Innehåller affiliate-länkar

Hej på er mina små gullegrisar!
Detta inlägget är faktiskt ett samarbete med Lyko.se.
Som ni märkt så är det väldigt få samarbeten på bloggen och detta beror främst på att jag inte orkat göra särskilt många detaljerade inlägg och jag vill ha extra bra kvalite på mina samarbeten. Dessutom så orkar jag inte med att lägga till allt i deklarationen vilket jag hoppas alla som gör samarbeten vet om att man ska.

Men Lyko kontaktade mig och eftersom jag verkligen tycker om Lyko så kunde jag bara inte tacka nej. Så jag har fått hem produkter från deras egna märke helt enkelt och jag har blandat rätt mycket. så jag tänkte att jag lägger upp bilder och skriver vad jag tycker och som alltid är jag totalt ärlig. Det första som var lite tråkigt var att paketet var helt trasigt iprincip, men sen om det är Lyko eller posten som har slarvat där kan jag ju inte säga.

Det allra första är dessa två Hårspännen som föreställer rosetter i silver och guld och de kostar 29kr styck. Jag måste först tillägga att de har massor med olika hårspännen. Men anledningen till att jag valde dessa är att jag har alltid så jäkla svårt för att veta hur jag ska ha mitt hår när man tillexempel ska iväg på kalas eller liknande och nu ska jag på 90-årskalas i början av Oktober och nu har jag löst hela hårsituationen helt enkelt. De är definitivt värda att köpa.

Om vi fortsätter på hårtemat så köpte jag även ett av deras Diadem i rosa. Jag vet att detta är så sjukt modernt nuförtiden. Jag gillar dessa eftersom man kan ha dem om man ska vara lite finare men även en vanlig dag. Jag personligen har denna typen av hårband när jag jobbar för att pimpa upp arbetsoutfiten lite. Det finns två olika sorter av diadem, de som är lite kortare och som glider av så sjukt fort och de som håller sig på plats och detta håller sig definitivt på plats. De finns också i olika mönster.

Nu går vi vidare från accessoarerna till lite andra produkter. Detta är en Handtvål och just denna doftar apelsin och bergamott. Det första positiva med denna är att den är vegansk så att alla kan använda den. En annan positiv sak är att den ska återfukta huden istället för som vissa andra tvålar gör, torka ut huden. Jag kan säga att den doftar väldigt gott och där är 300 ml i.

Här ser ni att diademet också kan användas för att hålla bort håret

Men okej nästa grej är en Rengörande ansiktsmask. Jag provade den och kommer tyvärr inte kunna använda den eftersom den luktade mer än jag trodde och jag tålde den dessutom inte och min hud brände som satan efteråt. Men samtidigt så har jag en väldigt känslig hy så brukar ni inte reagera på saker kan jag tycka att ni kan ge den en chans. Man behöver inte använda alls så mycket så den räcker länge och har även många bra egenheter. Men som sagt, jag kan inte använda den tyvärr!

Det sista jag fick hem är två olika läppstift. Det mer rosa-aktiga kallades shining och det röda för matt.
Om vi börjar med det mer rosa, det älskar jag verkligen. Det är sjukt mjukt, inte alls för mycket färg och känner som ett läppglans fast utan allt det där kladdiga man får av ett läppglans. Typ ett väldigt mjukt läppstift.

Det röda är också fint men jag tycker inte alls att färgen på läpparna blir så som själva läppstiftet ser ut, men samtidigt kan ju det bero på läpparna, eftersom färgerna kan bli annorlunda beroende på olika saker i huden. Detta läppstiftet var även lite hårdare än det andra. Så min favorit var helt klart det rosa/lila men jag kommer även använda det röda. Ett plus är också den stilrena hylsan de är i.

helhetsperspektivet då. Jag anser att lykos produkter känns väldigt bra. Paketet kom snabbt och det är bra service. Jag tror att jag hade otur med ansiktsmasken och att jag inte tålde den. Jag gillar också att lyko är återförsäljare till andra märken. Så jag rekommenderar er verkligen att gå in på lykos hemsida och kika runt lite, kanske ni hittar något ni fastnar för också!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Hellu!

Idag kommer det ett litet vardagsinlägg eftersom jag inte gjort det på länge. Men för att vara ärlig så har jag haft en dipp under ett tag nu och därför har det blivit mycket tidsinställda inlägg helt enkelt. Men det har ju hänt lite den senaste månaden som jag kan berätta för er.

Det första är att jag köpt en mobil. Egentligen ville jag inte eftersom en mobil kostar ganska mycket. Men min andra var typ helt sönder och den stängde av sig trots att där var batteri, det gick inte att ringa eftersom jag inte hörde den jag pratade med och liknande. Så det blev en ny, en samsung eftersom den hade exakt allt det jag ville ha och bättre kvalite än en iphone. Så jag är faktiskt nöjd med köpet trots att jag inte hade en plan på att köpa en ny mobil. Jag köpte även ett par hörlurar till eftersom de mystiskt försvinner.

Jag har också träffat Konstan på Väla. Egentligen gjorde vi inte så mycket mer än att gå runt i lite olika affärer och sen gick vi in på yoogieboost vilket är ett ställe där man äter frozen ypughurt, Hur gott ser det inte ut? . Där satt vi ganska länge och pratade om påriktigt allt. Vi har verkligen en sån relation där man kan träffas efter kanske 1 månad och ändå är det som vi träffades för en dag sen. Så det var supermysigt och kul att träffas.

Jag och mamma var i måndags och fick massage eftersom båda verkligen behövde det. Vår massör är verkligen superduktig och väldigt billigt. Vi tog överkropps- massage och hon höll på i 1,5 timme var och ville ha 250kr för var och en vilket är väldigt billigt. Men satan vad ont det gjorde och satan vad ont man fick dagen efter. Både mamma och jag kände det som om någon hade slagit oss.

Annars har det inte hänt jättemycket speciellt. Jag har ju som ni kanske inte vet tagit ett sabbatsår från min skola så jag är ju hemma mycket och därför fyller jag dagarna med att göra saker hemma såsom att klippa buskar, städa eller som jag gjorde nu senast, baka. Jag bakade under två dagar, några kanelbullar och en jäkla massa rosenbröd. Jag gillar verkligen att baka men jag tycker det är så tråkigt för det blir så jäkla mycket skräp och disk efter.

Där har vi lite som jag gjort den senaste tiden, jag ska verkligen försöka göra fler vardagsinlägg men jag kan inte lova något.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer