✖️Jag är himla impulsiv. Jag vill göra saker DIREKT. Får jag för mig att klippa mig ska det ske helst 13 sekunder senare. Ska Theo få något nytt till rummet ska det inhandlas direkt. Många gånger tänker jag knappt igenom saker utan bara gör (oftast blir det grymt, men inte alltid) ;-) R vill gärna planera, diskutera och tänka igenom sina beslut innan han gör något, stora som små. Klokt kan många tycka men saker tar sån tid när R är involverad, haha!

✖️Jag tar åt mig. Blir ledsen. Kan grubbla länge över saker och må riktigt, riktigt dåligt. När någon är sårar mig kan jag gråta i flera, flera dagar och känna att livet är värdelöst. Är någon dum mot R så skakar han av sig det och tänker "jaha, jag har inte gjort något dumt i alla fall. Vad tråkigt att någon sviker mig." Eller "Jaha, då får hen tycka illa om mig då. Jag kan inte göra så mycket åt det." R är såhär, säger någon något dumt om honom så lyssnar han inte för fem öre utan resonerar så att han vet själv vem han är och vad han står för, allt annat kvittar. Säger någon något bra om honom så suger han åt sig allt positivt. =) Jag blir alltså, riktigt upprörd och kan börja ifrågasätta personen, R är mer avslappnad och trygg i sig själv att han struntar i det där. Han brukar säga att man inte kan göra alla nöjda och få alla att älska en, så man borde sluta ställa såna krav på sig själv. Klokt!

✖️Jag är en häxa. Jag kan bli GALEN. Mitt temperament är vansinnigt alltså. Jag har till och med försökt få professionell hjälp att hantera min ilska. R är mer lugn i sig själv, givetvis blir han GAAAALEN ibland men på en helt annan nivå.

  Theo med pappsen =) Jag har själv valt att inte ta med R i min blogg än så länge av olika anledningar, kan skriva ett inlägg om det senare!

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments