Heyo

SÅ kom sneen, juhu! Min morgen startede så godt, som en decembermorgen overhovedet kan. Sneen havde dækket vejen med et fint lag sne, hvilket fik mit indre legebarn frem;) Hvis der er noget, som jeg elsker er det sne, da det betyder kælketure, varm kakao og sneboldskampe<3 Jeg tænker ikke, at jeg er den eneste, som har ønsket sig sne, og drømmescenariet ville jo være, hvis det kunne holde ved til d.24, så vi kunne få en hvid jul;)

Der blev dog sat en stopper for mine sne-planer, da jeg desværre er blevet ramt af en voldsom forkølelse, som har skabt en konstant tilstand af nys, lommetørklæde, en slurk varm te og sådan bliver det ved! Mine bedste tips, som jeg selv prøver at følge så godt som muligt er: En stor sweater, te i tonsvis og lommetørklæder!

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyo

Jeg har i dag valgt at vise nogle af mine ønsker til jer, da julen jo er lige om hjørnet. Alle 10 ting står på min ønskeliste, men meningen er egentlig bare at give noget inspiration, fra forskellige kategorier, til din egen;)

//Nummer 1// Nummer 2 // Nummer 3 // Nummer 4 // Nummer 5 // Nummer 6 // Nummer 7 // Nummer 8 // Nummer 9 // Nummer 10 //

Jeg elsker allerede alle tingene! -Så jeg har på fornemmelsen, at uanset om jeg er så heldig at få nogle af dem i julegave, eller ej, skal jeg nok få sparet sammen til resten selv, hehe.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

I går var dagen, hvor jeg havde mine briller på i skole for første gang. I know, det er noget tid siden, jeg fik dem, men ja. Jeg havde ikke rigtig fået taget mig sammen til at bruge dem i skolen, indtil nu, da jeg altid lige kunne finde på en eller anden dårlig undskyldning. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg var så spændt på at have briller på i skole, men jeg har på fornemmelsen, at det var andres mening, som fyldte;) Jeg er selv super glad for brillerne, men følte lige pludselig, at det blev mere real, da jeg skulle begynde at bruge dem i skolen, da det er flere år siden, jeg sidst har brugt briller. Men det var egentlig bare en normal dag, dog med et par blå mærker, hehe. Min styrke i de nye briller er nemlig rimelig høj, så glasset gør det ret svært at se bordben, hvilket resulterede i de blå mærker;)

Derudover har jeg i weekenden fået anskaffet mig en MEGA lækker hoodie fra Champions, som jeg har haft kigget på i næsten et år nu. Men hver gang, jeg overvejede at købe den, var den udsolgt:( Så da jeg så den her i weekenden valgte jeg at slå til. -Og jeg har ikke fortrudt det siden;) Den er perfekt til de kolde morgener og lange skoledage, hvor den gør hverdagen en smule mere hyggelig;)

Billederne er BTW af min veninde Pernille og mig;)

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

ENDELIG! Så kom julen, hvilket for mit vedkommende er lig med, ikke flere terminsprøver i 2017! Grunden til, at jeg i sidste uge ikke fik lagt noget op på bloggen, er simpelthen pga. disse terminsprøver, som man absolut skal "testes" for... Men hey, nu er det i hvert fald overstået, så nu er min opmærksomhed fuldt ud på bloggen og at komme i det bedste julehumør! Jeg har ikke tænkt mig at lave en decideret julekalender, men der bliver i hvert fald et indlæg hver søndag;)

I dag er indlægget omkring min weekend med Sofie, som er blevet nævnt et par gange her på bloggen:) Omkring klokken 11:45 startede julehyggen, med udveksling af julegaver, hvor vi derefter lige fik pakket ud. Vi havde aftalt at lave en juleshoppings-dag, som det også blev til i aller højeste grad. Vi tog ind til Vejle centrum, hvor vi kiggede i de forskellige butikker og købt både julegaver til familie og os selv;) Vi havde ikke fået frokost inden vi tog afsted, og tiden fløj afsted, så vi endte med at få en "sen" frokost omkring klokken 16:30, ups. Vi spiste på Conrads, hvilket var super hyggeligt og tiltrængt efter flere timers shopping og tomme maver;)

Da vi kom hjem havde mine forældre lavet flæskesteg og alt, hvad der nu hører til. Men efter vores sene frokost blev det kun til en meget lille portion. Vi fik også set julekalender, hvilket jeg mener, man aldrig kan blive for gammel til! Derefter tog vi ellers bare hyggetøj på og lagde os ind i min seng med dyner og slik, for at se en julefilm-mega hyggeligt! Efterfølgende blev det til en masse snak inden vi til sidst faldt i søvn.

Søndagen startede klokken 9:30 fra vores vedkommende, da Sofie skulle afsted klokken 14:00, så vi ville gerne have så meget ud af timerne som muligt. Vi fik lækkert morgenbrød, hvor vi derefter pakkede min adventsgave op, som indeholdte chokolde og en skrabekalender:) Vi fik ellers bare taget en masse fede billeder resten af dagen, som nok kommer op på vores Instagrams de næste dage;) Men det var ellers alt for nu.

GOD JUL

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyo

Karakterer, retfærdighed og at blive set... Karakterer er noget, som fylder hos de fleste, og kan afgøre ens humør fra det ene øjeblik til det andet. Man har forskellige ting, man kæmper med, og ikke mindst forskellige ambitionsniveauer, som ikke altid bliver set.

Jeg arbejder selv rigtig hårdt for mine karakterer, som også ligger i den høje ende, hvilket jeg selvfølgelig er vildt glad for. -Men når jeg sidder en søndag og bruger op til 5 timer på en opgave, og så om mandagen får kylet kommentaren "Ej, hvor snyd", "Har du ikke andet at lave?" eller "Stræber" i hovedet, bliver man ikke ligefrem motiveret... Det er jo på sin vis rigtigt, at jeg prioriterer anderledes, men disse kommentarer demotiverer helt ekstremt og burde ikke blive brugt?!

Selvom det måske set udefra ligner, at man har nemt ved tingene, og ikke knokler flere timer på én opgave, behøver det jo ikke at være sandheden. Det kan være svært når hele historien ikke er blevet fortalt, men bare blevet formodet af elever og ikke mindst lærere... Når eleven kommer i skole og ser smilende og glad ud, er det da ikke ensbetydende med, at han/hun har haft en let og dejlig weekend uden sine egne personlige kampe. Jeg kan hurtigt komme til at lyde uforskammet og træls, men jeg synes simpelthen ikke, at der bliver sat nok fokus på dem, som ser ud til at have det "lettere" i skolen. Læreren kan jo ikke se, at eleven har brugt flere timer på en opgave og knoklet hårdt, men i stedet en elev som har det "let" og sagtens kan klare lidt kritik. -Hvilket også er med til at udvikle os, men når det kun er en gruppe, som får denne kritik bliver jeg usikker. Jeg elsker skolen og knokler også for den, men når jeg så oplever, at folk slipper for opgaver fordi de har det "sværere" og, at jeg så selv har knoklet flere timer på opgaven, bliver jeg virkelig træt:/ Alt ser ikke nødvendighvis ud, som man tror og regner det for.

Jeg håber, du nød at læse med, og måske fik noget at tænke over:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg har nu under et år tilbage i niendeklasse, og jeg er SÅ klar til at komme videre, men hvorhen? Skal man tage på efterskole, handelskole, gymnasium eller noget helt fjerde? Det kan være et rigtig svært og vigtigt valg for mange, og man vil rigtig gerne kende svaret med det samme og være helt sikker. Jeg har siden sjetteklasse, hvis ikke længere tilbage, været sikker på, at jeg skulle direkte videre på gymnasiet, hvilket jeg stadig er 110% sikker på;) -Så efter sommerferien 2018, starter jeg på Rødkilde Gymnasium i Vejle, og jeg glæder mig allerede helt ekstremt!

Men så kommer næste spørgsmål, hvilken studieretning? Jeg har de sidste par år været ret sikker på, at jeg vil gå den naturvidenskabelige vej og, at det var det eneste, som jeg skulle tage stilling til. Men sådan fungerer det ikke, man skal nemlig specificere sig til noget langt mere konkret end bare "naturfaglig eller sproglig". Der ligger nemlig en del linjer indenunder hver studieretning. Det fandt jeg for alvor ud af i dag, da der i Vejle (måske også andre steder) har været åbenthus på de forskellige videregående uddannelser. Jeg var fra morgenstunden helt sikker på, at jeg skulle besøge Rødkilde og sige hej til mine måske kommende lærere;) Jeg blev vist rundt og følte egentlig, at jeg havde "styr" på det hele, men...

Jeg havde hjemmefra snakket en del med mine forældre omkring studieretning og den var der også så godt som styr på. Efter rundvisningen blev vi ledt hen til skemaerne for de forskellige linjer, hvilket fik min hjerne til at koge en smule over, heh. Jeg blev præsenteret for de forskellige naturvidenskabelige linjer, og introduceret til de forskellige valgfag, abc-fag osv. Jeg havde ikke skænket linjerne en tanke, jeg vidste bare, at jeg ville vælge den naturvidenskabelige linje. Jeg måtte spørge op til flere gang, men fik til sidst fat i sammenhængen og, hvad der ville være bedst for mig og mine ønsker. Det er dog ikke noget, man allerede behøver at tage stilling til, da det eneste man behøver den første tid er: et 2. sprogfag og et kreativtfag. -Hvilket fik mit overfyldte teenagehoved til at slappe en smule af;)

Studievejlederen fortalte mig også, at jeg ikke skulle være bekymret, da de fleste er forvirret og til dels nervøse for at vælge rigtigt. Derfor er jeg personligt super glad for den nye ordning på gymnasierne med 3 måneders forløbet med forskellige studieretninger. Jeg er dog klar over min studieretning og mit kreativefag, så jeg er godt rustet til den første del af 1.g. -Og som jeg blev fortalt, bliver man guidet roligt og sikkert igennem valgene alle 3 år.

Uanset, hvilken retning, du vælger at tage skal du bare være sikker på, at det i hvert fald er noget som interesserer DIG. Vælg ikke udfra, hvad alle dine venner skal og mener. De bestemmer jo ikke over, hvad du vil og skal med din fremtid;)

Jeg ankom 100% sikker og nåede undervejs at komme 120 gange i tvivl om alle mulige ting, men kom ud glad og mere afklaret end før. Dog også men en lille bummert i bagagen...

Jeg havde under rundvisningen besøgt dramaafdelingen med min mor, da der efter lidt tid ankom et nyt hold af spørgenede forældre og unge... Vi valgte derfor at gå, da jeg havde fået svar på mine spørgsmål, meeen det gik ikke helt som planlagt. Jeg endte nemlig i farten, med at sparke dørstopperen op så døren var lige ved at lukke i. Jeg kæmpede i noget som føltes som flere minutter med at få åbnet den pokkers dør, imens folk smågrinede over min klosethed... Jeg tabte min jakke i forsøget, så min mor måtte træde til, haha, MEGA pinligt;) -Typisk.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo
Sidste uge blev startet godt i gang med skolefoto, for sidste gang i folkeskolen, fra min side af.
Jeg har stået bagerst de fleste af årene, og i år var ikke en undtagelse. Billedet som sådan blev egentlig rigtig fint, og der var ingen, som "floppede". Dog bliver man vel altid lidt selvkritisk, når man kommer tæt på et billede... Jeg har for eksempel problemer med en meget skinnende pande. Hvilket også sagtens kan ses på billedet, da min pande lyser mere end en blitz i et spejl. Men hey, billedet kommer jo ikke op nogle steder, eller...
På vores skole har man valgt at lave en kæmpe væg med alle de tidligere niendeklasser, så juhu for min skinnende pande.
Derfor er mit vigtigste tip til alle, at holde sig så mat som muligt, og brug gerne en pudder, hvilket jeg desværre havde glemt, argh! ;)

Men sådan er det jo. -Så hvis dit klassebillede heller ikke blev helt optimalt, skal du bare huske på, at du ikke er den eneste og, at problemet nok ikke er så stort, som du tænker;)

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Da det i dag er mandag tænker jeg, at det kunne være sjovt at lave en opfølgning på, hvad jeg egentlig fik brugt min weekend på;)

Som jeg havde skrevet blev fredagen bare brugt på lektier, vild med dans og hygge på sofaen<3 Jeg fik faktisk overraskende nok lavet de fleste af mine lektier, så jeg havde resten af weekenden fri til sjovere ting.

-Som jeg havde forudset startede lørdagen først omkring klokken 12:00, da jeg om fredagen havde været oppe til den anden side af tolv...;) Jeg fik lavet mig noget lækker morgenmad aka brunch, og fik læst godt og vel et par timer, hvilket var super hyggeligt. Det kan klart anbefales at starte dagen ud med en god bog og en lækker morgenmad. Det gav i hvert fald mig overskuddet til at rydde op, på mit værelse, da det virkelig trængte. Jeg fik desuden også gjort hele huset rent og tjent lidt penge;)

Lørdagen stod ellers bare på "no makeup", hyggelige julefilm og Ben & Jerry is. Mit mål med de 2 liter vand blev kun til 1... Men det er en forbedring, så det går i hvert fald den rigtige vej;)

Min søndag startede "allerede" klokken 10:00, da jeg havde sat uret. Jeg valgte som det første at tage et dejligt bad, da det virkelig er den bedste måde at vågne på. Derefter smuttede min mor og jeg i Plantorama, Idemøbler og Rema, da der lige skulle handles lidt ind;) -Bl.a. til nogle VILDT lækre scones, som ses nedenunder. Min mor og jeg kørte derefter hen for at træne i godt og vel en time.

Jeg sluttede søndagen af, med at se DMA med min lillebror, og derefter smuttede jeg egentlig bare i seng;)

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo
I dag kommer der til at stå inspiration på menuen;) Jeg elsker selv indretning, og hvis der er noget, som er fedt, er det at lave noget lidt anderledes og gerne personligt. Nedenunder kan man se et par billeder af nogle mere personlige og sjove ideer til ens værelse, eller hus i det hele taget. Efter min mening kan noget så simpelt som tape ændre et udtryk fuldstændig. Grunden, til at jeg nævner tape, er på grund af, at "byen" bag puderne i virkeligheden er sort malertape, som jeg selv har sat op som en storby.

En lampe behøver ikke at være kedelig, den kan altså også skabe sit eget lidt finurlige udtryk. Lampen her er lavet af en masse fjer og får mig til at smile hver gang, jeg går ind i rummet.

Pladevæggen er helt klart et af mine yndlings spots med de mange farver. Det er egentlig bare mine forældres gamle plader, som samlede støv, men nu bliver de brugt på ny. -Til både pynt og pladespileren ved siden af;)

Det er nogle gange lidt sjovere at have nogle lidt vildere eller større ting hængende, da det virkelig kan gøre noget godt for et rum. -At have et landkort hængende er blevet vildt moderne, hvilket jeg sagtens kan forstå! Jeg elsker både farverne og, at det er en smule slidt og skaber en form for historie.

De små lysestager på væggen giver mig en form for pinterst-vibe, da det grafiske og enkle virkelig gør noget fedt for den ellers "kedelige" hvide væg.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg tænker, at indlægget i dag skal handle om mine planer for weekenden. Måske vil det give inspiration til, hvad du selv kan lave, ellers griner du måske lidt over, hvor fed din egen weekend bliver;)

I aften står den ikke på andet end lektier, vild med dans, bloggen og en masse søde sager. Vi har i dag haft en rimelig vild fredag, da der blev udgivet standpunkt, så det fyldte selvfølgelig en del. Efter skolen skulle jeg være barnepige til klokken 17:00, så weekenden startede først rigtigt for mig klokken 17:20. Jeg slapper lige nu af med et tæppe trukket godt op om ørene, med min nye playliste kørende i baggrunden, og lidt skriblerier til nogle kommende indlægs.

Jeg ved endnu ikke, hvad lørdagen kommer til at indholde 100%, men mon ikke, at den står på hygge under dynen til omkring klokken 12:00, hvis vejret er som i dag. Ellers skal jeg have trænet en smule og lavet de sidste lektier, da jeg nok ikke får lavet helt så meget i aften;) Jeg skal desuden også have styr på mit værelse, da det på en eller anden mærkværdig måde altid ligner et bombet lokum sidst på ugen...

Et mål, som jeg også rigtig gerne vil nå i morgen er at drikke 2 liter vand, da det at drikke vand ikke er min stærke side. (Jeg tænker, at der bliver fulgt op på indlægget når weekenden er ovre)

Søndagen kommer til at stå på læsning, træning med mutti og formegentlig en god kop kakao med et par veninder i Vejle, da det er en mega hyggelig måde at få lavet sine lektier på.

-Ha' en fantastisk weekend!

Jeg håber, du nød at læse med;)

-Johanne<3


Likes

Comments

Heyo

Jeg har som mange ved, en mega god og faktisk bedste veninde i Billund ved navn Sofie. Jeg har siden mit sidste "min lørdag" indlæg modtaget et par spørgsmål om, hvordan vi holder kontakten, hvilket jeg i dag vil prøve at besvare.

Vi har kendt hinanden siden 2012, hvor vi mødte hinanden på en ferie, så vi er teknisk set ferieveninder, hvilket efter mine effaringer aldrig har holdt længere end et par breve og så var det slut. Men Sofie og jeg holdte kontakten og her er vi så mange år efter<3

Måden vi holder kontakten på er bl.a. ved at udnytte de sociale medier, som de fleste af os har mulighed for at benytte. Vi bruger især snapchat, da man hurtigt, nemt og gratis kan sende hinanden updates om de mindste ting. -Hvilket gør det så meget nemmere når man har hver sin hverdag, i forskellige byer. Når vi sender snaps er det ikke bare et billede, men videoer omkring vores hverdag. På den måde føler man ikke, at man er så langt væk, da man får de nyeste updates indenfor kort tid.

