Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev här!

På sista tiden vill jag verkligen tacka mina underbara vänner! Hela tiden framför mina ögon har jag haft vänner som är guld värda men som jag inte har sett. Tänker inte se till att tappa kontakten med er igen!

Idag får jag se om jag blev tvungen att hämta en bil i Vimmerby med mamma, det värsta är att vägen till Vimmerby är så jävla tråkig och åka. Annars får jag se va jag ska hitta på, skulle behöva städa och slå i huvudet i en bordskant så jag tänker på annat men vi får se!

Likes

Comments

Idag har jag gett mamma presenter, för hon fyller hela 39 år. Annars har jag handlat lite leksaker och annat till hunden. Pappa och jag har även ätit sushi och just nu sitter vi hos farmor, får se vart vi hamnar sen.

Likes

Comments

Sitter hemma hos pappa en stund och ska dricka kaffe medan hundarna leker med valpen. Sen blir det att åka till jobbet och spendera kvällen där, sen får jag äntligen ta helg :)

Likes

Comments

Jax och Marcus gosar i sängen medan jag äter frukost. Ska snart åka till jobbet. :)

Likes

Comments

Ligger i soffan med migrän, usch!
Just nu kollar jag och Marcus på andra avenyn, men kommer somna när som är helt utslagen! I morgon är jag ledig och troligtvis skulle det bli fint väder. I morgon förmiddag blir det en långpromenad med mina favorit hundar och pappa.

Om bara några dagar har jag klarat av andra året av gymnasiet och det återstår bara 1 år kvar. Och om bara en vecka börjar jag jobba, livet rullar på nu.
Här är några bilder från i helgen som jag har tagit i stugan.

Likes

Comments

Godmorgon !
Vi har så mycket ledigt nu för tiden att jag blir helt veckovild. Vaknade för en stund sen och har hunnit få i mig frukost. Har bara historia mellan 13.30-15.00 så det är en slapp skoldag. Vet inte vad jag ska göra sen men jag kommer säkert på något.

Likes

Comments

Nu har jag vaknat! Var vaken cirka 20 timmar igår efter både Ullared och Eurovision. I alla fall nu ska jag ligga kvar i sängen en stund tills jag vaknar till liv. Sen måste jag börja packa upp allt jag har handlat. Får skriva mer sen.
(bild3)

Likes

Comments

Ledig dag från skolan, alla lektioner inställda så skönt! Spenderade min dag i stugan med plugg och avkoppling. Sen grillade vi hos pappa och jag hann med och träffa min bäste vän en snabbis. Nu ligger jag i min lillebrors säng och ska sova, sover hemma hos min pappa för första gången på två år! Känns konstigt haha. Åker till Ullared vid 4 inatt så måste få några timmars sömn, godnatt!Likes

Comments

Tog en kaffe med min bästa vän idag efter skolan, sen följde jag med syrran på stan. Har även hunnit med och vara barnvakt och bakat muffins med min bror. Nu ikväll åkte jag tillbaka till Ninna, vi köpte cola och snackade en massa. Jag fick även hålla i biffen och Doris, så söta!

Likes

Comments