

Vi får väl se hur allt blir men vi hörs av då och då. Så ofta jag kan ;) nej men det kommer bli toppen!
Vi hörs imorgon. Kraam

Likes

Comments

Hej! Idag är det mycket som ska fixas. Det ska packas, handlas och fixas inlägg tills kommande dagar. Jag åker imorgon kväll men kommer ett eget inlägg om det sen!

Har ridit Fabbe nu på eftermiddagen och det gick helt okej. Skrittade & travade och han kändes pigg och glad vilket var bra. Har ingen träning idag på grund av att underlaget i ridhuset fixas så lite tråkigt är det. Men har endel att fixa med idag så hinner nog inte få så tråkigt ändå. Vi får väl se men lite tråkigt utan träning.

Nu måste jag ta tag i packningen. Har knappt börjat och det ska bli klart ikväll. Phu. Sen handla och sen duscha och lite andra saker också. Blir nog bra!
Vi hörs när jag får lite tid över, kram

Likes

Comments

Hej! En måndag klar och imorgon är det bästa dagen på hela veckan. Skoja:/ Har ingen träning imorgon heller så det blir en extremt tråkig tisdag.

Idag har jag bara varit i skolan hela dagen och sen i stallet. Red ut Fabbe och han skötte sig bra. Höll sig på alla fyra ben den här gången haha och jag satt kvar. Har gjort klart läxor så nu har jag inga kvar vilket känns sjukt skönt! Klar med allt tror jag! Har bara lyssnat på musik hela kvällen och inte gjort så mycket.

Imorgon blir som sagt en tråkig tisdag utan träning. Ska väl rida Fabbe ändå och fixa stallet. Göra några nya inlägg för har endel saker som jag MÅSTE berätta för er. Typ vart jag ska om två/tre dagar!! Ska packa lite och sen fixa lite saker. Kanske det blir en helt okej tisdag när jag väl tänker efter ändå. Kommer nog göra ganska mycket och jag slutar tidigt i skolan också. Jo men helt okej låter det faktiskt när jag pratar om det såhär. Blir säkert bra men tråkigt utan träning..

Vi hörs imorgon, kram

Likes

Comments