Der kan gå op til 3 måneder inden vi får set hinanden, hvilket også kan være rigtig hårdt og træls for et venskab, da fysisk kontakt bare er noget helt andet. Men der må man altså bare holde ud og være glad for, at snapchat-kontakten kan hjælpe;)

Noget af det, som også kan være det sværeste at "acceptere", eller i hvert fald at forstå er det, at man altså har en hverdag med andre mennesker og andre veninder. Det lyder måske underligt for nogle, men det kan altså styrke ens venskab sindsygt meget, hvis man også kan snakke om, hvad man har lavet med andre venner uden at føle, det ikke kan blive nævnt. Meningen med en ven er jo også at fortælle om alle ens tanker og erindringer, det ved jeg i hvert fald selv er super rart, da man da uanset hvad, vildt gerne vil høre om hvad han/hun har oplevet, også selvom det er med nogle andre.

Det sidste jeg vil nævne er at have en weekend fri hver måned, så man altid har plads til en aftale med ens ven/veninde, dog kan det være den ikke passer ind hos dem, men det gør i hvert fald, at der er større chance for at finde en dag indenfor kort tid. Det vigtigste er egentlig også bare det at vise, at man faktisk gerne vil beholde det her venskab og give tegn på engagement for venskabet<3

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3Likes

Comments

Briller, skole etc.

Heyo

Siden mit sidste updateindlæg, er der specielt på skolefronten sket en hel del, som fylder utrolig meget. Jeg skal her om et par uger have terminsprøver, hvilket jeg har det fint med, og har prøvet før, meeen... Der er gået et par måneder i niendeklasse og, hvad synes jeg egentlig? Jo, jeg synes det er hamrende demotiverende! Jeg elskede skole, hvilket jeg stadig gør, men jeg er bare blevet så træt af at høre om prøver hele tiden, da jeg føler mit fokus er mere på prøverne end timerne. Oveni mine tanker om prøverne, har vi fået tre nye lærere, hvilket jo egentlig på sin vis er godt, da det altid er godt med et friskt pust udefra, men jeg kan bare mærke at alt distraherer og påvirker mine tanker om skolen...

Nok om det "tørre". Jeg har nemlig gået rundt med en dato i kalenderen længe, til en tid hos min optiker, som foreslog at linser altså ikke duede til everyday, især ikke i forkølelsesperioder;) Og her for et par dage siden fik jeg så mine nye briller! Jeg har haft briller én gang før, men det fungerede ikke for mig, da mit syn svingede, og sport og briller ikke fungerede optimalt for mig. Jeg havde sidste gang noget lignende firkantet briller, men denne gang følte jeg virkelig for de runde! Jeg er MEGA glad for min beslutning, som tydeligt kan ses på billedet ovenover;)

I dag har stået på skole, arbejde, lektier, bloggen og familie. -Hvor jeg dog elsker hverdagens rutiner;)


Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Hårknuder

Heyo

Hverdagen er i gang igen og, man starter igen sit daglige ræs med opgaver og mål for, hvad man vil med sit liv. Jeg går i skole på mit sidste folkeskoleår og føler allerede et pres over, hvad jeg vil, hvad jeg skal og hvad jeg må. Kan det være rigtigt, at man i en alder af 15 år kan føle presset fra omverdenen og voksenverdenen, som man bare så gerne vil ind i. "Du kan kun takke dig selv for disse tanker Johanne", virkelig? Jeg tror, at jeg af person bare ikke kan lade være med at tænke på faktorerne, hvorfor, hvad, hvordan, jeg skal leve MIT liv. Jeg vil så gerne måle mig med andre, se om jeg kan opnå det samme og gerne indenfor en urealistisk tid...

Hvordan kan det være? Det enkle svar er nok, det, som lægger til grund for det hele, nemlig det at sammenligne sig med andre. At se det man ikke har, i stedet for alt det, man faktisk har. Om det er karakterer, penge eller kroppen, kan du bare ikke lade være med at sammenligne dig, kan du?

