Jullovet rullar på bra. Har precis kommit hem från en riktigt go tjejkväll, och imon drar Kevin och jag till Kalmar en sväng. ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev supernöjd med alla julklappar! Fick det här över plus lite presentkort, pengar, kläder och lite annat smått och gott. Hade en väldigt lyckad julafton också! ​

Likes

Comments

Slänger in en bild på Kevins och mitt snygga pepparkakshus vi kämpade med igår. ​Har haft det mysigt med familjen på uppersittarkvällen, men ska nu sova så att det blir julafton någon gång! 

Likes

Comments

Tog en promenad med Eriksson imorse, och stannade även till på Kebabköket för lite käk. Träffas inte allt för ofta så har alltid mycket att prata om! Ska till Kevin nu, men svänger förbi Tina en stund för att hälsa på lilla Mushu. 

Likes

Comments

Vaknade brevid killen, käkade pannkaksfrulle vilket har blivit rätt standard för oss och kom hem för en stund sedan. Slått in julklappar ikväll med, inte många dagar kvar till julafton!​

Likes

Comments

Har äntligen fått lite julkänsla. Klätt julgranen och slått in julklappar större del av kvällen. Har alltid tyckt att julen är bästa högtiden! 

Likes

Comments

Bakade pepparkakshus på lektionen och det ska sedan ske en röstning om vilket som var snyggast. Måste säga att vårt blev väldigt stiligt. Hade annars också rugbyträning efter skolan, och det var roligare än vad jag kom ihåg sen ettan. Taggar även att det är helg snart!

Likes

Comments

Bilder från Spanien förra året, åh vill tillbaka dit! Måste på tal om något helt annat även börja fota igen. Gjorde det hela tiden förut, tog kort på nästan allting i min vardag och vad jag gjorde om dagarna. Mycket roligare att blogga då..

Likes

Comments