Header

Jobbdag 9-17:30. Den innebar allt det vanliga plus en promenad i höstvädret vilket ni ser på bilderna under. När jag sedan stängt jobbet bar det direkt att till Maxi, handlade, åkte hem precis i lagom tid till maten och sen var det i princip dags att ta kväll kändes det som. Trött som vanligt nu för tiden. Nu har jag slagit mig ner i soffan framför Svenska Hollywood-fruar och sen väntar sängen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här ekar det tomt... Men min helg har i alla fall vart bra! Spenderade fredagen efter jobbet i soffan med Kevin, var ungefär det jag orkade efter en jobbvecka och en förkylning som trängde på... Igår (lördag) så såg det till en början ut att bli en filmkväll med Hanna och Alma, men slutade med att vi fick med oss Domme också och hamnade på La Scala! Nyktert, då jag skulle upp tidigt idag, och kul var det! Idag som sagt så startade jag dagen med hotellfrukost med jobbet för att fira två kollegor som gifte sig i somras med sina respektive. Riktigt bra start på dagen, och sedan tog jag bussen till Tina över dagen för lite catching up! Nu laddar jag för en ny vecka!

Likes

Comments

​Jobb 9-17:30 och sen fika med familjen nu ikväll. Kanelbullar dagen till ära såklart!

Likes

Comments

Fredag: Startade kvällen hos Hanna med Linn och Domme med ost, kex och vin, och avslutade kvällen på Terassen/La Scala.

Lördag: Hade en sen brunch med the girls, och sedan fick det bli en mysig hemmakväll denna lördag med Kevin och film.

Söndag: Startade dagen med en frukost på Nilssons med Phung som är hemma över helgen, snackade med nyblivna Kalmar-bon Tina i telefonen i ca 3 timmar och har sen bara fixat inför kommande jobbvecka. 

Likes

Comments

Spenderat en helg i Lund hos Lisa och Dawid. Studentfest på fredagen, Köpenhamn på lördagen (bilderna är från den trippen) och strosa runt i Lund igår innan jag tog tåget hem efter en toppenhelg. 

Likes

Comments

​Igår tog jag och tjejerna bilen ner till Kalmar, där vi skulle fira in Tinas nya lägenhet! Blev en toppenkväll med drinkar, tilltugg, tjejsnack och som sedan avrundades på Harrys dansgolv. 

Likes

Comments

Blev utgång igår med tjejerna! Startade kvällen på min altan och avslutade på La Scala/Terassen. Riktigt rolig kväll!

Likes

Comments

Blev hembakade pizzor hemma hos Alma till middag ikväll! Senare kom även Tina förbi. Blev en riktigt go girls-night med massa snack och mys.

Likes

Comments

Väldans bra torsdagskväll, och bra första dag på min minisemester! Tripp till Kalmar med mamma och Hanna över dagen och sen middag med Kevin på Harrys. Supergott!

Likes

Comments

Tog en utflykt med Alma efter jobbet. Åkte till ett mysigt ställe intill Emån, åt lite gott och snackade om allt och lite till som vanligt!

Likes

Comments