Hej fina! Vad gör ni? Hur mår ni? Här hemma mår vi bara fint! Just nu har jag en sovande Theo på mig, ska alldeles strax lägga honom i sängen så jag och R kan beställa pizza från hörnet och lägga oss i soffan framför en film =)

Vår dag har spenderats ute i sommarstugan med svärföräldrarna. Vi har grillat och njutit av solen. Det har verkligen varit magiskt varmt idag och det får mig att längta ännu mer tills det är sommar på riktigt. Vårt lilla hjärta växer dock så det knakar, vill inte veta hur stor han kommer vara i sommar! Jag och R har verkligen insett nu vad alla menar med att man ska ta vara på tiden, herregud! Snart går han väl.. =)

I alla fall, de övriga dagarna då bloggen ekat tomt har jag bland annat hållit på med processen i mitt hår. Alltså, det är helt otroligt vilket kort tålamod jag har. Det har lagts ner så enormt mycket pengar på ett x antal frisörbesök för att få mitt hår ljusare. I söndags var jag hos frisören igen innan vi skulle i väg för att fira Valborg. Men det hela slutade i att jag var less och i måndags färgade jag håret mörkt igen. Tröttsamt det är när man inte har tålamod, jag kommer ju ångra mig och vilja bli ljus igen. Detta är helt klart min sämsta egenskap. Minns ni när jag skrev om soffan och vår säng som inhandlades? Då hade jag ju också världens kortaste tålamod och vi åkte till Uppsala bara för att få hem sägen samma dag. Näe, fy.. Detta lär jag träna på! Annars då? En massa, massa bebismys, shopping och häng med vänner och familj. Har njutit extra mycket av att ha R hemma också men snart ska han tillbaka till jobbet, så jag får passa på extra mycket nu.

Nej, nu väntas pizza och pusskalas! Sov så sött fina ni så hörs vi imorgon!

 Mitt älskade lilla hjärta som blir så stor!

 Hos frisören är man alltid snygg =) Denna gång klippte jag mig inne på Nikita hair som ligger mitt i gallerian nian, men under hela denna process har jag klippt mig lite här och var i stan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments