Heyo

Drinks, slik, is og andre søde sager kan nemt friste når man er på ferie, men man vil samtidig gerne holde formen, hvilket kan være en smule svært;) Jeg har derfor samlet mine yndlings træningsøvelser for primært maven i ferieperioden, som er super effektive og tager få minutter. Jeg plejer at lave øvelserne i 30 sekunder, hvis det er et kort træningspas, og ellers et minut.

-Det gode ved øvelserne er, at du ikke skal bruge andet end dig selv og en træningsmåtte eller seng;)

Hvis du ikke er til styrketræning, men stadig ønsker en mere tonet krop, kan du enten løbe dig en tur, cykle en længere rute eller svømme et par baner, hvis muligheden er der:)

Hvis der er en øvelse, du er usikker på, kan du enten google den eller skrive til mig over direct på instagram eller i kommentaren.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo

Jeg har længe været forelsket i den lækre sweater fra Ganni, som de fleste af jer nok har set eksplodere her på nettet, men den ligger desværre over mit budget, så jeg har fundet et alternativ. Sweateren er i den samme lilla tone, men dog en helt anden prisklasse, da jeg kunne få lov til at slippe afsted med den for kun 240 kr i Mango?! Jeg er desværre den eneste i min familie, som synes den er pæn, men sådan er det jo, hah. Jeg er i hvert fald helt vild med den og er sikker på, at den kommer til at blive brugt hele efteråret og vinteren.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Første dag

Heyo

Dagen startede roligt ud med lidt panik, som sædvanligt fra min side over, at mit outfit var for varmt og måtte derfor tænke i nye baner. Jeg endte i en lækker Neo Noir nederdel og en Mads Nørgaard tee, hvilket var perfekt til både vejr og aktivitetsplaner.

Morgenmaden bestod af vandmelon, jordbær, æg og coco pops med varm kakao og friskpresset appelsinjuice, hvilket man sagtens kunne vænne sig til;)

Vi smuttede derefter afsted med faktor 50 i hele hovedet og kameraet opladt. Der var ikke blevet lagt en specifik plan for dagen, men en is ved vandet ville da være meget lækkert, hvilket det også endte med i bedste manér. Vi gik langs strandpromenaden, med udsigt til løbere og andre aktive mennesker i godt og vel 1,5 timer, da vi opdagede en skaterpark. Der var den hyggeligste stemning med skatere og folk fra alle steder, som kiggede på. Efter skaterparken smuttede vi ud på promenaden igen, hvor vi gik indtil vi stødte på den sødeste café, med udsigt ud over vandet. Jeg bestilte en chokolde is som altid, imens de andre drak vin og smoothies.

Promenaden endte lige ved La Rambla, hvor butikkerne startede;) Inden vi gik i gang med at shoppe fandt vi en lille sød fortovscafé med paella, som virkelig er blevet en af mine nye yndlingsretter, som klart kan anbefales. Efter frokosten gik vi langs La Rambla og mærkede den hyggelige stemning med kunstnere og musik. Jeg fik ikke købt det store, andet end et par items i Mango, som snart lander på bloggen:)

Dagen sluttede hjemme på hotellet med aftenbadning fra 23. etage, varm kakao og brætspil<3

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

I dag kommer endnu et afsnit af "min lørdag" ud, omkring min bedste veninde Sofie og jeg, som kun er blevet nævnt én gang før, her på bloggen.

Min lørdag startede ud klokken 7:00 med morgentræning og derefter et dejligt bad. Min far havde købt morgenbrød, så morgenen kunne ikke være startet bedre;) Jeg skulle være hos Sofie klokken 10:30 så jeg havde fin tid til at gøre mig klar og få pakket. Vi havde aftalt at overnatte i hendes sommerhus ved Lalandia, hvilket resulteret i både badning og sommerhus-hygge med spil og lange gåture.

Da vi havde fået pakket ud, fik vi snakket i et par timer (som altid<3), indtil hendes forældre kom hjem, hvor vi fik lavet os nogle vildt lækre toasts. Efter frokosten pakkede vi vores badetøj og smuttede over til Lalandia, hvor tiden fløj afsted, så vi endte med først at være hjemme klokken 17:00. Det var mega sjovt, og jeg mener aldrig, at man kan blive for gammel til vandrutsjebaner og boblebade. Da vi kom hjem igen, var vi alene hjemme sammen med Sofie's søster Signe, hvilket var lig med både sang, dans og tøsehygge til langt ud på natten. Vi fik lavet nachos, hvilket var en stor succes, samt set Voicejunior, med lidt chokolde;)

Efter Voice spillede vi Monopoly til klokken 1:30. Vi blev virkelig grebet af det, især mig, da det var første og helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har spillet det.

Sofie og jeg havde ikke set hinanden siden 6 juli, da hun bor i Billund og jeg i Vejle, så det var en virkelig tiltrængt weekend. Hvis det kunne være interessant vil jeg hjertens gerne lave et indlæg omkring, hvordan det fungerer med tips og tanker <3

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo

Jeg har altid elsket farven rød, men dog aldrig til mig selv... Indtil for et år siden, hvor jeg for første gang selv købte en rød sweater, hvilket siden har gjort min kærlighed til farven endnu større! Jeg har aldrig følt, at rød var en farve, som jeg kunne gå i pga. min hårfarve, men dog, farven passer efter min egen mening super fint til mit rødlige hår. Mit budskab med dette korte indlæg er, at man skal være ligeglad med om andre synes farven passer til en, hvis bare DU synes farven er fed, then work it!


Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle begynde at lave indlæg omkring træning, da det fylder meget i mit liv. Jeg er kommet frem til den konklusion, at det bliver noget, som jeg vil sætte mere fokus på, da jeg selv elsker at blive inspireret på træningsfronten. Jeg synes, at det er vigtigt at pointere, at billederne ovenover er mit resultat efter flere måneders stabil træning (se mine fem favoritøvelser nedenunder). Det er vigtigt, at man er glad i sin egen krop og ikke sammenligner sig for meget med menneskene omkring en, selvom det kan være svært, I know. Spis sundt, dyrk motion og vigtigst af alt... Nyd dit liv, og lev det, som du mener, det skal leves! Jeg elsker personligt at træne, og det er også derfor, at jeg gør det, da det giver mig energi og overskud til en masse andre fede ting<3

1. øvelse
2. øvelse
3. øvelse
4. øvelse
5. øvelse

Hvis der er en øvelse, du er usikker på, kan du enten google den eller skrive til mig over direct på instagram eller i kommentaren.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Vi går mørkere tider i møde, med korte og våde dage, hvilket ikke er særlig motiverende, efter min mening. Derfor har jeg samlet et par ting, som kan gøre tiden i disse våde måneder lidt bedre.

Det første punkt er nok også mit yndlings, da det er "kakao-tiden", som jeg virkelig bare elsker! Der er meget få ting, som slår en kop varm kakao, en god bog og regnen (eller sneen, hvis man er heldig), i baggrunden.

Lektierne føles tit sværere og hårdere i de mørke tider, da man føler, at dagen er væk før, man når at blive færdig. Meeen, jeg har valgt at vende det til noget positivt, da det ellers kan være rimelig demotiverende at gå i skole halvdelen af året. Jeg vælger derfor at se det som en måde at presse sig selv til at få lavet lektierne med det samme, da man tit trækker den til sidste øjeblik, hvilket i de mørke måneder kan synes tideligere;)

Jeg elsker, at man kan hoppe i en dejlig varm sweater, og hvis man er heldig, med et par lækre joggingbukser til. Jeg har selv en forkærlighed for varme trøjer i alle former, derfor er den kolde periode min yndlings, når det kommer til tøj! Mine morgener er også meget mindre kompliceret i den kolde tid, nu hvor vejret er stabilt koldt og vådt. Derfor ender mine outfits næsten altid med en form for varm trøje og et par jeans. -Nice!

Jeg håber, det kastede et bedre lys over den mørke tid;)

-Johanne<3


Likes

Comments

Heyo

Instagram.

Et af mine yndlingsmedier, hvor man kan udfolde sig så kreativt, som man overhovedet har lyst til. Filtre, beskæringer, farver, temaer og jeg kunne blive ved. Jeg elsker, at man selv kan vælge om ens theme skal være sort hvid, eller totalt farverig, fra dag til dag. Jeg har selv brugt instagram i godt og vel fire år, dog er jeg først begyndt her for et par år tilbage at bruge det fast hver dag, som en socialplatform. Jeg har altid elsket at være kreativ og have en rød tråd i det jeg laver, hvilket man forhåbentlig kan se på min instagram. Min theme har her det seneste år været meget farverig, indtil jeg i midten af sommerferien valgte at skifte til det mere koldtonet.

Jeg har siden første billede ændret min måde at redigere på en del. Men jeg synes stadig, at det hele spiller fint sammen, da jeg selv mener, at kilden til en fed og harmonisk instagram er, at den er personlig, men også tumblr;) -Om jeg selv lever op til kravene er jeg ikke sikker på, men jeg er i hvert fald tilfreds. Men lad os komme til selve redigerings delen, hvor jeg deler ud af mine tips.

Jeg har som de fleste andre et par yndlings apps, som jeg virkelig elsker. Det meste af redigerings arbejdet bliver lavet på appen VSCO, som jeg tænker de fleste kender;) Jeg mener ikke, at den koster penge, dog koster det penge, hvis man ønsker at få en ekstra pakke med nye filtre. Jeg bruger personligt to gratis filtre, som jeg skifter lidt i mellem.

1. filter er C1, som jeg elsker på feriebilleder, hvor jeg virkelig føler, at det gør en kæmpe forskel. Jeg har redigeret de tre billeder herunder med VSCO, hvor mine indstillinger ser således ud:

C1 // +6,5

Exposure // -0,6

Contrast // +0,9

Sharpen // + 3,3

2. filter, som jeg bruger er A6, som jeg elsker på mine hverdagsbilleder og diverse outfitsbilleder, da effekten fremhæver de kolde toner, som jeg ønsker. De tre billeder herunder er redigeret på VSCO, hvor jeg bruger indstillingerne:

A6 // +8,0

Exposure // +0,7

Contrast // +0,5

Sharpen // +2,2

Clarity // +2,6

Temperature // -1,0

Det her var første afsnit af min HOW I EDIT MY PICTURES serie, med de mest grundlæggende ting for min instagram. I næste afsnit kommer jeg til at gå mere i dybden med specifikke billeder og apps;)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Efteråret er i gang, hvilket for mit vedkommende betyder: Varm kakao, bøger, hyggesokker, smuk natur, film, varme sweatshirts, Vesterhavet og ikke mindst efterårsferie!

