I lördags var det dags för fest, och med Hollywoodtema! Tina, Amy och Domme har ju fyllt år nu under loppet av en vecka, så de hade anordnat en fest tillsammans. Det hade dom verkligen gjort bra; röda mattan, bål, beerpong och dans. Hade en jättetrevlig kväll!

Likes

Comments

Har varit en väldigt lugn helg. I fredags spenderade Kevin och jag kvällen i fågelfors med hans mamma & syster och åt mat och kollade film. Igår gjorde jag inte så mycket mer än att träffa Tina en sväng och idag har jag passat på att ta en fika med Phung då hon var hemma under helgen. Nu ska jag sova och göra mig redo för ännu en jobbvecka! Hoppas alla haft en bra helg!

Likes

Comments

Nytagna bilder. Känns som att det var länge sen jag fotade... Är ju lite av en dold hobby jag har hehe. 

Asså åh vilket väder idag! Och igår med för den delen, superskönt! Har ju jobbat hela dagarna, men är så skönt när man kan vara ute där med, t.ex. äta mellanmål ute osv. Hoppas det håller i sig nu! Annars då... Jo jag jobbar, promenerar efter jobbet och försöker umgås med pojkvän och vänner så mycket som möjligt. Ska även försöka blir bättre på att uppdatera här, då det blir som en dagbok som säkerligen är rolig att kolla igenom om ett antal år haha.

Likes

Comments

Från Morella i Västervik, så gott!

I fredags så slutade jag redan kl 13, så jag och Kevin passade på att ta en trip till Västervik för lite shopping och käk. Igår var vi på 1års-kalas och idag blir det en ren slappardag! Kan summeras som en väldigt bra helg!

Likes

Comments