Var nere på mobilia igår och skulle titta på joggingskor men hittade inget för det priset jag ville ha så i alla fall så hittade jag en röd-vit-svart skjorta, de hade upp till 70% rea hörde jag, vet inte hur länge.
Här är mitt resultat av stryktipset för denna veckan, attans!
bild2)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

DJ Sammy - Sunlight @ Spotify

Likes

Comments

Skickade in en rebus per SMS till bingolotto för ett tag sedan och då skapades det ju ett konto på deras online-spelsite och jag spelade aldrig då, ville få reda på om man vunnit eller inte men fann aldrig nåt svar. I alla fall så gick jag in där nu och jag hade 40 kronor bonus 😛 som man fick när kontot skapades så jag testade några stycken bingospel där och vann 4 vinster nåt, kom upp på 370 kronor 👑👊👍💪😇 men sen gick det mindre bra och 😔 förlorade hundra av dem så dagens tur hade väl nåt toppen. Blev ingen vinst igår på powerplay och lär inte bli nåt ikväll heller på euron.
Likes

Comments

Arbetsförmedlingen ville köra upp mig ur sängen halv-tio men när det är okända nummer som 010- så är det försäljarvarning och då ligger man lugnt vidare 😉 nej bara skojar, var redan uppe. Hursomhelst slutade det med att jag fick sticka akut till arbetsförmedlingen och skriva en aktivitetsrapport och lämna in så var det gjort 😌 Så jag stack dit där sen var jag inom telenor och köpte 💳 en touch-penna av den bästa sorten, näst intill perfekt 😙👌sen innan man stack hemåt passade man på att gå in på pizzerian på gustavs och dra en gyrospizza 🍕🍴 goda pizzor därinne, känner inte till nån bättre här i stan. Ikväll är det europatipset och Powerplay 🙈🙊💰💰💰🙏😜Likes

Comments

Livet går på tomgång så att säg.. dricker kaffe, spelar poker nån timme, lyssnar på lite musik, går nån promenad, läser lite nyheter, sover. Satsat på europatipset inför morgondagen och försöker numer hitta information om matcherna så man inte är helt ute i terrängen och cyklar när man sätter in helgarderingarna och halvorna. Tycks inte vara så lätt så noob som jag är, haha. Ibland är det förkortningar så ibland dyker det upp ett stort frågetecken när man googlat, den börjar snacka spanska och så, en riktigt otrevlig klient enligt mitt tycke som inte kan hålla sig till svenska. Fått en skrattdos för tre dagar framöver när jag fått lyssna på gubbsen när han spelar en gammal modig gammal gubbe. Nä! En cigg nu och Gonatt!

Likes

Comments

Tog en monsterpromenad igår/inatt ner till stationen och tillbaka igen. Men först åt jag den godaste kebabrullen som jag någonsin huggit tänderna i, med stark sås. Så den där falafel/kebab byggnaden rakt över ån vid stationen kan jag rekommendera! Men sen kan det väl bero på vem som gör det, har inte haft lika mycket tur tidigare när jag varit där. Ha en bra dag! Här är lite julbilder som jag tog på vägen!


Likes

Comments

Tittade lite smått på mamma & mia igår kväll. Tycker inte om musikaler så mycket, känns lite mesigt med allt sjungeri men blev ju bra för att det var Abbalåtar. Sen planerade jag gå ut och titta på stjärnfallsregnet men sen fick jag reda på att det redan hade varit när jag skulle kolla vilken tid man skulle gå ut, stod att det skulle va på natten i nyhets-appen. Men har jag planerat att gå ut så gör jag oftast det. Så drog till burger king, köpte en milkshake, haha expeditens min när jag fått emot den. Typ "jaja, försvinn nu ditt jävla äckel" den looken liksom, det var i alla fall så jag uppfattade det. Sen drog jag mig tillbaks igen så tog den dan slut.
Likes

Comments

Började att spela reducerat system igår på stryket och på Eurotipset och spelade Powerplay för första gången, 6 rätt blev det. Tänkte börja spela poker igen så har pluggat en del sånt, No-Limit-cashgame då och så kan jag satsa mer på dessa reducerade system hoppas jag, beroende på om det går åt helvete i pokern eller om det flyter på upp mot himmelen. Vet inte hur mycket mindre vinsten är när man kör reducerat system men tycker det är ett schysst pris på att. Så kan jag istället för att offra dessa småkronor på stryket och eurot så kan jag utöka mitt system i toppen och i powerplay.

Likes

Comments

Här har ni så ni kan hålla adrenalinet uppe hela natten om ni vill!

http://open.spotify.com/track/5YZGurZRgHUVUaK8oFk8Gi

Likes

Comments

43 kronor blev det på oddset, fyra matcher, rätt så säkra såna, en tia satsad. En gryta med kyckling och potatis och Squash + en del av min egen salladsblandning blev middagen idag. Nu är det första dagen av 2014 och jag önskar er ett riktigt gott nytt år!
(bild1)

Likes

Comments