​Klickade precis hem detta barkit från Partykungen. Kände att nu när jag har gått den här bartenderutbildningen så är det lika bra att hålla kunskaperna igång, kan ju hända att jag någongång in the future vill jobba i en bar. Plus att det även är så sjukt kul att blanda drinkar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en riktigt mysig fredagskväll med Kevin igår, och nu slänger jag på mig mina nya skor från H&M och beger mig mot Linn och Amy för ikväll vankas det utgång! Ha en bra lördagskväll!

Likes

Comments

​Spenderat denna söndagskväll i biosalongen med  pojkvän, en stor burk popcorn och den efterlängtade Maze Runner 2. Väldigt bra söndag!

Likes

Comments

Blev inringd imorse att jobba, så det är vad jag har gjort hela dagen, sen käka med Tina och även testat på Nilssons egengjorda glass. Så god! 

Likes

Comments

När jag kom hem från Spanien så hade mamma och pappa hjälpt mig att måla om rummet, från ljusgrönt till vitt och fräscht! Så hade ett helt nytt rum att inreda i princip, och börjar nu bli klar. Är riktigt nöjd med hur det blev! Så mycket ljusare, finare och fräschare än innan.

Likes

Comments

​Tre veckor i Marbella var som sagt awesome, men kan inte beskriva hur skönt det är att vara hemma hos honom igen. Är verkligen imponerad över alla er som har long-distance, eller som är utomlands i månader utan er andra hälft. 

I love you!

Likes

Comments

Här har det ekat tomt nu i snart en månad. Reason? Jag har varit på bartenderutbildning i Marbella, Spanien! Har varit en så otroligt rolig och fantastisk resa och upplevelse. Skulle vilja dela med mig av allt här, men ni får nöja er med massa bilder istället som kommer i nästa inlägg (kan bli flera). Förutom att ha haft tre perfekta veckor i Spanien så fick jag även med mig ett diplom hem, jag klarade kursen och kan nu tydligen kalla mig "International bartender"! Nu har jag landat hemma igen och ska försöka komma igång med vardagen och allt vad den innebär: Jobb, träning, nära och kära och även bloggen förhoppningsvis.

Likes

Comments