Header

Efter jobbet & gymmet var avklarat för dagen intog jag och Kevin plats på altanen med varsin glass, och där hittade man oss resten av kvällen. Måste passa på när solen är framme!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Startade helgen i lördags-morse med ett gympass och sen baka Snickerskakor. Bakning är inte riktigt min grej men ibland så.

På kvällen vankades det utgång med tjejerna, blev en lyckad kväll!

Spenderade hela söndagen i solen, njöt av det fina vädret. Helgen rundades sedan av med premiär-grillning och ett glas vin.

Likes

Comments

Dagens (inte superglamorösa) middag efter jobbet, innan ett pass på gymmet.

Likes

Comments

Long time no see, vad har hänt sen sist:

Firat min, Linn och Almas 21-årsdag//Umgåtts massor med Kevin

Haft ett par roliga utgångar med fina vänner//Ätit på Pinchos i Kalmar

Efter dessa roliga utekvällar blev det också ett par "Dagen efter-luncher"

Besökt högskolan i Jönköping//Firat mammas födelsedag på Badholmen

Brunchat på Ikea med bästa Tina

Och självklart massor mer men som jag inte fångat på bild!

Likes

Comments

Lite drinkar, bowling och sen häng hemma hos mig tills sent inpå natten med Hanna, Linn och Domme! Väldans bra lördag.

Likes

Comments

Hade en superbra lördagskväll igår hos Alma med tjejerna. Åt massor med julgodis, körde julklappsleken och pratade och skrattade i massor! Väldigt mysig lördagskväll!

Likes

Comments

Kan inte förstå att det redan är första advent? Men tycker det är så mysigt i alla fall nu när det börjar närma sig jul! Startade dagen med en fika i Berga tillsammans med Alma och Lisa, och sedan resten av dagen har vi bakat lussebullar och bara haft en lugn och skön söndag. Lite adventsmys nu på kvällskvisten med hela familjen och Kevin fick det såklart bli också.

Likes

Comments

Igår var det full rulle hela dagen, precis så jag vill ha det på lördagarna! Sen på söndagarna kan jag sitta och kolla film eller inte göra någonting men just på lördagarna tycker jag om att ha mycket planerat! Igår i alla fall var det först fotboll i Högsby. Fågelfors mötte Hedbo i Futsal och vann. Stannade till hos Kevins föräldrar på vägen hem, och direkt hemma sen var det bara att byta om innan vi skulle befinna oss på Torget med släkten och fira morfar som fyller år snart. Mycket trevligt och god mat som alltid där! Direkt efter åkte jag till Linn lite spontant där Hanna och Domme också befann sig och sedan avslutade vi kvällen på Åströms. Väldans bra lördag måste jag säga!

Likes

Comments