Är ju sista kursveckan denna vecka för två kurser, så plugget går i ett denna vecka. Kommer bli så skönt när allt är klart och man kan andas ut lite i helgen. Tog ett break från plugget redan idag dock för ett par rundor biljard haha. Men resten av veckan blir plugg, plugg och plugg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att ha spenderat förmiddagen i skolan med gruppen och skickat in två hyfsat stora uppgifter, och sen kört ett benpass på gymmet så firade Julia och jag in efterlängtad helg på detta vis igår. Ikväll bär det av mot inflyttningsfest!

Likes

Comments

Enda tråkiga men någorlunda bild jag hade från helgen hehe... men den bestod i alla fall av bl.a. utgång, mys med Kevin, käk på Jensens, häng på Shooter, innebandy-tittande och sen en tur till Oskarshamn för en dags praktik igår. Väldans bra helg! 

Likes

Comments

Vilken lördag! Skulle på Oktoberfest på Sandra, men hade så kul hos Tina på förfesten och avslutade med dans på Krögers istället. Så roligt!

Likes

Comments

Äntligen fick jag spendera en kväll med honom igen! Blir ju inte allt för ofta nu när vi bor en bit ifrån varandra. Men som sagt igårkväll kom Kevin hit, vi tog en promenad, lagade lite god mat och sen bara käkade massa snacks och umgicks. Väldans bra avslut på veckan!

Likes

Comments