Ting I ikke vidste om mig #1

Heyo

I dag har jeg tænkt mig at fortælle lidt om mig selv i form af sjove og måske lidt mærkelige facts.

1. Jeg har siden, jeg var 5-6 år gammel drømt om at blive designer for et af de store modehuse eller starte mit eget. Jeg havde over 20 topmodelbøger fyldt med tegninger og idéer til kollektioner og styles;) Hvilket jeg stadig drømmer om den dag i dag;)

2. Jeg er verdens mest klodsede person på en cykel - bare det at komme op på en cykel kan være svært for mig. Jeg falder tit eller er i hvert fald tæt på. Så mine flotte blå mærker, som kan ses på en del af mine sommerbilleder, er takket være mine cykelskills.

3. Jeg ELSKER chokolade, men dog med nogle få men'er, nemlig når der kommer enten mint, lakrids eller kaffe i?! Det hører ikke til i chokolade!

4. Jeg er konkurrencemenneske med stort K. Uanset hvad det er, vil jeg helst bare vinde - også selvom det bare er en stafet på skolen eller en eller anden plat quiz, but yes.

5. Den ligger lidt op af nummer 4, da det er omkring mit rimelig store temperament, som kan ses, når jeg enten synes noget er latterligt, uretfærdigt eller bare træls. Jeg kan blive så irriteret, at jeg næsten ikke kan være indeni mig selv, hvilket ikke ligefrem er en egenskab, jeg går og praler af.

6. Jeg er afhængig af at komme først og have travlt i den forstand, at jeg elsker at have en masse at give mig til og føle mig selvstændig, så jeg ikke ender med at kede mig.

7. Når jeg går nede i byen, har jeg en sær fettich for at overhale alle andre, da jeg af person bare elsker at smutte igennem folk og føle, at man sparede tid... Måske 5 sekunder, hvis man er heldig;)

-Mit lykketal er syv, så derfor stopper jeg her;)

Jeg håber, du nød at læse med

Johanne<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Musik-inspiration

Heyo

Jeg tænker, indlægget i dag ikke bliver det sidste i den her dur, da jeg selv synes, det er super fed inspiration at høre andres musiksmag i form af numre. Jeg har samlet disse sange over en længere periode, og man kan vist roligt sige, jeg har en meget bred musiksmag, da jeg egentlig hører det meste. Jeg har valgt at lave det i små kategorier, så det skulle være nemmere at overskue. Nå, men lad os komme i gang:)

NO.1-NO.4

De første fire sange er mega fede at høre sammen med vennerne eller, hvis man bare lige selv er i det rette mood til at synge med på ét par sange.

Wild Thoughts: DJ Khaled, Rihanna & Bryson Tiller // Caroline: Aminé // Do Your Mind: DJ Khalid, Nicki Minaj & Chris Brown // Sunshine: Atmosphere

NO.5-NO.9

De næste sange er mere chill, og er for mig super gode at gøre sig klar om morgenen til;)

Drop your love: Young Franco // Bad Intentions: Niykee Heaton, Migos & Parker // My Boo: Usher & Alicia Keys // Dress Off: Phlake

NO.10-NO.14

De næste to sange er virkelig nogle humørbomber for mig, da de altid får et smil frem, og jeg synger højt med på dem;) Derefter er der to mere seriøse sange, som jeg også bare elsker, men på en mere seriøs måde end de to første.

The Fresh Prince of Bel-Air: DJ Jazzy Jeff // älsker din stil: Petter & Timbuktu // Use Somebody: Kings of Leon // 679 & No Diggity: Jackson Breit

NO.15-NO.19

De sidste fire sange er mere i den baggrundsrelaterede genre og er mega gode på en hyggelig aften med vennerne, hvor det egentlig bare er baggrundsmusik og ikke det, som skal stjæle fokus;)

Feel so Right: Hounded & Bamiyah // Not Me: Melvv & Two Feet // In the Cut: Aaron London & Masego // My Love: Justin Timberlake

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

My favourites

Heyo

De fleste af os har nok den sidste tid holdt ekstra meget øje med København og fashionweek-posts på de diverse medier, som Instagram og VOUGE´s egen side. Jeg har specielt i år holdt meget øje med de nye trends og outfits ideer, da de altså bare er DET mere modige med nye styles og sammensætninger, alle de fashionladies.

Her er nogle af mine yndlingsoutfits fra CPHFW17, som er meget forskellige, men alle sammen mega fede!

Èn ting er sikkert omkring alle de her outfits, der er masser af inspiration at hente. Inspiration kan man især hente meget af fra en bestemt person Pernille Teisbaek, som efter min mening er Danmarks NO.1 modedronning. Hun giver masser af inspiration, som også er bevist her, da hun er endt med at have 3 af hendes outfits med. -Og vi taler altså VOGUE, hvor hun er den danske kvinde, som er blevet fotograferet mest, ud af alle de danske fashionladies;)

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Prioritér din tid

Heyo

Jeg har i lang tid tænkt meget over det at have tid til alt og alle. Jeg tænker ikke, at jeg er den eneste med det problem, at tiden bare ikke er "stor" nok til alle ens ønsker. Tid er som en pengeseddel, man kan kun bruge den én gang, så brug den ordentligt!

Siden 7. klasse har jeg kunnet mærke et voksende behov for, at jeg bare SKULLE nå det hele uden egentlig at tænke over, hvad jeg rigtig havde lyst til at prioritere. Jeg kunne ikke finde ud af at give mig selv tiden til at slappe af, være sammen med vennerne, familien, skolen og sporten uden, at det hele egentlig bare blev til en stressfaktor. På grund af mine tanker om, at jeg bare ikke kunne nå det hele på de 24 timer, man får stillet til rådighed hver dag, hvor jeg så skulle i skole 7 timer, sove 9 og træne 1, gik jeg hurtigt over til det, som jeg vil kalde for den trætte cyklus. Den, hvor man egentlig ikke får gjort noget af det, som man allerhelst vil fuldt ud. Min træning blev ikke gjort af lyst, men af at det vel bare var noget, som skulle gøres. Min skole blev hurtigt noget, som jeg blev træt af, hvilket aldrig har lignet mig, da jeg altid har elsket at gå i skole. Vennerne blev nedprioriteret, da jeg ikke mente, at jeg havde tid og bildte mig selv alle mulige undskyldninger ind. Jeg gav familiefødselsdagene skylden for, at det var derfor, jeg ikke havde tid til mine venner - selvom det måske egentlig kun var en weekend, som gik med det hver 3. måned.

Jeg følte ikke, jeg fik prioriteret min tid ordentligt og blev frustreret på mig selv. Jeg brugte det meste af min tid på de obligatoriske ting, som skole, sport og lektier. Jeg blev hurtigt træt af, at jeg ikke følte, jeg fik noget nyt ud af mine dage. Jeg brugte al min energi på at være træt af problemerne, i stedet for at kigge på al den tid, jeg egentlig bare burde have brugt.

Jeg er selv lige begyndt i 9. klasse og ved, at skolen skal prioriteres højt, men på samme tid er der jo også mange andre vigtige ting, som skal nydes. -Det har jeg heldighvis fundet nogle måder til at undgå, som jeg håber kan give dig inspiration;)


  • Lav en plan for din uge, så du ved, hvad du i hvert fald skal have lavet eller opnået. Det behøver ikke at være en dagbog, men kan også sagtens bare være en lille seddel eller note på mobilen.
  • Hvis der er en dag, hvor du føler dig mindre motiveret, kan det at smutte ind på Tumblr eller Pinterest virkelig hjælpe! Søg på nogle fede steder i verden, så du har noget at drømme om, hvilket faktisk er rigtig vigtigt at fokusere på engang i mellem.
  • Hav et maks. af videoer, du må se på Youtube om dagen, da jeg i hvert fald sagtens kan ende med, at hele eftermiddagen pludselig er brugt...
  • Hvis du ikke har noget at lave og ikke har nogen lektier for, så behøver det ikke at betyde, at du skal sidde derhjemme de næste 3 timer og se videoer, da det egentlig mest er tidsfordriv. Skriv hellere til en ven(inde) og spørg, om I skal mødes et par timer, og hvis den første ikke kan, så find en anden eller flere sammen. Det kan hurtigt slå en ud, hvis den man havde i tankerne ikke kan, men hallo der er da så mange andre søde mennesker;)
  • Træning kan tit være træls, når man skal i gang, men når man så er i gang, er det jo skønt! Sådan har jeg det i hvert fald, jeg elsker det. Både holdtræning, som jeg har brugt rigtig mange af mine timer på inden for alle mulige sportsgrene og styrketræning er super fedt og giver god energi, som kan bruges på sjovere ting senere. Hvis du en dag skal af sted til træning, og du bare ikke magter det, så hav hellere ja-hatten på og smil, så går det altså tit meget hurtigere;)
  • Prioritér din familie så snart muligheden er der! Jeg er selv et stort familiemenneske og elsker at tilbringe en fredag aften med filmhygge til klokken 01:00 med min familie. Det behøver ikke altid at være vennerne, som skal gøre dig i godt humør, din familie tæller altså også.
  • Hvis du prioriterer din familie fredag, kan du jo vælge at sætte lørdagen af til hygge med vennerne og så HUSK at holde nogle søndage HELT frie. Når jeg mener HELT frie, er det i den forstand, at man altså kan ende med at få en sen aflevering for til mandag morgen, så få det gjort. Hvis du har sat en hel søndag af til alle dine lektier og afleveringer, har du bedre overskud i løbet af ugen, hvilket kan give dig et bedre overblik over, hvornår du kan være sammen med folk.
  • Når du keder dig, er det ikke ensbetydende med, at du SKAL se Netflix eller lignende hele dagen, udnyt den! Du kan hurtigt få et fedt tilbud dagen efter, men der var der altså nogle pligter, som skulle laves. Jeg kender det alt for godt selv, man bliver altid så træt af sig selv, når man har spildt en hel dag på ingenting. Så når du har tid og ikke skal noget bestemt, er det altså super godt at få ordnet de mindre spændende ting.
  • Mit sidste tip er, at man også skal huske at have MIG-tid, hvor du slapper af og nyder en bog eller et blogindlæg for dig selv. Det er også en god idé at tænke over, hvad du vil, og hvad du har lyst til at gøre, så du har noget at se frem til eller stræbe efter, da det altid er sundt;)

-Husk i går, drøm om i morgen, men lev i dag-

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Flower Power

Heyo

Blomster, JUHU. Det er i hvert fald min første tanke, når jeg tænker på en af sommerens største trends, nemlig blomsterprint. Jeg har nedenunder lavet en collage med nogle af mine absolut yndlings blomsterprint-items. Efter min mening synes jeg sagtens blomster kan styles på kryds og tværs, med F.eks. et midi-skirt og en blomster sweatshirt. Jeg bliver, simpelthen bare en gladere person når jeg får øje på blomsterprint, så jeg er i hvert fald i gang med at spare lidt sammen...;)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

​Jeg håber, du nød at læse med og, at du måske fik en smule inspiration

-Johanne<3

Likes

Comments

A day in my vacay

Heyo

Her i søndags var jeg sammen med en af mine veninder Natasja<3 Vi havde længe snakket om, at vi skulle finde en dag, hvor vi kunne nørkle med noget fotohalløj, som vi så valgte at gøre i søndags.

Jeg startede dagen super godt ud med at stå op 30 minutter før, vi havde aftalt at mødes - "sådan, Johanne". Jeg fik hurtigt gjort mig klar og aftalt med Natasja, at vi skulle mødes hos hende. Da jeg ankom, gik den første halve time med at snakke, hehe, hvilket var super hyggeligt, indtil vi fandt ud at, at man altså skal udnytte de danske solstråler, så snart de er der- og ikke fem minutter senere. Det resulterede altså i, at vi endte med at vente over en time på, at vejret var nogenlunde-juhu. Men det var selvfølgelig super hyggeligt, og vi udnyttede chancen til at få skudt lidt billeder indenfor;)

Solen kom heldighvis frem igen, så vi skyndte os ud og tog en MASSE billeder;) Da vi havde taget billeder i Natasjas have og på forskellige veje, valgte vi at skifte tøj og smutte hjem til mig. Vejret var ikke noget at råbe hurra for, men det regnede ikke... Indtil vi var 50 meter fra mit hus. Da kom der til gengæld en ordentlig skylle, som nåede at gøre os drivvåde. Overvej scenariet, at man lige så roligt går og snakker, og man det næste øjeblik pludselig må spurte af sted med et rimelig tungt kamera dinglende rundt om halsen for at undgå den værste regn...

Det lykkedes os at komme indenfor, men selvom der kun var de 50 meter, dryppede vi som, hvis det havde regnet i flere timer. Vi fik varmen, drak te og slappede lidt af, imens vi overførte de første billeder. Så vejret passede meget godt til computerprocessen, men under selve billedeskydningen kunne man da godt have undværet det.

Da vejret var blevet okay igen, smuttede vi af sted - denne gang med en paraply;) Vi gik hen til en mark, der var i nærheden, og fik taget nogle rigtig fine billeder, som vi havde det mega sjovt med at tage. Vi fik grinet en del + væltet en del rundt, da det (utroligt nok) er rimelig svært at holde balancen på en mark;)

Jeg håber, du nød at læse med;)

-Johanne<3

Likes

Comments

"Hvor blev sommeren af?"

Heyo

Vi oplever det allesammen. Sommeren er gået på hæld, og hverdagsvanerne skal findes frem igen. "Så træls". Når man endelig lige har tilpasset sig og vænnet sig til, at det, med hvilken dag eller dato det er, ikke betyder det store. Så skal tiden absolut flyve af sted! Alle de fede ting, man havde gået og planlagt (eller i hvert fald håbet på) skulle ske, er nu for sent at fuldende. Bucketlisten, som bare endte med at samle støv, da målene var for avanceret eller krævede, at man lettede rumpeten og smuttede ud af døren. Pengene blev brugt, men på hvad? Mad, tøj eller bare random ting, som ikke har set dagens lys siden købsdagen. På den anden side, handler sommeren ikke også om at få skabt nogle minder? Så er det vel okay at købe random ting, hvis det skabte noget helt særligt for et helt bestemt tidspunkt.

Mad er der også altid en god grund til at købe som, hvis man liiige havde brug for et fedt instabillede, og det altså bare ville se SÅ meget bedre ud med en kaffe eller Starbucks i hånden... Seriøst, kan folk ikke bare tage sig sammen?! Det er sku da mega plat at bruge alle sine penge på fede instabilleder... Det kunne jeg "aldrig" finde på!

Eller der tror jeg så, alle, som kender mig, ville tænke "mmhm", da det nok beskriver mig ultra godt... Men jaja, alle har vel deres svage punkt, ik? Mit må være shopping af instagram-venlige ting og ja.. Mad, tøj, sko, solbriller og møbler.. Jeg er nemlig ikke særlig kræsen, hvilket da er en super positiv ting;)

-Det resulterer så også i, at mit kort altid lever på det minimale, og så snart det bliver fyldt op igen, bliver det brugt næsten inden, pengene kommer ind.

Så måske er det meget godt, at hverdagen starter op igen, for så er der ihvertfald ikke tid til flere latterlige indkøb...

Hvem prøver jeg at narre? Jeg ville bare ligge i min sofa og se film, poste billeder fra de dage, som ikke omhandler mine couchpotato-øjeblikke og have sommerferie! Så pokker tage dig tid, du overhaler mig altid. Måske skulle jeg bare leve i nuet og nyde de sidste dage med sommerferie i stedet for at stresse. De skal nok blive uforglemmelige, for jeg skal nemlig på arbejde for at tjene penge til flere "livsnødvendige" ting..Juhu;) Life is good.

Alle andre har det bare så fedt med venner, fester og de fedeste instagrambilleder ever! Hvor er det altså uretfærdigt, det vil jeg også:(

-Beskeder de sidste uger:

"Hey, vil du med ud?"

-Nej tak, jeg har for travlt...

Jamen, super godt gået dobbeltmoralske Johanne, applaus.


Det var alt for dette afsnit af tankestrøm, som omhandlede søgningen efter den perfekte sommer. Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Sommerens sidste måned er igang, og jeg har derfor valgt at lave et indlæg omkring mine 4 favorit outfits fra denne sæson<3 Der er 2 sæt, som har været super fine til det danske sommervejr på hver sin måde, og to ferieoutfits, som også sagtens kan bruges i Danmark. (På de varmere dage;))

NO.1

Mit første sæt er det, jeg nok har skambrugt allermest... Nemlig min Neo Noir nederdel HER, Puma sneaks HER, læderjakke HER og min t-shirt HER. Det er helt klart mit yndlingssæt til en tøjkrise, hvis altså det danske vejr vil samarbejde;) Det er heller ikke det dyreste sæt, så det er til at betale sig fra;) Jeg er helt vild med måden, den rå jakke kan komplimentere den mere pussenussede nederdel på og give et fedt samspil.

