Contains affiliate links
Well Hello again

Tänkte att jag skulle försöka hinna med bloggen trotts att jag har fullt upp just nu i livet, då skolan, träningen och jobbet tar upp nästan all tid. Sen jag la ut sist har jag fått ett helg jobb, som jag är på varannan helg. De är inne i "de stora gula varuhuset" som vi brukar säga.

Just nu har jag höstlov, det är så jäkla skönt rent utsagt då jag kände att det blev lite för mycket med allt nu. Med flera prov varenda vecka och en massa större inlämningar, blir de lätt för mycket med skolan .

Träningen håller i sig som vanligt, men med lite bekymmer med min armbåge då jag får ont i den när jag tränar biceps eller triceps med tyngre hantlar. Hur som helst har jag blivit ännu starkare efter att jag tagit några veckor med ett speciellt träningsprogram för att öka styrkan. Tack vare att detta har funkat bra så har jag ökat markant i vikterna i axlar, rygg, ben, biceps och triceps. Det känns riktigt gött!

Sen har jag träffat en tjej som jag tror att jag är på g med. Hon är riktigt nice, men mer om de om de har blivit något mer till nästa gång

Tja dååå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Missade ett till gympass idag på grund utav att jag var tvungen att göra klart en engelska uppgift comm skulle vara klar idag. Men imorgon blir det iaf ett pass som antagligen kommer sitta gött. Ha de gött bloggen!

Likes

Comments

Idag är det onsdag vilket betyder vilodag för mig idag. Jag har ägnat hela eftermiddagen till att göra en teknikuppsats som ska vara klar idag. Nu på kvällen har jag mestadels gjort klart en samhällsuppgift som också ska vara klar idag. Det kanske öven blir lite tyska glosor nu om jag hinner med det, men såhär kan det bli när man går i ettan på ett högskoleförberedande program.

Likes

Comments

Idag slutade jag skolan ganska tidigt och kunde därför dra till gymmet lite tidigare än vanligt :) Dagens pass kan jag verkligen rekommendera andra till att testa, eftersom jag iaf fick bra kontakt med musklerna. Jag vill också påpeka att passet är för rygg, biceps och baksida axlar. Övningarna jag körde var:

Rack pulls 90kg - 11 reps

Bend over roll 55kg - 13 reps

Liggande roll 12kg - 17 reps

Z-bar curl 7,5kg på varje sida av stången - 12 reps

Hammercurls 12kg - 16 reps

Koncentrationscurls 9kg - 13 reps

Reverse pec dec 50,3kg - 13reps

Likes

Comments

Idag var de bröst, axlar och triceps som gällde vilket innebar att jag nu har ett första resultat att gå efter när jag ska se min utveckling på gymmet. Nedanstående resultat är de högsta jag har gjort idag inklusive både reps och vikt på övningarna.

Bänkpress: 50 kg - 9 reps

senbänk axelpress 22 kg - 8 reps

militärpress 30 kg - 8 reps

sidolyft superset 8 kg - 14 reps 5 kg - 10 reps 4 kg - 7reps

nära grepp bänkpress 40 kg - 8 reps

tricepspress med hantel 14 kg - 6 reps

Likes

Comments

Imorse blev de träning! På grund av att vi inte hade någon cykel hemma idag så valde jag att springa upp till tennisplanen, för att där spela en timme med några andra i klubben. De va en hyfsad dag för mig med tennisen idag, jag va bra på bollarna, men servarna var inte fantastiska alls. Efter den timmen på planen va de bara att springa hem igen, men däremot va de nedförsbacke på hemvägen ;)

Likes

Comments

Som jag skrev i titeln så är det min vilodag idag, de är faktiskt så att alla lördagar mina vilodagar. På grund av detta så kommer jag jobba med skoluppgifter för att få klart fyra stora skrivuppgifter tills på onsdag.

Likes

Comments

I mitt vanliga träningsschema så brukar jag träna på fredagar, men de blev ingen träning för mig idag på grund utav att jag hade ont i magen och huvudvärk som gjorde att jag valde att inte träna idag.

Likes

Comments

Jag har nu börjat gymnasiet och på grund av detta så har jag inte jättemycket tid till foto, därför tänkte jag att jag ska förändra lite här på bloggen. Istället för att lägga ut bilder som är ganska tidskrävande i både tagning och redigering, tänkte jag att jag kan vara aktiv på bloggen fast med annat innehåll. Jag tänker alltså att jag ska använda bloggen som en träningsdagbok istället för foto och text flöde, eftersom jag ändå tränar ganska mycket oavsett vad så tänkte jag att de kan vara kul både för er och för mig själv att se min utveckling inom träningen.

Likes

Comments

En bild på mig när jag va uppe på towerns mur. Klart värt ett besök om man väntar tills de guidade turerna börjar, då en av vakterna går runt och berättar om towerns alla historier och byggnader.

Likes

Comments