Igår var det full rulle ända till läggdags! Jobbade 7:30-18:30 (fast sista två timmarna var det mest avtackning av kollega och chef och bjöds på smörgåstårta så var inte överdrivet jobbigt), sen direkt till gymmet, kom hem vid nio-tiden och innan man sen hade duschat och fått i sig lite mat så var klockan läggdags haha. Idag har jag en lite kortare dag, 7:30-16, och sen ska jag gymma och träffa Phung en stund. Var länge sen nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår drog vi iväg till Figeholm för att fira Domme som tog studenten i onsdags! Blev en riktigt rolig kväll som även slutade med utgång och dans på La Scala. Idag tog Alma och jag en tripp till Berga för att fika. Alltid lika mysigt där! Nu laddar jag upp inför en ny vecka, en kort jobbvecka dock för på torsdag åker jag till Barcelona!! Längtar!

Likes

Comments

Blev utemat för andra kvällen i rad, denna gång med Kevin💕

Likes

Comments

Igår var jag med kollegorna på Badholmen (första gången jag äter där?!) för att tacka av en som ska gå i pension efter sommaren. Blev en trevlig kväll med god mat och dryck och massa prat och skratt! Har så härliga kollegor.

Likes

Comments

Igår tog äntligen Kevin studenten! Som han har längtat, och vilken bra dag det blev! Var först i Kalmar för att kolla på utspring och flakåkning, och sen till Fågelfors för firande med släkt och sen mot kvällen körde skjutsade jag dom till Kalmar för studentfest med klass och vänner. Som sagt, en riktigt bra dag!

Likes

Comments