Missade ett till gympass idag på grund utav att jag var tvungen att göra klart en engelska uppgift comm skulle vara klar idag. Men imorgon blir det iaf ett pass som antagligen kommer sitta gött. Ha de gött bloggen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det onsdag vilket betyder vilodag för mig idag. Jag har ägnat hela eftermiddagen till att göra en teknikuppsats som ska vara klar idag. Nu på kvällen har jag mestadels gjort klart en samhällsuppgift som också ska vara klar idag. Det kanske öven blir lite tyska glosor nu om jag hinner med det, men såhär kan det bli när man går i ettan på ett högskoleförberedande program.

Likes

Comments

Idag slutade jag skolan ganska tidigt och kunde därför dra till gymmet lite tidigare än vanligt :) Dagens pass kan jag verkligen rekommendera andra till att testa, eftersom jag iaf fick bra kontakt med musklerna. Jag vill också påpeka att passet är för rygg, biceps och baksida axlar. Övningarna jag körde var:

Rack pulls 90kg - 11 reps

Bend over roll 55kg - 13 reps

Liggande roll 12kg - 17 reps

Z-bar curl 7,5kg på varje sida av stången - 12 reps

Hammercurls 12kg - 16 reps

Koncentrationscurls 9kg - 13 reps

Reverse pec dec 50,3kg - 13reps

Likes

Comments

Idag var de bröst, axlar och triceps som gällde vilket innebar att jag nu har ett första resultat att gå efter när jag ska se min utveckling på gymmet. Nedanstående resultat är de högsta jag har gjort idag inklusive både reps och vikt på övningarna.

Bänkpress: 50 kg - 9 reps

senbänk axelpress 22 kg - 8 reps

militärpress 30 kg - 8 reps

sidolyft superset 8 kg - 14 reps 5 kg - 10 reps 4 kg - 7reps

nära grepp bänkpress 40 kg - 8 reps

tricepspress med hantel 14 kg - 6 reps

Likes

Comments

Imorse blev de träning! På grund av att vi inte hade någon cykel hemma idag så valde jag att springa upp till tennisplanen, för att där spela en timme med några andra i klubben. De va en hyfsad dag för mig med tennisen idag, jag va bra på bollarna, men servarna var inte fantastiska alls. Efter den timmen på planen va de bara att springa hem igen, men däremot va de nedförsbacke på hemvägen ;)

Likes

Comments

Som jag skrev i titeln så är det min vilodag idag, de är faktiskt så att alla lördagar mina vilodagar. På grund av detta så kommer jag jobba med skoluppgifter för att få klart fyra stora skrivuppgifter tills på onsdag.

Likes

Comments

I mitt vanliga träningsschema så brukar jag träna på fredagar, men de blev ingen träning för mig idag på grund utav att jag hade ont i magen och huvudvärk som gjorde att jag valde att inte träna idag.

Likes

Comments

Jag har nu börjat gymnasiet och på grund av detta så har jag inte jättemycket tid till foto, därför tänkte jag att jag ska förändra lite här på bloggen. Istället för att lägga ut bilder som är ganska tidskrävande i både tagning och redigering, tänkte jag att jag kan vara aktiv på bloggen fast med annat innehåll. Jag tänker alltså att jag ska använda bloggen som en träningsdagbok istället för foto och text flöde, eftersom jag ändå tränar ganska mycket oavsett vad så tänkte jag att de kan vara kul både för er och för mig själv att se min utveckling inom träningen.

Likes

Comments

En bild på mig när jag va uppe på towerns mur. Klart värt ett besök om man väntar tills de guidade turerna börjar, då en av vakterna går runt och berättar om towerns alla historier och byggnader.

Likes

Comments

Igår va jag i Båstad eftersom tennisveckan är i full gång. Dagen inleddes med att se bland andra Ingemar Stenmark, Mats Wilander, Jens Byggnark och Anja Pärson åka skidor ner för en backe som placerats på en inte så brant gata ner mot pepes bodega. Efter skidtävlingen drog vi oss ner mot hamnen för att hitta något att äta, men plötsligt fick jag syn på Jon Olssons Rolls-Roys utan för en resturang. Jag började med att ta några bilder på bilen, men så vände jag mig om och såg Jon Olsson stå bredvid mig och han va på väg att lyfta undan några saker. Jag sprang fram till honom och frågade om jag fick ta en bild. Därefter gick vi längs med hamnen och kollade vid tält som olika företag hade ställt upp och visade saker. Vi hittade ingen mat där nere vid hamnen, därför promenerade vi tillbaka mot center quartern och köpte en hamburgare precis utanför. Efter maten va de dags för att kolla på vår första match och den va emellan Olivio och Schwartzman. Sedan var vi för att köpa Bjäreglass, på vägen dit gick vi såg jag Benjamin Ortega och Janni Deler. Jag vinkade till Benjamin och han vinkade tillbaka. Efter glassen tog vi oss till en mindre plan där bröderna Elias och Mikael Ymer spelade dubbel mot två andra, det var en otroligt bra match som slutade med seger till Ymer. Efter det så gick vi runt i området och kollade vad som fanns, men sen va det tid för att åka hem. Det va en fantastiskt rolig dag och jag kommer garanterat komma tillbaka nästa år.

Likes

Comments