Från förra veckan då det blev en väldigt god lunch på Olgas Crepes!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fina Jönköping!

Passade på idag när höst-solen var framme att ta en promenad runt Munksjön med Jossan & Julia. Var väl ungefär det enda produktiva jag gjorde idag förutom att skicka in sista uppgiften på kursen och laga mat, haha.. Men man får väl ha sådana dagar också! Lugn start på veckan kan vi säga.

Likes

Comments

Vaknade upp hyfsat sliten igår efter lördagens utgång. Men han inte tänka mer på det för runt 12-tiden studsade familjen in. Så kul med lite besök hemifrån! Åt på Ikea, handlade lite, fikade och avslutade med att tända ljus på minneslunden här intill. Nu laddar jag upp med en ledig måndag inför en ny vecka och även ny kurs: psykologi!

Likes

Comments

Första selfien här på... hur länge som helst? Wow. 

Satt mig igår och skrev i princip klart den sista uppgiften för dessa två kurser. Så skönt! Firade med mat på Pinchos och sen bar det vidare mot först O'learys och sen även ett glas vin på Shooters innan jag strosade hemåt. En bra fredag så att säga!

Likes

Comments

Är ju sista kursveckan denna vecka för två kurser, så plugget går i ett denna vecka. Kommer bli så skönt när allt är klart och man kan andas ut lite i helgen. Tog ett break från plugget redan idag dock för ett par rundor biljard haha. Men resten av veckan blir plugg, plugg och plugg!

Likes

Comments

Efter att ha spenderat förmiddagen i skolan med gruppen och skickat in två hyfsat stora uppgifter, och sen kört ett benpass på gymmet så firade Julia och jag in efterlängtad helg på detta vis igår. Ikväll bär det av mot inflyttningsfest!

Likes

Comments

Enda tråkiga men någorlunda bild jag hade från helgen hehe... men den bestod i alla fall av bl.a. utgång, mys med Kevin, käk på Jensens, häng på Shooter, innebandy-tittande och sen en tur till Oskarshamn för en dags praktik igår. Väldans bra helg! 

Likes

Comments

Vilken lördag! Skulle på Oktoberfest på Sandra, men hade så kul hos Tina på förfesten och avslutade med dans på Krögers istället. Så roligt!

Likes

Comments

Äntligen fick jag spendera en kväll med honom igen! Blir ju inte allt för ofta nu när vi bor en bit ifrån varandra. Men som sagt igårkväll kom Kevin hit, vi tog en promenad, lagade lite god mat och sen bara käkade massa snacks och umgicks. Väldans bra avslut på veckan!

Likes

Comments

Har ju våran allra första tenta på måndag, så denna dag fick gå till plugg. Gjorde det lite roligare med en lunch på Condeco för plugg där istället med Julia & Jossan. Man får ju göra det bästa av det haha. Nu har även mamma, pappa & moster tittat förbi en sväng, och senare ikväll vankas det utgång på Kollektivet. Aldrig varit där än så ska bli roligt!

Likes

Comments