NO.2

Den varme udgave af sæt nummer et, da det er i de samme farvesammensætninger, men i en "længere" udgave. Det er både et fedt sæt til aktive lejligheder, men også til en bytur, hvor man gerne vil se lidt mere stilet og enkel ud. Mine sneaks HER, bukserne er desværre udgået, men købt i Primark, jakke HER, solbriller HER (på tilbud!) og min top er fra GAP, men sidste sæson. Det bedste ved det her sæt er, at det kan passe til flere sæsoner og ikke kun sommer;)

NO.3

Mit nyeste af de fire outfits er det her, som jeg virkelig bliver glad af at kigge på (og have på), da det er en SUPER blød kjole fra Zara HER. Mine sko er mine yndlings Birkenstock HER, som jeg fortæller mere om i mit musthaves indlæg HER, og smykkerne er fra Ringe: Georg Jensen, ur: Marc Jacobs, halskæde: arvestykke og armbånd: fra en gadeshop. Min clutch er fra Mulberry og er en ældre vintagesag, som jeg virkelig elsker og synes pifter alle outfits op med den lækre brune farve, som er den røde tråd i sættet sammen med de brune Birkenstock.

NO.4

Sidst, men ikke mindst, mit hvide outfit, som jeg bare ELSKER! Kjolen er fra Only, men desværre udsolgt:( Mine sko er de samme Birkenstock som 3. outfit HER).Jeg er selv helt vild med det hvide look, som en boheme relateret kjole kan skabe. Jeg føler, det er fint, men heller ikke too much<3 Det gode, ved at det er en hvid kjole, er, at der er rig mulighed for at eksperimentere med farver i detaljerne. Du kan for eksempel tilføje en rød læbe eller neglelak med nogle fede lidt vildere ringe, som det ekstra touch.

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

NVFOTOS

Heyo

Her for nogle uger siden fik en af mine bedste veninder Sofie og jeg taget billeder af Natasja Vind, også kaldet NVfotos HER <3

Grunden, til at vi skulle have taget billeder, var, fordi det var en af mine konfirmationsgaver til Sofie<3 Det var en mega hyggelig dag, og vi tog efterfølgende ind til Århus og venindehyggede i bedste stil, men det kunne være et helt indlæg for sig;)

Jeg havde egentlig ikke tænkt nærmere over, at vi skulle mødes med en Instagram, Youtuber og fotograf med over 20 tusind følgere, indtil vi stod foran hendes dør.. Jeg er normalt ikke en person af få ord, men lige da hun åbnede døren og gav os jordens sødeste smil, blev jeg helt paf. Min første tanke var:" Aarh Johanne, tag dig sammen, men det kunne jeg simpelthen ikke. Det var bare en helt vild underlig følelse at se en, man har fulgt på de diverse sociale medier og derefter pludseligt at se personen i virkeligheden. Det forsvandt dog hurtigt efter et par minutter, da hun virkelig var god til at få en til at slappe af og bare hygge sig omkring hele det her shoot.

Vi blev vist hen til hendes fotosted og begyndte at skyde nogle cute venindebilleder. Vi havde 30 minutter, som blev brugt helt til det yderste, da hun havde virkelig mange fede idéer, og så snart vi løb tør, kastede hun 5 nye af sted. Virkelig professionelt<3 Derudover var hun også super god til at give komplimenter, når noget fungerede, og rettelser når noget kunne være endnu bedre, så man ville blive helt tilfreds med billederne, hvilket jeg følte virkelig gav én et ekstra boost.

Jeg føler heller ikke, Natasja var som "andre" fotografer, hvor det hurtigt kan blive på et meget koldt plan med billeder uden nogen samtale. Hun var utrolig åben, og vi fik snakket samtidig med, at vi fik skudt nogle fede billeder.

Dagen i det hele taget var helt i top! Sofie og jeg havde en super god oplevelse med det, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg skal have taget billeder hos hende;)

Jeg kan med mine varmeste anbefalinger sige GO for Natasja, som virkelig er dygtig til sit job på et helt særligt niveau!

