Träffade Phung nu i eftermiddags och tog en fika. Gäller att passa på nu när hon är hemma ett tag! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hade tänkt att (som många många andra säkert haha) att ta tag i träningen osv nu efter nyår. Hade en bra period men sen såklart så går det inte under juletider sen haha. Fick då i alla fall av mamma u julklapp att jag kommer få en healthy-box i månaden under tre månaders tid. Denna innehåller massa tips, träningstidning och nyttigheter! Ska bli spännande att få bli mer inspirerad och få testa på nya, nyttigare, saker. 

Likes

Comments

​Idag när båda var lediga passade Kevin och jag på att ta en trip till Kalmar. Jag hittade ett par skor jag blev väldigt nöjd med +två tröjor. Sedan han vi såklart med mat på Ikea och en fika! 

Likes

Comments

Testade ikväll att göra Marabou-fudge, enligt detta recept. De blev verkligen supergoda! Resultatet ser ni här nedanför 👇

Likes

Comments

​Beställde en egen-designad almanacka från personligalmanacka.se som jag sedan fick i julklapp av familjen. Blev jättenöjd med hur den ser ut! Mycket roligare att anteckna i den nu också, haha. 

Likes

Comments

​Då var julafton över för detta året. Har haft en jättebra och mysig dag, väldigt nöjd. Har dock alltid en tomhetskänsla när julafton går mot sitt slut såhär, nu är liksom julen snart över för i år… Men som sagt, kan inte vara mer nöjd med dagen. Hoppas ni alla har haft en God jul och mysig julafton!

Likes

Comments