Internationella kvinnodagen idag!👍
Denna dag inträffar varje år för att uppmärksamma ojämställdheten, samt kvinnors situation över hela världen.

Who run the world? GIRLS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 33 readers

Likes

Comments

God morgon! hoppas att ni har sovit gott! Det har i alla fall jag gjort 😄.
Jag har faktiskt varit vaken ett tag och har nu gjort kaffe och ska kolla på Wahlgrens värld 😊. Jag har dock aldrig kollat på det förut men tänkte att det kanske är bra, så jag ska ge det en chans 😁.
Har ni sett Wahlgrens värld? och vad tyckte ni 😁?

Btw. gillar verkligen min nya mugg med massa emojis på 😍😃! den är nice
👌!

  • 47 readers

Likes

Comments

Jag har så länge jag kan minnas kommit på olika nyårslöften, som jag sedan inte har kunnat hålla. Detta året tänker jag dock verkligen verkligen försöka göra allt för att uppnå dem. De är ju ändå realistiska så det borde gå! 😁👍

Mina nyårslöften
År 2017 ska jag:
🌟Skaffa gymkort och börja träna!
🌟Äta mindre onyttigt!
🌟Bli mer sparsam gällande pengarna!
🌟Utmana mig själv genom att göra saker som jag tycker känns obehagliga!
🌟Bli spontanare igen, samt bli mer social!
🌟Jobba hårdare för att förhoppningsvis då uppnå mina mål!
🌟Försöka tänka positivare för att helt enkelt bli en positivare människa!

  • 173 readers

Likes

Comments

Önskar nu alla ett gott nytt år 😁👍! och jag hoppas att ni har och får en superbra kväll och natt 😘!

Likes

Comments

At the moment målar jag naglarna, dricker te och lyssnar på musik 👍!
Jag måste göra mina naglar lite fina till nyår 😁. Då blir det party på kvällen och natten, men först ska jag jobba från klockan 9 på morgonen. Hoppas bara man inte slutar allt för sent, för jag vill ju hinna duscha och fixa till mig lite innan jag ska ut, utan att behöva stressa ihjäl mig 😝. Men det löser väl sig 😝 haha.
Vad ska ni andra göra på nyår då 😘?

  • 183 readers

Likes

Comments

Nu är ÄNTLIGEN en 24 timmars fasta avklarad 👍!
Det var ett tag sen sist, och jag har försökt flera gånger men inte lyckats ta mig igenom den, men nu jäklar gick det i alla fall 😁.
Riktigt nice!
💋

  • 186 readers

Likes

Comments

Merry Christmas everyone!🎅🎄🎁🔔🎉💝
Hoppas att ni får och har en underbar dag/kväll/natt!😘

  • 190 readers

Likes

Comments

Ja hörrni 😁! det är ju som sagt BLACK FRIDAY idag. Har ni passat på att shoppa något 😃? det har i alla fall jag, men jag önskar att jag hade haft ännu mer pengar än vad jag har. För att idag skulle man ju ha shoppat sönder. Men det går ju inte nu.
Dock ska jag inte deppa ihop för det 😁! jag får helt enkelt ta igen det nästa år istället 😉. Svårare än så är det inte 😉!

  • 238 readers

Likes

Comments

Alltså herregud! Jag har ju inte bloggat på hur länge som helst nu. Det är helt sjukt! Jag har nog aldrig "varit borta" från bloggen så här länge, men det känns som att jag tappade allt som har med bloggen att göra när jag började plugga. Eller kanske innan det?
Jag vet dock inte varför, för att det är ju inte så att vi har supermycket plugg på fritiden. Men i alla fall så ska jag försöka börja blogga lite nu igen. Jag har ju liksom viljan till det.
By the way! jag har flera stycken inlägg som jag har börjat på men inte orkat göra klart. Dom ska jag försöka göra klart och lägga upp, inom en snar framtid. Så ni vet 😘!

  • 238 readers

Likes

Comments

Är nu hemma från en awesome partykryssning med X-cruise 👌. Jag har verkligen haft sjukt kul och jag har träffat många snygga och trevliga människor 😍.
Detta är då något som jag måste göra om kan jag säga 😍! Förhoppningsvis åker jag igen i maj faktiskt 😁.
Dock missade jag återigen att se Italobrothers (missade dom även på kryssningen "KBK Forever" med 100% Party❤). Sedan missade jag också att vara på dansgolvet när Alex D'rosso spelade 😝. Jag är ju liksom överallt och ingenstans, förutom på dansgolvet när det är någon artist/dj jag vill se 😂. Så himla typiskt mig! Haha! men nästa gång ska jag ta igen det. Då ska det bli ännu mer party och dans från min sida 😁. Och jag ska spendera mer tid på dansgolvet, för DÅ ska jag INTE missa alla som uppträder/spelar 😄!

  • 238 readers

Likes

Comments