View tracker

Ja hörrni 😁! det är ju som sagt BLACK FRIDAY idag. Har ni passat på att shoppa något 😃? det har i alla fall jag, men jag önskar att jag hade haft ännu mer pengar än vad jag har. För att idag skulle man ju ha shoppat sönder. Men det går ju inte nu.
Dock ska jag inte deppa ihop för det 😁! jag får helt enkelt ta igen det nästa år istället 😉. Svårare än så är det inte 😉!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 20 readers

Likes

Comments

View tracker

Alltså herregud! Jag har ju inte bloggat på hur länge som helst nu. Det är helt sjukt! Jag har nog aldrig "varit borta" från bloggen så här länge, men det känns som att jag tappade allt som har med bloggen att göra när jag började plugga. Eller kanske innan det?
Jag vet dock inte varför, för att det är ju inte så att vi har supermycket plugg på fritiden. Men i alla fall så ska jag försöka börja blogga lite nu igen. Jag har ju liksom viljan till det.
By the way! jag har flera stycken inlägg som jag har börjat på men inte orkat göra klart. Dom ska jag försöka göra klart och lägga upp, inom en snar framtid. Så ni vet 😘!

  • 20 readers

Likes

Comments

View tracker

Är nu hemma från en awesome partykryssning med X-cruise 👌. Jag har verkligen haft sjukt kul och jag har träffat många snygga och trevliga människor 😍.
Detta är då något som jag måste göra om kan jag säga 😍! Förhoppningsvis åker jag igen i maj faktiskt 😁.
Dock missade jag återigen att se Italobrothers (missade dom även på kryssningen "KBK Forever" med 100% Party❤). Sedan missade jag också att vara på dansgolvet när Alex D'rosso spelade 😝. Jag är ju liksom överallt och ingenstans, förutom på dansgolvet när det är någon artist/dj jag vill se 😂. Så himla typiskt mig! Haha! men nästa gång ska jag ta igen det. Då ska det bli ännu mer party och dans från min sida 😁. Och jag ska spendera mer tid på dansgolvet, för DÅ ska jag INTE missa alla som uppträder/spelar 😄!

  • 20 readers

Likes

Comments

​Idag skulle jag egentligen jobba, men är hemma och är sjuk istället 😏. Jag kände helt enkelt att jag verkligen inte orkar jobba idag. Men alltså, jag blir dock sjukt frustrerad att jag bara ska bli förkyld hela tiden nu, så att jag inte orkar jobb vissa dagar. Because i really need the money 😡!
D​etta är ju för övrigt min andra förkylning på väldigt kort tid 😓, vilket är väldigt jobbigt och tröttsamt på grund av täppt eller snuvig näsa, hosta som inte vill ge med sig och dessutom så är jag slö och seg i kroppen. Sedan har jag mindre energi och är inte så pepp på att göra saker och så vidare 😏
. Så nu vill jag mer än någonsin att det här ska ta slut så att jag kan bli som vanligt igen...
Jag ska ju snart börja skolan igen också, och då hade det varit trevligt om man hade hunnit bli frisk tills dess...

  • 249 readers

Likes

Comments

Idag fick det bli en smoothie som brunch, då det var ett tag sedan jag drack smoothie 😊. Men hur som helst så är denna gjord på råa ägg, mjölk, frysta hallon och jordgubbar och den blev helt ok, eller ganska god kan man nog säga 😁!

  • 249 readers

Likes

Comments

Ja, som rubriken säger så är det faktiskt inte långt kvar. Den 22 augusti börjar jag skolan igen. Det känns ganska sjukt att jag ska börja plugga igen, men det är det jag vill just nu. Eller jag är i alla fall 99% säker på att jag vill det 👍! dock kommer jag inte att kunna få studiemedel i början, då jag har fuckat upp den chansen från mina tidigare studier 😏. Det gick ju rent ut sagt förjävla dåligt då, på grund av att jag trodde att jag var redo, fast jag egentligen INTE var det 😏. Men aja, jag hoppas att jag ska kunna spara ihop tillräckligt mycket av lönen jag får nu i sommar, så att jag ska kunna klara mig tills jag kan få studiemedel igen. Det jag skulle göra för att kunna få det igen var ju att klara av att följa studieplanen för heltidsstudier i 8 veckor och det är ju inte jätte lång tid utan studiemedel i alla fall 😊. Jag tänkte liksom ett tag att jag kanske skulle få lov att vara utan studiemedel nästan under hela studietiden...😨.

  • 266 readers

Likes

Comments

​Ganska dålig uppdatering på senaste, tycker ni inte?
Aja, det beror i alla fall på att jag har jobbat och varit väldigt trött efter det. Jag har helt enkelt inte känt någon lust till att blogga och har inte heller orkat på grund av det 😏. Och den senaste veckan så har jag jobbat 7 dagar i rad med endast en ledig dag innan det, så då har det verkligen inte funnits någon ork till att blogga. Men snart är dock detta sommarjobb över och då kanske det blir lite ändring på denna dåliga uppdatering 😊, för att då kommer jag inte vara lika aktiv som jag är nu, vilket förhoppningsvis leder till att jag inte är lika trött fysiskt 👍.
Jag är ju liksom inte van att städa cirka 6 timmar varje dag...😉. Men är ju såklart glad att jag överhuvudtaget har haft ett jobb i sommar, hur jobbigt den än har kunnat vara och varit 
😊.

  • 267 readers

Likes

Comments

Efter att ha varit hemma från jobbet två dagar på grund av förkylning med halsont och hosta, som också gjorde mig tröttare och svagare, så ska jag nu försöka jobba igen, då jag faktiskt känner mig lite bättre 👍.
Jag hoppas då verkligen att detta kommer att gå bra och att jag orkar hålla energin uppe, men det återstår att se...😜.
​Ibland känner man ju sig bara så trött och seg, och dessutom så sitter ju förkylningen fortfarande kvar i kroppen än så länge.

  • 267 readers

Likes

Comments

Gårdagen var faktiskt väldigt nice 😁! det blev ju tillslut bra väder med sol och allt, och tack vare det så kunde vi sitta ute på uteserveringen där vi skulle äta middag, vilket inte var helt fel 👍!
Till middag så valde vi att äta räksallad och dricka ett glas vitt. Det var sjukt gott verkligen 😍! och sedan efter maten så beställde vi in en varsin kaffedrink, och jag tog såklart en irish coffee som jag gillar så mycket 😍.
Det blev en riktigt lyckad middag med väldigt god mat, god dricka och bra sällskap, och inte minst, bra väder 👍!
Efter några timmar på restaurangen drog jag och syrran iväg och åkte lite bil, lyssnade på musik och drack lite mer alkoholhaltiga drycker. Det var ganska kul faktiskt 😊!
Det blev alltså en bra födelsedag tillslut kan man säga 😄👌
!

  • 339 readers

Likes

Comments