Header

Lite drinkar, bowling och sen häng hemma hos mig tills sent inpå natten med Hanna, Linn och Domme! Väldans bra lördag.

Likes

Comments

Hade en superbra lördagskväll igår hos Alma med tjejerna. Åt massor med julgodis, körde julklappsleken och pratade och skrattade i massor! Väldigt mysig lördagskväll!

Likes

Comments

Kan inte förstå att det redan är första advent? Men tycker det är så mysigt i alla fall nu när det börjar närma sig jul! Startade dagen med en fika i Berga tillsammans med Alma och Lisa, och sedan resten av dagen har vi bakat lussebullar och bara haft en lugn och skön söndag. Lite adventsmys nu på kvällskvisten med hela familjen och Kevin fick det såklart bli också.

Likes

Comments

Igår var det full rulle hela dagen, precis så jag vill ha det på lördagarna! Sen på söndagarna kan jag sitta och kolla film eller inte göra någonting men just på lördagarna tycker jag om att ha mycket planerat! Igår i alla fall var det först fotboll i Högsby. Fågelfors mötte Hedbo i Futsal och vann. Stannade till hos Kevins föräldrar på vägen hem, och direkt hemma sen var det bara att byta om innan vi skulle befinna oss på Torget med släkten och fira morfar som fyller år snart. Mycket trevligt och god mat som alltid där! Direkt efter åkte jag till Linn lite spontant där Hanna och Domme också befann sig och sedan avslutade vi kvällen på Åströms. Väldans bra lördag måste jag säga!

Likes

Comments

Från promenaden med barnen idag på jobbet i det höstigs vädret.

Fick en behövlig sovmorgon idag innan jag åkte mot jobbet. Stängde sedan så kom hem vid ca 18 och tog i princip kväll där och då! Har en förkylning som inte vill ge med sig, så fick i mig lite mat och slog mig ner i soffan framför serier resten av kvällen. Blir även tidig sömn då jag öppnar jobbet imorgon, innan jag tar lite långhelg!

Likes

Comments

Hej! Onsdag, och veckan vänder. Jobbade 7-15:30 idag, och sedan har jag spenderat resterande utav dagen med Kevin. Får ta vara på kvällarna den vecka som han jobbar dag-pass, de andra veckorna hinns det inte med att ses nått precis hehe. Fick med mig lite gott som jag köpte av en kollega på jobbet som ni ser på bilden som jag, Kevin och familjen satt och smaskade på förut. Nu ska jag krypa ner till ett avsnitt av Greys Anatomy, imorgon har jag sovmorgon!

Likes

Comments

Spenderade helgen i Lund hos Lisa och Dawid. Kom dit i fredags, och hade en lugn kväll i deras lägenhet med bland annat lussebulle-bak och filmkollande. På lördagen sedan tog jag och Lisa tåget till Malmö och till Emporia. Strosade runt där, shoppade och tog en sen lunch på Vapiano. Hur gott som helst! Sedan avlutade vi lördagen med hemlagad pizza, vin och film. Tog sedan tåget hem på söndagen. Väldans bra helg!

Likes

Comments

En såndär dag då man älskar sitt jobb ännu mer än vanligt! Höstfest! Lika roligt för fröknar som barn haha.

Likes

Comments

Bild från gårdagens roliga utgång. Drog på kostymer, tog oss till Stars n Stripes och dansade natten lång. Perfekt kväll!

Likes

Comments