Hej på er idag har jag varit på SM i Riddarhyttan och kollat på de. Ryttarna var jätteduktiga och hästarna var också jätteduktiga och fina. Men vädret däremot var lite halvtaskigt både regn och sol. Men vi var tvungna att åka hem tidigt för att Barbro trodde att hon hade tappat bort sin plånbok. Men sen när vi har hade kommit hem började jag gå hem mot mig så ringde Barbro mig och sa att hon hade hittat den i bilen😂. Nu är jag och Liza barnvakt åt lizas barnbarn Ludvig och Love. Så ha en bra kväll och kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er idag har jag varit till stallet och så red jag ut i skogen Barbro hon följde med och bara gick med. Så jag och Gerda "hästen" vi töltade sen började hon trava utan att jag gjorde något. Älskar hästen hon är så fin

Likes

Comments

Hej idag kom mina älskade GANT skor och jag är så nöjd med skorna. Dem passar till vardags och lite finare tillställningar.

Likes

Comments

Hej på er idag har det varit en kass dag för det har regnat hela dagen och jag gillar verkligen inte regn.
Jag har inte gjort så mycket idag och jag ville bara titta in med er.
Men vi hörs imorgon kram på er

Likes

Comments

Godmorgon på er idag är det lördag och jag är kattvakt åt lizas katt idag så jag ska gå dit lite senare idag. Men nu ska jag bara ligga kvar i sängen och se på tv sen, får vi se på vad jag ska göra idag men det lutar åt att gå ut och sola.
Men vi hörs lite senare och kram på er

Likes

Comments

Hej på er nu är klockan 18:30 när jag sitter och skriver ett inlägg till er idag när jag vaknade då åt jag havregrynsgröt och sen så vid tolv så gick jag ut och cyklade iväg med Liza till Visentparken där spenderade vi några timmar i solen sen åkte vi hem till gården och satt vid solen.
Nu sitter jag i solen igen och tar sista kvällssolen och äter en glass men vi hörs imorgon kram på er

Likes

Comments

Hej på er torsdag idag och jag har bara varit ute idag och så har jag solat har inte gjort så mycket.
Nu vid 21:00 ska jag ut och köra ett intervallpass så nu ska jag se på tv och slöa innan jag ska träna.
Kram på er

Likes

Comments

Hej på er nu har jag kommit hem och så har jag duschat. Jag och Liza har nämligen varit barnvakt hos hennes barnbarn och det var en bra kvälls göra pojkarna var lugna och vi kollade på film och sedan somna ena pojken sedan kom deras mamma hem och vi åkte hem. Så nu är jag hemma och äter jordgubbar och nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon
Kram

Likes

Comments

Godmorgon så jag vet att jag inte har varit så aktiv på bloggen nu men jag ska berätta vad som har hänt i mitt liv sedan vi hördes senast. Jag har fyllt år fyllde 16år den fjärde juli så det var kul, äntligen får man övningsköra och få lite frihet men ja.
Jag har varit på Visentparken en dag och det blir så varmt där uppe skulle verkligen rekommenderar om ni är i Dalarna i Avesta skulle jag rekommendera att ni åkte dit också.
Jag har faktiskt inte gjort så mycket på lovet men i höst ska jag gå på barn och fritid det ,ska bli jättekul att få se nya människor man kanske inte känner så det ska bli kul. Ha det så bra idag hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare med en ny uppdatering.

Likes

Comments

Hej på er vill bara börja med att säga förlåt att jag inte har bloggat sedan februari. Hade då väldigt mycket då med skolan då och nationella prov.
Nationella proven gick väll bra och jag tog sommarlov den nionde juni och jag har njutit av lovet än så länge. Jag har kollat hela femte säsongen av orange is the New black på lovet och börjat kolla på royal pains igen så det är väll mitt lov än så länge men vi hörs senare skriver ett inlägg om midsommaren jag har haft sen men ha en bra resterande dag

Likes

Comments