Idag hade jag tänkt att äntligen göra ett nytt inlägg här på bloggen!

I dagens inlägg hade jag tänkt att göra en så kallad "lyx VS budget" min lyx produkt är inte riktigt en lyx grej men den kostar lite mer än den billigare.


Budget produkten är ett läppstift från H&M som heter "Matte Lip Stick" och kostar 49 kr på H&M. Det ska vara ett helrött matt läppstift.
Jag tycker för det första detta läppstift drar lite åt det rosa hållet fast än det ska vara rött, den täcker inte så jätte bra vilket blir att man måste applicera många gånger för att få ett bra täckande resultat. Där emot så håller detta faktiskt relativt bra! Av mig får detta läppstift från H&M en diss! Detta är mina åsikter och ni får gärna kommentera vad ni tycker om detta läppstift

Min "lyx" produkt är ett matt läppstift från sleek som är köpt på MadLady för 79 kr, färgen heter russian roulette och en ganska mörkröd färg. Det som skiljer dessa läppstift pt är att detta har en fulltäckande resultat och man behöver nästan bara dra med det över läpparna en gång så täcker det fullt. Färgen är jätte fin och håller hela dagen. Jag vet att detta inte är ett "lyx" läppstift men det kostar ju ändå lite mer än H&M läppstiftet. Detta läppstiftet får verkligen en stor hiss av mig!!

Kram Cajsa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kände för en ny blogg då jag inte var nöjd med den andra! Så den andra bloggen kan ni glömma och börja läsa den här istället 👍

kommer blogga från både telefonen och datorn. 

hoppas ni gillar den här bloggen mer än den andra😜

​kram Cajsa ❤

Likes

Comments