Jeg er nok ikke den eneste, som godt kunne trænge til ferie, selvom man måske den første tid efter sommerferien tænkte "det her er vel fint nok". Jeg er ikke blevet decideret skoletræt, men bare mere ivrig efter at komme videre til gymnasiet, hvor jeg ved, at hverdagen bliver markant anderledes, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Jeg ved dog også, at gymnasiet ikke bliver nemt, så jeg nyder selvfølgelig den sidste tid i folkeskolen med mine skønne venner:)

Det jeg egentlig prøver at skrive er, at jeg føler det hele går så afsindig hurtigt. Hvordan kan jeg allerede være i gang med mit sidste år i folkeskolen?! Derfor synes jeg også, det hele kan blive lidt for meget på skolenfronten. Jeg har altid elsket at gå i skole, men når man pludselig skal tænke fremtid, prøver, venner og, at det er det sidste "nemme" år (forstå mig ret), så kan det hele godt blive lidt meget. Dog er jeg også sikker på, at året kommer til at gå så stærkt, at før man ved af det, står et nyt sted, på vej til en ny destination i ens uddannelses forløb. Om det er en efterskole, handelsskole, gymnasium eller noget helt fjerde bliver det jo en mega fed forandring. Jeg glæder mig i hvert fald vildt meget! -Og følte derfor, for at dele det med jer,)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

-Som titlen lyder skal jeg i dag fortælle og vise jer nogle af mine seneste køb, som jeg bare elsker!

Før vi lige starter, vil jeg gerne lige hurtigt fortælle, at jeg snart kommer op med nogle mere personlige indlægs, som mit alkohol indlæg HER , da det er noget jeg gerne vil sætte mere fokus på<3

Jeg har, som de fleste andre modeinteresseret-mennesker, set meget til tern på det seneste, da det er blevet super in igen. -Hvilket jeg er vildt glad for, da det er en måde for personer som mig, der ikke gider at gå i for mange farver, at se lidt fancy ud;) Dog vil jeg lige understrege, at bukserne som jeg har købt fra Monki, også vil se mega fede ud til en farvet t-shirt. De kan desværre kun købes i deres butikker.

Jakken HER, som kan ses herunder er også af et print, som jeg er sikker på bliver et af de helt store her til efteråret. Jeg elsker selv de grønne toner, som virkelig er fede til alt mit sorte tøj. Desuden er den mega varm og super lækker, når man cykler i skole en kold september morgen.

Den næste ting er nok min nye all time hoodie. Den er SÅ lækker og ser bare fed ud til alt, dog i den mere sporty afdeling;) Det var min mor, som kom hjem med den en dag hun havde været i byen, og havde tænkt på mig med det samme. Jeg bruger den hele tiden, da den på mine værste dage, kan få mig til at se bare en smule mere præsentabel ud. Der er desværre ikke noget link, da den er fra en tidligere NIKE kollektion, som ikke forhandles længere.

Sidst, men ikke mindst min elskede trench coat, som jeg var så heldig at få af min mor, da hun havde forelsket sig i en ny. Jeg er helt vild med både farven og længden, og måden den har en kold tone på, da det får den helt rigtige efterårsstemning frem, som jeg elsker. Den er fra vila, dog en gammel udgave, så der findes desværre ingen links:( Har dog linket til et par lignende.

HER, HER & HER

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Ting i ikke vidste om mig #2

Heyo

I dag har jeg tænkt mig at fortælle nogle flere facts omkring mig selv, da sidste indlæg blev taget rigtig godt imod:)

1. Jeg har en vane med at skrive næsten alt ned i min noter på min mobil. Hvilket jo egentlig er en meget normal ting at gøre (i guess), men det er tingene, jeg skriver ned, som er lidt specielle. Jeg får tit nye ideer til bøger da jeg altid har elsket at skrive og utrolig gerne vil udgive et eller andet tekstrelateret en dag. Derfor er over 20 faner inde på min noter fyldt med titler på mine kommende skriveprojekter. Derudover skriver jeg ALTID mine udgifter ned, da jeg har en tendens til at bruge for mange penge, hehe;)

2. Jeg spiller badminton to gange om ugen, hvor det at falde på knæ, hvis en fjerbold skal nåes, koster en del blå mærker og hudafskrabninger. Der er derfor ikke én uge, hvor jeg ikke har fået et nyt blåt mærke, så juhu for det://

3. Jeg er faktisk mere klodset end jeg lige selv tænker over. Det skal forståes i den forstand, at jeg ikke tænker over når jeg går ind i en bordkant eller falder over en stol. Det opdager jeg altid først lang tid efter, hvor jeg så får stillet spørgsmålet "Ej, hvordan har du fået det blå mærke der?". Hvad jeg skal svare ved jeg aldrig, så det bliver altid "Det ved jeg ikke, måske et bord?".

4. Jeg har en underlig regel med mig selv om, at jeg ikke må tage det samme tøj på i skole to gange samme uge, hvilket egentlig er mega dumt, men det tænker jeg altid vildt meget over. Jeg har dog ikke nye bukser på everyday, da det lige er ambitiøst nok for mit morgenmennenske når det skal gå lidt stærkt;)

5. En ting, som jeg meget gerne vil blive bedre til er, at jeg ikke behøver at kunne alt fra start, da det tit påvirker mig i en negativ retning. Jeg har altid haft en svaghed for at ville være perfekt og kunne det hele, men det kan altså ikke lade sig gøre, og det vil jeg meget gerne blive bedre til;)

Det var alt for NOW YOU KNOW ME #2

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg har i dag valgt at lave et rimelig personligt indlæg omkring min rimelig dårlige, men også sjove historie om mine første øreringe.

Jeg fik i fredags skiftet mine øreringe for første gang, hvilket ikke gik helt, som jeg havde håbet. Jeg var tidligere på dagen kommet hjem fra min studietur til Bornholm, og var godt og grundig træt. Jeg fik lavet mine huller i starten af juli måned og har egentlig kunne tage mine nybegynder øreringe ud i et par uger nu. Meeen, undskyldninger er der nok af. Jeg udskød det hele tiden, men nu var det altså tre uger siden, at jeg kunne tage dem ud, så nu skulle det være.

Jeg havde sat mig godt til rette i min sofa med min mor guidende ved siden af, da det for mig var utrolig svært at finde låsen. Jeg prøvede i flere minutter, men låsen gav sig overhovedet ikke, så min mor trådte til. Hun prøvede at lirke og rive den op, men ingenting virkede... Jeg prøvede at google, hvordan man kunne få begynderlåse op. I samme øjeblik kom min far ind ad døren, lige ind til en panikslagen Johanne. Han prøvede et par gange, men der var ingen forskel at se. Oveni den lange rejse fra Bornholm siden klokken 3:30 om natten, sad jeg nu og skulle bøvle med mine skide øreringe?! Jeg var nok det man ville kalde overtræt på højt plan. Min far fik pludselig en ide om, at man kunne bruge en bidetang, hvilket jeg ikke støttede op om. -Indtil jeg efter 10 minutter stadig ikke kunne få dem ud. Mit ansigt var ligblegt fra start til slut, derudover var min mors hånd heller ikke helt normal længere, efter klemmeriet... Efter 10 sekunder hørte jeg et højt klik ved mit øre. Et øre overstået. Det andet øre gik også super fint, men tanken om at skulle bruge en bidetang til at få sine øreringe ud var ikke umiddelbart helt optimal.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3


Likes

Comments

Studietur til Bornholm

Heyo

Den sidste uge har jeg, som nævnt i mit update indlæg, været på Bornholm med min årgang. En fantastisk uge, dog med regn alle dage, hvilket har resulteret i min hæse stemme, men det hører jo med;) Vi brugte hele mandagen på rejsen, hvor der var et stop på fire timer i København, hvilket jo ikke var helt skidt. Jeg fik købt en smule, og jeg er sikker på, at det kommer op på bloggen i nogle fremtidige indlægs.

Onsdag havde jeg meldt mig på rapelling, hvilket jeg aldrig havde prøvet før. Vi havde mulighed for at vælge imellem 9 eller 25 meters højde. Jeg havde egentlig tænkt mig at prøve begge dele, men efter at være kravlet op til 9 meters højde, synes jeg faktisk, at det var rigeligt. Jeg har aldrig set mig selv som en med højdeskræk, men så snart man står 9 meter over jorden og skal til at læne sig lodret ud...Ja, så bliver man det pludselig. I det jeg skal til at rapelle begynder det selvfølgelig at regne, juhu. Men jeg kom ned og det var den fedeste følelse ever, også selvom det var nervepirrende lige i øjeblikket, så fik jeg det prøvet for første og helt sikkert ikke sidste gang.

Det her var det første indlæg fra min tur til Bornholm. Det blev ikke et super langt indlæg, men jeg håber stadig, at det var hyggeligt at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Fra Nattøj Til Tøsehygge

Heyo

Min morgen startede sent ud klokken 11:45, hvor jeg langsomt begyndte at tøffe ud mod køkkenet. Min far havde været så sød at købe morgenbrød, så morgenen startede godt ud med en grovbirkes og en god kop te. Imens jeg spiste, tjekkede jeg lige blogindlægget, som skulle ud igår, da jeg finder ud af, at det var blevet slettet. Så jeg måtte begynde forfra, men jaja det sker jo;)

Da jeg blev færdig offentliggjorde jeg indlægget og gik ind på mit værelse igen. Jeg havde tænkt mig at gøre det til en hygge dag, dog med et træningspas, meeeen...

Efter morgenmaden lavede jeg mit sædvanlige mobiltjek, hvor jeg modtog en besked fra nogle af mine veninder, som spurgte om vi ikke skulle handle ind til studieturen sammen. Jeg meldte hurtigt en thumbs up tilbage og følte egentlig, at jeg havde god tid, da vi først skulle mødes klokken 14:15.

Da klokken blev 13:50 valgte jeg at tage et bad, selvom jeg udemærket godt vidste at jeg skulle være klar om under en halv time... Klokken 14:00 stiger jeg ud af badet og opdager hurtigt, at mit tempo skal lidt op, så jeg skynder mig ind på mit værelse og skifter til en super lækker buksedragt. Jeg når ikke at føntørre mit hår, da jeg hurtigt kan se, at jeg ikke kan nå det. -Så det er bare på med cykelhjelmen, lækkert;) Jeg når lige inden jeg smutter ud af døren at høre min far sige, jeg skulle være alene om aftenen da mine forældre og lillebror ikke var hjemme. Så jeg fik hurtigt ideen omkring en tøsseaften med hygge, hvilket min far sagde ja til, yes;)

Jeg skynder mig afsted og ankommer klokken 14:16, så timingen var fino. Camilla min veninde, var allerede klar, men de andre...;) Vi var allesammen klar klokken 14:25 og cyklede ned mod Rema, hvor jeg fortalte dem om ideen, hvilket de alle fire synes lød super hyggeligt. Da vi tullede rundt i Rema for at handle ind til om aftenen og studieturen, gik det pludselig op for mig, at jeg jo også lige skulle finde noget aftensmad til mig selv. Jeg skyndte mig at putte nogle æg ned i kurven, bum aftensmad;)

Vi tog længere tid end vi lige havde regnet med, men pyt pyt, det var super hyggeligt. Vi cyklede hjem igen og aftalte at mødes klokken 20:00, så jeg havde lige godt 4 timer, til at gøre klar.

Jeg gik hurtigt i gang med den overordnede rengøring, imens min Spotify kørte i baggrunden. Da jeg blev færdig fik jeg lagt noget makeup og taget noget andet tøj på. Mit hår var heldighvis blevet tørt i mellemtiden, så nu kunne jeg glatte det;) Klokken 19:45 ankom Natasja, som jeg havde aftalt skulle komme lidt før, så vi lige kunne skære noget frugt og gøre det sidste klar. Efter et kvarter ankom Freja og Camilla og vi valgte, at smutte ud og tage et par billeder, hvilket endte med grin, som altid;)

Julie kom 20:15, så nu var vi fuldtal. Vi satte os til bords og begyndte egentlig med det samme at snakke, og ja bare hygge. Timerne fløj afsted med dans, spil, snak og grin, som fyldte en del;)

Da klokken blev 24:00 var de alle taget hjem, og jeg begyndte at rydde lidt op. Min far og lillebror var kommet hjem i mellemtiden. Planen var jo egentlig, at jeg skulle have trænet, men det blev til hygge i stedet, hvilket var tusind gange federe. -Så må jeg bare træne lidt hårdere i dag.

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jobs, skole etc.

Heyo

Der er sket en del på det sidste, som jeg har valgt at samle til et update indlæg, da jeg synes det er for random til flere små indlægs. Jeg har siden sommerens slutning fået to nye jobs, hvilket jo altid er lækkert og har givet godt på lommen;) Men nu, hvor jeg både har gang i fire jobs, skole, sport, venner, familie og bloggen, har jeg hele tiden noget at lave, på flere forskellige fronter. -Hvilket egentlig er super fedt, da jeg elsker at have lidt travlt, som jeg har delt mine tanker omkring i et tidligere indlæg HER.

Indtil videre er niendeklasse faktisk rimelig fint og overskueligt, så det nyder jeg selvfølgelig fuldt ud, så længe det varer;) Jeg har derfor valgt at give lidt mere GO på bloggen og det sociale, da jeg lige nu har plads til det og føler, at det giver mening. Derfor valgte jeg også her i sidste uge at melde mig på skolefodboldholdet, og guess what, jeg kom med?! "Johanne kan du overhovedet spille fodbold?! Svaret er meget blandet, da jeg elsker løbedelen og synes det er mega fedt, men ja... Nu må vi jo se.

Næste uge bliver heller ikke som den plejer på skolefronten, da vi skal på studietur, yay! Det betyder også, at der altså ikke kommer nogle indlægs op i løbet af ugen, men jeg lover, at der kommer en masse efterfølgende med hyggelige historier og billeder. Jeg er nemlig så heldig, at min søde veninde Sarah HER også skal med, så der kommer nok nogle billeder og lidt<3

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Fødselsdag og hygge

Heyo

Jeg tænker, at jeg her på bloggen gerne vil starte en ny serie, som skal hedde "min lørdag". Det her bliver så første afsnit, som kommer til at handle om min lillebror Jonas' fødselsdag, som vi fik fejret her i lørdags. -Dog var det ikke hans rigtige dag, da det faktisk er i dag.

-Men lad os komme i gang;)

Dagen startede godt ud med madlavning og de sidste forberedelser, som vi ikke allerede havde ordnet dagen forinden. Typisk mig havde jeg glemt at tænke over, hvad jeg skulle have på, så det blev et meget simpelt, men altid fint blazer outfit.

Familien var inviteret til klokken 11:30, til hyggeligt frokostbord, men pga. trafikken var vi først alle samlet klokken 12:50. Vi fik spist noget lækker mad, hvor vi derefter fik spillet en hel del bordtennis. Da alle var færdige med at spise og de sidste dueller var spillet, skulle Jonas pakke gaver op. Efter oppakningen smuttede vi ud i haven, hvor vi fik snakket og nydt det gode vejr. I mens fik min mor gjort kagebordet klar, som kan ses nedenunder.

Da min fars side af familie er fra fyn, skulle vi da ikke snydes for en brunsviger, som stod øverst på Jonas' mad menu;) Den anden kage hedder Sable Breton, og er en fransk kæmpe cookie med luftig creme og hindbær. -Nok min yndlings, da den bare er super frisk og lækker. Efter fødselsdagssangen var sunget og kagerne spist, blev der lige spillet lidt mere bordtennis;) Det kan klart anbefales til alle lejligheder da alle kan være med, uanset alder;)

Da familien var taget afsted, hyggede vi egentlig bare resten af aftenen:)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Musthaves!

Heyo

Her på det seneste har jeg virkelig været i sko-humør. Jeg har kigget på en del lækre sko og forhåbentlig kan jeg få anskaffet mig dem hen ad vejen;) -Da det ikke lige er nogle, jeg har råd til efter èn arbejdsdag.

Jeg synes ikke i skulle snydes for at se mine næste skokøb, da det jo altid er lækkert med noget inspiration;) Det fede er, at jeg har en undskyldning for at få fingrene i alle tre par, da de er mega fede til forskellige lejligheder og ikke nødvendighvis bruges til det samme<3

Toga Pulla støvler HER // Vans sneaks HER // Valentino sneaks HER

Jeg håber, du nød at læse med og fik noget inspiration til selv at lave nogle sko søgninger;)

-Johanne<3

Likes

Comments

Ting I ikke vidste om mig #1

Heyo

I dag har jeg tænkt mig at fortælle lidt om mig selv i form af sjove og måske lidt mærkelige facts.

1. Jeg har siden, jeg var 5-6 år gammel drømt om at blive designer for et af de store modehuse eller starte mit eget. Jeg havde over 20 topmodelbøger fyldt med tegninger og idéer til kollektioner og styles;) Hvilket jeg stadig drømmer om den dag i dag;)

2. Jeg er verdens mest klodsede person på en cykel - bare det at komme op på en cykel kan være svært for mig. Jeg falder tit eller er i hvert fald tæt på. Så mine flotte blå mærker, som kan ses på en del af mine sommerbilleder, er takket være mine cykelskills.

3. Jeg ELSKER chokolade, men dog med nogle få men'er, nemlig når der kommer enten mint, lakrids eller kaffe i?! Det hører ikke til i chokolade!

4. Jeg er konkurrencemenneske med stort K. Uanset hvad det er, vil jeg helst bare vinde - også selvom det bare er en stafet på skolen eller en eller anden plat quiz, but yes.

5. Den ligger lidt op af nummer 4, da det er omkring mit rimelig store temperament, som kan ses, når jeg enten synes noget er latterligt, uretfærdigt eller bare træls. Jeg kan blive så irriteret, at jeg næsten ikke kan være indeni mig selv, hvilket ikke ligefrem er en egenskab, jeg går og praler af.

6. Jeg er afhængig af at komme først og have travlt i den forstand, at jeg elsker at have en masse at give mig til og føle mig selvstændig, så jeg ikke ender med at kede mig.

7. Når jeg går nede i byen, har jeg en sær fettich for at overhale alle andre, da jeg af person bare elsker at smutte igennem folk og føle, at man sparede tid... Måske 5 sekunder, hvis man er heldig;)

-Mit lykketal er syv, så derfor stopper jeg her;)

Jeg håber, du nød at læse med

Johanne<3

Likes

Comments

Musik-inspiration

Heyo

Jeg tænker, indlægget i dag ikke bliver det sidste i den her dur, da jeg selv synes, det er super fed inspiration at høre andres musiksmag i form af numre. Jeg har samlet disse sange over en længere periode, og man kan vist roligt sige, jeg har en meget bred musiksmag, da jeg egentlig hører det meste. Jeg har valgt at lave det i små kategorier, så det skulle være nemmere at overskue. Nå, men lad os komme i gang:)

NO.1-NO.4

De første fire sange er mega fede at høre sammen med vennerne eller, hvis man bare lige selv er i det rette mood til at synge med på ét par sange.

Wild Thoughts: DJ Khaled, Rihanna & Bryson Tiller // Caroline: Aminé // Do Your Mind: DJ Khalid, Nicki Minaj & Chris Brown // Sunshine: Atmosphere

NO.5-NO.9

De næste sange er mere chill, og er for mig super gode at gøre sig klar om morgenen til;)

Drop your love: Young Franco // Bad Intentions: Niykee Heaton, Migos & Parker // My Boo: Usher & Alicia Keys // Dress Off: Phlake

NO.10-NO.14

De næste to sange er virkelig nogle humørbomber for mig, da de altid får et smil frem, og jeg synger højt med på dem;) Derefter er der to mere seriøse sange, som jeg også bare elsker, men på en mere seriøs måde end de to første.

The Fresh Prince of Bel-Air: DJ Jazzy Jeff // älsker din stil: Petter & Timbuktu // Use Somebody: Kings of Leon // 679 & No Diggity: Jackson Breit

NO.15-NO.19

De sidste fire sange er mere i den baggrundsrelaterede genre og er mega gode på en hyggelig aften med vennerne, hvor det egentlig bare er baggrundsmusik og ikke det, som skal stjæle fokus;)

Feel so Right: Hounded & Bamiyah // Not Me: Melvv & Two Feet // In the Cut: Aaron London & Masego // My Love: Justin Timberlake

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

My favourites

Heyo

De fleste af os har nok den sidste tid holdt ekstra meget øje med København og fashionweek-posts på de diverse medier, som Instagram og VOUGE´s egen side. Jeg har specielt i år holdt meget øje med de nye trends og outfits ideer, da de altså bare er DET mere modige med nye styles og sammensætninger, alle de fashionladies.

Her er nogle af mine yndlingsoutfits fra CPHFW17, som er meget forskellige, men alle sammen mega fede!

Èn ting er sikkert omkring alle de her outfits, der er masser af inspiration at hente. Inspiration kan man især hente meget af fra en bestemt person Pernille Teisbaek, som efter min mening er Danmarks NO.1 modedronning. Hun giver masser af inspiration, som også er bevist her, da hun er endt med at have 3 af hendes outfits med. -Og vi taler altså VOGUE, hvor hun er den danske kvinde, som er blevet fotograferet mest, ud af alle de danske fashionladies;)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Prioritér din tid

Heyo

Jeg har i lang tid tænkt meget over det at have tid til alt og alle. Jeg tænker ikke, at jeg er den eneste med det problem, at tiden bare ikke er "stor" nok til alle ens ønsker. Tid er som en pengeseddel, man kan kun bruge den én gang, så brug den ordentligt!

Siden 7. klasse har jeg kunnet mærke et voksende behov for, at jeg bare SKULLE nå det hele uden egentlig at tænke over, hvad jeg rigtig havde lyst til at prioritere. Jeg kunne ikke finde ud af at give mig selv tiden til at slappe af, være sammen med vennerne, familien, skolen og sporten uden, at det hele egentlig bare blev til en stressfaktor. På grund af mine tanker om, at jeg bare ikke kunne nå det hele på de 24 timer, man får stillet til rådighed hver dag, hvor jeg så skulle i skole 7 timer, sove 9 og træne 1, gik jeg hurtigt over til det, som jeg vil kalde for den trætte cyklus. Den, hvor man egentlig ikke får gjort noget af det, som man allerhelst vil fuldt ud. Min træning blev ikke gjort af lyst, men af at det vel bare var noget, som skulle gøres. Min skole blev hurtigt noget, som jeg blev træt af, hvilket aldrig har lignet mig, da jeg altid har elsket at gå i skole. Vennerne blev nedprioriteret, da jeg ikke mente, at jeg havde tid og bildte mig selv alle mulige undskyldninger ind. Jeg gav familiefødselsdagene skylden for, at det var derfor, jeg ikke havde tid til mine venner - selvom det måske egentlig kun var en weekend, som gik med det hver 3. måned.

Jeg følte ikke, jeg fik prioriteret min tid ordentligt og blev frustreret på mig selv. Jeg brugte det meste af min tid på de obligatoriske ting, som skole, sport og lektier. Jeg blev hurtigt træt af, at jeg ikke følte, jeg fik noget nyt ud af mine dage. Jeg brugte al min energi på at være træt af problemerne, i stedet for at kigge på al den tid, jeg egentlig bare burde have brugt.

Jeg er selv lige begyndt i 9. klasse og ved, at skolen skal prioriteres højt, men på samme tid er der jo også mange andre vigtige ting, som skal nydes. -Det har jeg heldighvis fundet nogle måder til at undgå, som jeg håber kan give dig inspiration;)


