Efter jobbet idag tog jag och Alma en spontan tripp till Kalmar för lite shopping och käk! Väldigt rolig eftermiddag/kväll! Nu ligger jag och kollar på gårdagens Ex on the beach och är avundsjuk på Kevin som är på pubrundan...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spenderade mors dag med att åka till Berga med mamma och lillasyster för en fika. Riktigt mysigt! Har sen bara varit hemma och styrt lite och snart kommer Kevin hit efter sin match.

Likes

Comments

Ikväll vankas det utgång och en bra kväll!

Likes

Comments

​I söndags var det dags för Kevins bal! Hade en riktigt trevlig kväll! Saknar ens egna student-tid så mycket... Vill göra om det haha! Men hade i alla fall en jätterolig kväll! Mer bilder från kameran osv kommer.

Likes

Comments

​Resultatet sen färgningen i fredagskväll hos Alma. Blev riktigt nöjd! Har aldrig varit såhär ljus innan, men stormtrivs i det. 

Likes

Comments

Idag har Hanna konfirmerat sig! Började dagen i kyrkan, och fortsatte sedan här hemma med massa mat och gäster. Väldigt tråkigt att det regnade en sån här dag bara... Annars har det varit en väldigt lyckad dag!

Likes

Comments

Hade en supermysig kväll igår då Kevin och jag "firade" lite att vi nu har varit tillsammans i två år. Köpte mat och lite annat gott och åkte ut till klipporna i Ernemar och satt där och bara hade det bra!

Likes

Comments

Bild från onsdagens utgång i Kalmar med gamla klasskompisar! Passade på när det var en röd dag på torsdagen, och blev en väldigt rolig kväll!

Likes

Comments

Vädret har varit lika underbart som det var igår, så efter jobbet gjorde jag samma sak som igår: intog altanen. Mitt favoritställe på sommaren haha! Annars idag efter jobbet så åkte jag och köpte en sallad till kvällsmat då jag inte orkade annat, och tog sedan en promenad. Imorgon är det sista jobbdagen för denna vecka! Är ju en röd dag på torsdag och på fredag har jag faktiskt tagit ledigt för att vi ska åka till släkten i Västerås. Ser verkligen fram emot det, både för att få träffa släkten och lite även för att det ska bli skönt att komma iväg en helg och bara ta det lugnt. 

Likes

Comments

Resultatet av kvällens bakning. Ville testa en annan variant på kladdkaka, och har blivit tipsad om kokoskladdkaka och för mig som älskar kokos så var den perfekt! Smälte även lite Marabou som topping. Supergod!

Likes

Comments