Men er sammenligningen ikke også den, som får os allesammen til at klø på og kæmpe videre? Kan det være positivt at sammenligne sig med andre, bare for konkurrencens skyld og ikke pressets? Kan det ikke være ligegyldigt, hvad andre tænker eller mener. Hvorfor skal det betyde så meget for en, at man lige får den søde kommentar eller de 50 likes?

Jeg ville ikke tænke over, hvad folk mener om mig, om jeg er for tynd, tyk eller bare ikke perfekt nok. PYT. Livet skal tages med et gram salt. Man skal jo over et par knuder inden det glatte hår kan komme frem, så bliv ved med at pleje det. Presset kommer ikke fra andre end dig selv, du laver selv knuderne. -Også når du ikke tænker over det, som når du går en tur i vinden... Knuderne kommer nogle gange bare, og ja nogle gange må saksen frem andre gange kan de løses;)

Alle kan have en "dårlig hårdag", nogle gange "dårlig håruge". Det gør os vel bare til mennesker, ik?

Jeg håber, du nød at læse med på det lidt anderledes afsnit af tankestrøm:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg ligger lige nu med benene oppe og ser tilbage på efterårsferien, som bød på dejlige Barcelona. Som titlen så fint siger, bliver indlægget i dag en masse billeder fra turen, som måske kan give noget inspiration eller i hvert fald et indblik i min ferie i store træk;)

Jeg håber, du nød at læse/kigge med:)

-Johanne<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo

Drinks, slik, is og andre søde sager kan nemt friste når man er på ferie, men man vil samtidig gerne holde formen, hvilket kan være en smule svært;) Jeg har derfor samlet mine yndlings træningsøvelser for primært maven i ferieperioden, som er super effektive og tager få minutter. Jeg plejer at lave øvelserne i 30 sekunder, hvis det er et kort træningspas, og ellers et minut.

-Det gode ved øvelserne er, at du ikke skal bruge andet end dig selv og en træningsmåtte eller seng;)

Hvis du ikke er til styrketræning, men stadig ønsker en mere tonet krop, kan du enten løbe dig en tur, cykle en længere rute eller svømme et par baner, hvis muligheden er der:)

Hvis der er en øvelse, du er usikker på, kan du enten google den eller skrive til mig over direct på instagram eller i kommentaren.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg har længe været forelsket i den lækre sweater fra Ganni, som de fleste af jer nok har set eksplodere her på nettet, men den ligger desværre over mit budget, så jeg har fundet et alternativ. Sweateren er i den samme lilla tone, men dog en helt anden prisklasse, da jeg kunne få lov til at slippe afsted med den for kun 240 kr i Mango?! Jeg er desværre den eneste i min familie, som synes den er pæn, men sådan er det jo, hah. Jeg er i hvert fald helt vild med den og er sikker på, at den kommer til at blive brugt hele efteråret og vinteren.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Første dag

Heyo

Dagen startede roligt ud med lidt panik, som sædvanligt fra min side over, at mit outfit var for varmt og måtte derfor tænke i nye baner. Jeg endte i en lækker Neo Noir nederdel og en Mads Nørgaard tee, hvilket var perfekt til både vejr og aktivitetsplaner.

Morgenmaden bestod af vandmelon, jordbær, æg og coco pops med varm kakao og friskpresset appelsinjuice, hvilket man sagtens kunne vænne sig til;)

Vi smuttede derefter afsted med faktor 50 i hele hovedet og kameraet opladt. Der var ikke blevet lagt en specifik plan for dagen, men en is ved vandet ville da være meget lækkert, hvilket det også endte med i bedste manér. Vi gik langs strandpromenaden, med udsigt til løbere og andre aktive mennesker i godt og vel 1,5 timer, da vi opdagede en skaterpark. Der var den hyggeligste stemning med skatere og folk fra alle steder, som kiggede på. Efter skaterparken smuttede vi ud på promenaden igen, hvor vi gik indtil vi stødte på den sødeste café, med udsigt ud over vandet. Jeg bestilte en chokolde is som altid, imens de andre drak vin og smoothies.

Promenaden endte lige ved La Rambla, hvor butikkerne startede;) Inden vi gik i gang med at shoppe fandt vi en lille sød fortovscafé med paella, som virkelig er blevet en af mine nye yndlingsretter, som klart kan anbefales. Efter frokosten gik vi langs La Rambla og mærkede den hyggelige stemning med kunstnere og musik. Jeg fik ikke købt det store, andet end et par items i Mango, som snart lander på bloggen:)

Dagen sluttede hjemme på hotellet med aftenbadning fra 23. etage, varm kakao og brætspil<3

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

I dag kommer endnu et afsnit af "min lørdag" ud, omkring min bedste veninde Sofie og jeg, som kun er blevet nævnt én gang før, her på bloggen.

Min lørdag startede ud klokken 7:00 med morgentræning og derefter et dejligt bad. Min far havde købt morgenbrød, så morgenen kunne ikke være startet bedre;) Jeg skulle være hos Sofie klokken 10:30 så jeg havde fin tid til at gøre mig klar og få pakket. Vi havde aftalt at overnatte i hendes sommerhus ved Lalandia, hvilket resulteret i både badning og sommerhus-hygge med spil og lange gåture.

Da vi havde fået pakket ud, fik vi snakket i et par timer (som altid<3), indtil hendes forældre kom hjem, hvor vi fik lavet os nogle vildt lækre toasts. Efter frokosten pakkede vi vores badetøj og smuttede over til Lalandia, hvor tiden fløj afsted, så vi endte med først at være hjemme klokken 17:00. Det var mega sjovt, og jeg mener aldrig, at man kan blive for gammel til vandrutsjebaner og boblebade. Da vi kom hjem igen, var vi alene hjemme sammen med Sofie's søster Signe, hvilket var lig med både sang, dans og tøsehygge til langt ud på natten. Vi fik lavet nachos, hvilket var en stor succes, samt set Voicejunior, med lidt chokolde;)

Efter Voice spillede vi Monopoly til klokken 1:30. Vi blev virkelig grebet af det, især mig, da det var første og helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har spillet det.

Sofie og jeg havde ikke set hinanden siden 6 juli, da hun bor i Billund og jeg i Vejle, så det var en virkelig tiltrængt weekend. Hvis det kunne være interessant vil jeg hjertens gerne lave et indlæg omkring, hvordan det fungerer med tips og tanker <3

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3


Likes

Comments

Heyo

Jeg har altid elsket farven rød, men dog aldrig til mig selv... Indtil for et år siden, hvor jeg for første gang selv købte en rød sweater, hvilket siden har gjort min kærlighed til farven endnu større! Jeg har aldrig følt, at rød var en farve, som jeg kunne gå i pga. min hårfarve, men dog, farven passer efter min egen mening super fint til mit rødlige hår. Mit budskab med dette korte indlæg er, at man skal være ligeglad med om andre synes farven passer til en, hvis bare DU synes farven er fed, then work it!


Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle begynde at lave indlæg omkring træning, da det fylder meget i mit liv. Jeg er kommet frem til den konklusion, at det bliver noget, som jeg vil sætte mere fokus på, da jeg selv elsker at blive inspireret på træningsfronten. Jeg synes, at det er vigtigt at pointere, at billederne ovenover er mit resultat efter flere måneders stabil træning (se mine fem favoritøvelser nedenunder). Det er vigtigt, at man er glad i sin egen krop og ikke sammenligner sig for meget med menneskene omkring en, selvom det kan være svært, I know. Spis sundt, dyrk motion og vigtigst af alt... Nyd dit liv, og lev det, som du mener, det skal leves! Jeg elsker personligt at træne, og det er også derfor, at jeg gør det, da det giver mig energi og overskud til en masse andre fede ting<3

1. øvelse
2. øvelse
3. øvelse
4. øvelse
5. øvelse

Hvis der er en øvelse, du er usikker på, kan du enten google den eller skrive til mig over direct på instagram eller i kommentaren.

Jeg håber, du nød at læse med:)

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Vi går mørkere tider i møde, med korte og våde dage, hvilket ikke er særlig motiverende, efter min mening. Derfor har jeg samlet et par ting, som kan gøre tiden i disse våde måneder lidt bedre.

Det første punkt er nok også mit yndlings, da det er "kakao-tiden", som jeg virkelig bare elsker! Der er meget få ting, som slår en kop varm kakao, en god bog og regnen (eller sneen, hvis man er heldig), i baggrunden.

Lektierne føles tit sværere og hårdere i de mørke tider, da man føler, at dagen er væk før, man når at blive færdig. Meeen, jeg har valgt at vende det til noget positivt, da det ellers kan være rimelig demotiverende at gå i skole halvdelen af året. Jeg vælger derfor at se det som en måde at presse sig selv til at få lavet lektierne med det samme, da man tit trækker den til sidste øjeblik, hvilket i de mørke måneder kan synes tideligere;)

Jeg elsker, at man kan hoppe i en dejlig varm sweater, og hvis man er heldig, med et par lækre joggingbukser til. Jeg har selv en forkærlighed for varme trøjer i alle former, derfor er den kolde periode min yndlings, når det kommer til tøj! Mine morgener er også meget mindre kompliceret i den kolde tid, nu hvor vejret er stabilt koldt og vådt. Derfor ender mine outfits næsten altid med en form for varm trøje og et par jeans. -Nice!

Jeg håber, det kastede et bedre lys over den mørke tid;)

-Johanne<3


Likes

Comments

Heyo

Instagram.

Et af mine yndlingsmedier, hvor man kan udfolde sig så kreativt, som man overhovedet har lyst til. Filtre, beskæringer, farver, temaer og jeg kunne blive ved. Jeg elsker, at man selv kan vælge om ens theme skal være sort hvid, eller totalt farverig, fra dag til dag. Jeg har selv brugt instagram i godt og vel fire år, dog er jeg først begyndt her for et par år tilbage at bruge det fast hver dag, som en socialplatform. Jeg har altid elsket at være kreativ og have en rød tråd i det jeg laver, hvilket man forhåbentlig kan se på min instagram. Min theme har her det seneste år været meget farverig, indtil jeg i midten af sommerferien valgte at skifte til det mere koldtonet.

Jeg har siden første billede ændret min måde at redigere på en del. Men jeg synes stadig, at det hele spiller fint sammen, da jeg selv mener, at kilden til en fed og harmonisk instagram er, at den er personlig, men også tumblr;) -Om jeg selv lever op til kravene er jeg ikke sikker på, men jeg er i hvert fald tilfreds. Men lad os komme til selve redigerings delen, hvor jeg deler ud af mine tips.

Jeg har som de fleste andre et par yndlings apps, som jeg virkelig elsker. Det meste af redigerings arbejdet bliver lavet på appen VSCO, som jeg tænker de fleste kender;) Jeg mener ikke, at den koster penge, dog koster det penge, hvis man ønsker at få en ekstra pakke med nye filtre. Jeg bruger personligt to gratis filtre, som jeg skifter lidt i mellem.

1. filter er C1, som jeg elsker på feriebilleder, hvor jeg virkelig føler, at det gør en kæmpe forskel. Jeg har redigeret de tre billeder herunder med VSCO, hvor mine indstillinger ser således ud:

C1 // +6,5

Exposure // -0,6

Contrast // +0,9

Sharpen // + 3,3

2. filter, som jeg bruger er A6, som jeg elsker på mine hverdagsbilleder og diverse outfitsbilleder, da effekten fremhæver de kolde toner, som jeg ønsker. De tre billeder herunder er redigeret på VSCO, hvor jeg bruger indstillingerne:

A6 // +8,0

Exposure // +0,7

Contrast // +0,5

Sharpen // +2,2

Clarity // +2,6

Temperature // -1,0

Det her var første afsnit af min HOW I EDIT MY PICTURES serie, med de mest grundlæggende ting for min instagram. I næste afsnit kommer jeg til at gå mere i dybden med specifikke billeder og apps;)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Efteråret er i gang, hvilket for mit vedkommende betyder: Varm kakao, bøger, hyggesokker, smuk natur, film, varme sweatshirts, Vesterhavet og ikke mindst efterårsferie!

Jeg er nok ikke den eneste, som godt kunne trænge til ferie, selvom man måske den første tid efter sommerferien tænkte "det her er vel fint nok". Jeg er ikke blevet decideret skoletræt, men bare mere ivrig efter at komme videre til gymnasiet, hvor jeg ved, at hverdagen bliver markant anderledes, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Jeg ved dog også, at gymnasiet ikke bliver nemt, så jeg nyder selvfølgelig den sidste tid i folkeskolen med mine skønne venner:)

Det jeg egentlig prøver at skrive er, at jeg føler det hele går så afsindig hurtigt. Hvordan kan jeg allerede være i gang med mit sidste år i folkeskolen?! Derfor synes jeg også, det hele kan blive lidt for meget på skolenfronten. Jeg har altid elsket at gå i skole, men når man pludselig skal tænke fremtid, prøver, venner og, at det er det sidste "nemme" år (forstå mig ret), så kan det hele godt blive lidt meget. Dog er jeg også sikker på, at året kommer til at gå så stærkt, at før man ved af det, står et nyt sted, på vej til en ny destination i ens uddannelses forløb. Om det er en efterskole, handelsskole, gymnasium eller noget helt fjerde bliver det jo en mega fed forandring. Jeg glæder mig i hvert fald vildt meget! -Og følte derfor, for at dele det med jer,)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments