Har ju våran allra första tenta på måndag, så denna dag fick gå till plugg. Gjorde det lite roligare med en lunch på Condeco för plugg där istället med Julia & Jossan. Man får ju göra det bästa av det haha. Nu har även mamma, pappa & moster tittat förbi en sväng, och senare ikväll vankas det utgång på Kollektivet. Aldrig varit där än så ska bli roligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev en spontan måndags-kväll på Shooters med lite biljard och vin. Älskar spontant! Satt väldigt fint också efter en måndag med föreläsningar och massor med plugg till nästa måndags statistiks-tenta.

Likes

Comments

Har haft en riktig "städ- och tvättdag" idag! Tvättat, städat, lagat mat och pluggat. Han även med en promenad och fick redig höstkänsla för första gången i år! Sommaren är ju oslagbar, men måste erkänna att jag tycker om hösten också. Riktigt mysigt! Det enda negativa är väl att det blir mörkt alldeles för fort om kvällarna, men annars så är det inte så pjåkigt med höst, alla dessa färger och fina höstkläder.

Likes

Comments

Åkte hem i tisdag eftermiddag för en lite längre vistelse i Oskarshamn, skulle bland annat ha praktik här både torsdag och fredag, vilket föresten var väldigt roligt och jätte-intressant!

Började annars onsdagen med att hälsa på mitt gamla jobb. Som jag saknat dessa underbara barn och kollegor! Fortsatte sedan dagen med lunch med Eriksson...

... innan vi satte oss på biblioteket för att stöka av lite plugg. Alltid kul med sällskap när man pluggar!

Sedan torsdag och fredag var det som sagt praktik, och efter praktiken på fredagen så åkte jag och girlsen till Domme för lite tjejsnack och mys. Väldans bra fredagskväll!

Lördagen spenderades hos Kevins mormor där det vankades kräftfest/kräftfiske. Fiskade kräftor, åt kräftor och annat gott och bara umgicks med Kevin och hans släkt. Nu när jag vart hemma och laddat om så är jag redo för vad Jönköping har att erbjuda igen, med lite extra energi!

Likes

Comments

Long time no see! Har haft fullt upp dock. En superrolig inspark och sen har allt bara rullat på. Pluggar, träffar nyfunna vänner, åker hem till O-hamn titt som tätt men annars lever jag just nu livet som student och jönköpings-bo. Trivsel på det!

Likes

Comments