Åkte hem i tisdag eftermiddag för en lite längre vistelse i Oskarshamn, skulle bland annat ha praktik här både torsdag och fredag, vilket föresten var väldigt roligt och jätte-intressant!

Började annars onsdagen med att hälsa på mitt gamla jobb. Som jag saknat dessa underbara barn och kollegor! Fortsatte sedan dagen med lunch med Eriksson...

... innan vi satte oss på biblioteket för att stöka av lite plugg. Alltid kul med sällskap när man pluggar!

Sedan torsdag och fredag var det som sagt praktik, och efter praktiken på fredagen så åkte jag och girlsen till Domme för lite tjejsnack och mys. Väldans bra fredagskväll!

Lördagen spenderades hos Kevins mormor där det vankades kräftfest/kräftfiske. Fiskade kräftor, åt kräftor och annat gott och bara umgicks med Kevin och hans släkt. Nu när jag vart hemma och laddat om så är jag redo för vad Jönköping har att erbjuda igen, med lite extra energi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Long time no see! Har haft fullt upp dock. En superrolig inspark och sen har allt bara rullat på. Pluggar, träffar nyfunna vänner, åker hem till O-hamn titt som tätt men annars lever jag just nu livet som student och jönköpings-bo. Trivsel på det!

Likes

Comments

Landade in i Jönköping och lägenheten jag hyr fram tills jul för ett par timmar sedan. Har hunnit laga mig lite mat, köpt lite godis, hällt upp ett glas vin och packat upp det mesta av dagens flyttlass. Imorgon kommer familjen upp med resten av sakerna och då blir det även en tripp till IKEA osv. Känns bra men ovant!

Likes

Comments

Hade en väldigt bra fredagskväll igår som innehöll mat från that-kiosken, snacks och massa snack hos Eriksson. Var ett skönt avbrott i all packning. Kanske inte har nämnt det här men ska ju flytta till Jönköping idag för att påbörja studier där på måndag. Så taggad (och lite smått livrädd haha)! Men som sagt, väldans bra fredagskväll med en fin vän!

Likes

Comments

Bjöd hit tjejerna i lördagskväll på lite mat och bubbel. Var så länge sen vi alla kunde ses, så var riktigt roligt! Middag blev till förkrök med vin och dans och förkrök blev till utgång. Synd bara att Oskarshamns uteliv inte hade så mycket att erbjuda denna lördag, men väldans bra kväll ändå!

Likes

Comments

Drog med mig Hanna, Alma och Eddie på veckans söndags-syssla: fotboll.

Likes

Comments

En kväll på Torgets uteservering med tjejerna. God mat, lite drinkar och mycket snack! Vi hade även solsken kvällen till ära. Älskar sommarkvällar på uteserveringar!

Likes

Comments

Vilken helg! Spenderade helgen i Malmö, och på festivalen Big Slap. Fick se top-artister (enligt mig i alla fall), drack drinkar, åt god mat och glass och dansade både på festivalen och sen på Malmös nattklubbar tills det blev dag på nytt. Så bra helg!

Likes

Comments

Ett glas rosé såhär en solig kväll på Badholmen, med god mat och trevligt sällskap av Eriksson!

Likes

Comments

Spenderade lördagskvällen på Ebbas by the sea i Borgholm med Tina. Han få i oss både en go burgare och dela på en "By the sea-planka", så gott. Vädret hade kunnat va bättre men hade de bra ändå!

Likes

Comments