  • Lav en plan for din uge, så du ved, hvad du i hvert fald skal have lavet eller opnået. Det behøver ikke at være en dagbog, men kan også sagtens bare være en lille seddel eller note på mobilen.
  • Hvis der er en dag, hvor du føler dig mindre motiveret, kan det at smutte ind på Tumblr eller Pinterest virkelig hjælpe! Søg på nogle fede steder i verden, så du har noget at drømme om, hvilket faktisk er rigtig vigtigt at fokusere på engang i mellem.
  • Hav et maks. af videoer, du må se på Youtube om dagen, da jeg i hvert fald sagtens kan ende med, at hele eftermiddagen pludselig er brugt...
  • Hvis du ikke har noget at lave og ikke har nogen lektier for, så behøver det ikke at betyde, at du skal sidde derhjemme de næste 3 timer og se videoer, da det egentlig mest er tidsfordriv. Skriv hellere til en ven(inde) og spørg, om I skal mødes et par timer, og hvis den første ikke kan, så find en anden eller flere sammen. Det kan hurtigt slå en ud, hvis den man havde i tankerne ikke kan, men hallo der er da så mange andre søde mennesker;)
  • Træning kan tit være træls, når man skal i gang, men når man så er i gang, er det jo skønt! Sådan har jeg det i hvert fald, jeg elsker det. Både holdtræning, som jeg har brugt rigtig mange af mine timer på inden for alle mulige sportsgrene og styrketræning er super fedt og giver god energi, som kan bruges på sjovere ting senere. Hvis du en dag skal af sted til træning, og du bare ikke magter det, så hav hellere ja-hatten på og smil, så går det altså tit meget hurtigere;)
  • Prioritér din familie så snart muligheden er der! Jeg er selv et stort familiemenneske og elsker at tilbringe en fredag aften med filmhygge til klokken 01:00 med min familie. Det behøver ikke altid at være vennerne, som skal gøre dig i godt humør, din familie tæller altså også.
  • Hvis du prioriterer din familie fredag, kan du jo vælge at sætte lørdagen af til hygge med vennerne og så HUSK at holde nogle søndage HELT frie. Når jeg mener HELT frie, er det i den forstand, at man altså kan ende med at få en sen aflevering for til mandag morgen, så få det gjort. Hvis du har sat en hel søndag af til alle dine lektier og afleveringer, har du bedre overskud i løbet af ugen, hvilket kan give dig et bedre overblik over, hvornår du kan være sammen med folk.
  • Når du keder dig, er det ikke ensbetydende med, at du SKAL se Netflix eller lignende hele dagen, udnyt den! Du kan hurtigt få et fedt tilbud dagen efter, men der var der altså nogle pligter, som skulle laves. Jeg kender det alt for godt selv, man bliver altid så træt af sig selv, når man har spildt en hel dag på ingenting. Så når du har tid og ikke skal noget bestemt, er det altså super godt at få ordnet de mindre spændende ting.
  • Mit sidste tip er, at man også skal huske at have MIG-tid, hvor du slapper af og nyder en bog eller et blogindlæg for dig selv. Det er også en god idé at tænke over, hvad du vil, og hvad du har lyst til at gøre, så du har noget at se frem til eller stræbe efter, da det altid er sundt;)

-Husk i går, drøm om i morgen, men lev i dag-

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Flower Power

Heyo

Blomster, JUHU. Det er i hvert fald min første tanke, når jeg tænker på en af sommerens største trends, nemlig blomsterprint. Jeg har nedenunder lavet en collage med nogle af mine absolut yndlings blomsterprint-items. Efter min mening synes jeg sagtens blomster kan styles på kryds og tværs, med F.eks. et midi-skirt og en blomster sweatshirt. Jeg bliver, simpelthen bare en gladere person når jeg får øje på blomsterprint, så jeg er i hvert fald i gang med at spare lidt sammen...;)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

​Jeg håber, du nød at læse med og, at du måske fik en smule inspiration

-Johanne<3

Likes

Comments

A day in my vacay

Heyo

Her i søndags var jeg sammen med en af mine veninder Natasja<3 Vi havde længe snakket om, at vi skulle finde en dag, hvor vi kunne nørkle med noget fotohalløj, som vi så valgte at gøre i søndags.

Jeg startede dagen super godt ud med at stå op 30 minutter før, vi havde aftalt at mødes - "sådan, Johanne". Jeg fik hurtigt gjort mig klar og aftalt med Natasja, at vi skulle mødes hos hende. Da jeg ankom, gik den første halve time med at snakke, hehe, hvilket var super hyggeligt, indtil vi fandt ud at, at man altså skal udnytte de danske solstråler, så snart de er der- og ikke fem minutter senere. Det resulterede altså i, at vi endte med at vente over en time på, at vejret var nogenlunde-juhu. Men det var selvfølgelig super hyggeligt, og vi udnyttede chancen til at få skudt lidt billeder indenfor;)

Solen kom heldighvis frem igen, så vi skyndte os ud og tog en MASSE billeder;) Da vi havde taget billeder i Natasjas have og på forskellige veje, valgte vi at skifte tøj og smutte hjem til mig. Vejret var ikke noget at råbe hurra for, men det regnede ikke... Indtil vi var 50 meter fra mit hus. Da kom der til gengæld en ordentlig skylle, som nåede at gøre os drivvåde. Overvej scenariet, at man lige så roligt går og snakker, og man det næste øjeblik pludselig må spurte af sted med et rimelig tungt kamera dinglende rundt om halsen for at undgå den værste regn...

Det lykkedes os at komme indenfor, men selvom der kun var de 50 meter, dryppede vi som, hvis det havde regnet i flere timer. Vi fik varmen, drak te og slappede lidt af, imens vi overførte de første billeder. Så vejret passede meget godt til computerprocessen, men under selve billedeskydningen kunne man da godt have undværet det.

Da vejret var blevet okay igen, smuttede vi af sted - denne gang med en paraply;) Vi gik hen til en mark, der var i nærheden, og fik taget nogle rigtig fine billeder, som vi havde det mega sjovt med at tage. Vi fik grinet en del + væltet en del rundt, da det (utroligt nok) er rimelig svært at holde balancen på en mark;)

Jeg håber, du nød at læse med;)

-Johanne<3

Likes

Comments