Nedenunder er nogle af mine yndlingsbilleder fra dagen<3

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

SOMMERCOLLAGE

Heyo

Her for tiden har jeg virkelig brugt pinterest meget og er stor fan af siden! Jeg har specielt søgt meget efter inspiration til, hvad man kan lave om sommeren og, hvad der ser fedt ud på billeder i sommertiden;) Billederne nedenunder er helt klart mine yndlings, og jeg har brugt dem rigtig meget til bl.a. at lave moodboards, da jeg får en helt speciel vibe efter et kig på pinterest. -Det kan helt klart anbefales, især om aftenen med en kop te på terrassen;)

Indlægget i dag blev ikke så langt, men det skal der jo også være plads til;) Jeg håber ihvertfald, det gav lidt inspiration på den ene eller anden måde.

-Johanne<3

Likes

Comments

DAY 4,5&6

Heyo

Her er anden omgang af Post from Crete med dag 4,5&6, som også er det sidste;)

Dag 4

Tirsdagen startede roligt ud med en masse solcreme og stråhat = Johanne var blevet rød i bærret:/ Men det skulle da ikke ødelægge dagen, så det var bare skygge, dyp i poolen og derefter skygge igen. Poolen glinsede, da vi over eftermiddagen kunne få lov til at mærke varmen for alvor, da den stod på 39 grader.. Lækkert, selvom jeg lå som en lille forårsrulle i mit håndklæde under skyggen fra et palmetræ.

Da klokken nærmede sig 19.00, havde vi gjort os klar. Vi havde fået anbefalet et super lækkert madsted midt inde i Chania kaldet "Mylos Garden", som virkelig kan anbefales! Det var super lækkert, men udover selve maden, var stedet også bare en oplevelse i sig selv. "Pinterest inspired" efter min mening, hvilket var så forfriskende at se, da det tit er den samme oppyntning fra sted til sted. Der var lavet et indhak fyldt med den græske historie med frodige frugter, hyggelig musik og en masse flotte madelementer, som gav noget helt specielt. Der var små pyntekroge overalt med bl.a. stole lavet af farvede pærer, kolber med selvlysende vand og en smuk andedam lige ved siden af altanen til topersonersbordene. Det, som jeg husker bedst og tydeligst fra den aften, var, da vi bad en forbipasserende fra restauranten tage et billede af os allesammen... Han nåede kun at tage et enkelt billede, indtil en tjener tilbød at gøre det i stedet. Da jeg fik min mobil tilbage, skimmede jeg lige billederne igennem, da jeg pludselig bryder ud i latter. Den forbipasserende havde taget pis på os og taget et yderst "smukt" selfie, som blev til en af de sjoveste ting fra ferien. Overvej lige, han har taget et selfie, som han ved, 10 personer lige om lidt opdager? Tak til ham;)


Dag 5

Juhu, today is shopping day<3 Vi startede ud ved poolen og chillede, som de andre dage. Da klokken var omkring 17:00, fik vi gjort os klar til at tjekke Chanias gader ud. Bussen, vi skulle med, var nok den varmeste, jeg nogensinde har oplevet.. Vi kampsvedte i omkring 30 minutter, indtil dørene åbnede, og folk strømmede ud. Vi trissede bare lidt rundt ned ad de forskellige gader, og jeg gik egentlig ikke efter noget konkret. Dog havde jeg hørt om, at der skulle være en stor Zara, hvilket for mig er et must på en ferieshoppingtur, da jeg synes, man kan finde nogle super søde og tit lidt anderledes ting til en fin pris.

Kjolen, som ses i midten af collagen nedenunder, blev mit yndlingskøb på hele turen<3 Den blev købt i Zara og kan findes Her. En ting, som havde fyldt meget i radaren for både Amalie og jeg, var de yderst populære muslinge- armbånd, som bliver set overalt på Instagram. Vi havde ledt i ALLE gadebutikker, som vi havde mulighed for at komme i, men uden held. Indtil vi på vejen hen til bussen går langs havnen.. Og der var de! Typisk mig, som havde brugt alle mine penge på det tidspunkt. Jeg havde kun lige råd til et enkelt, som jeg har på hånden på billedet nedenunder<3


Dag 6

Den sidste hele dag. Vi startede tidligt ud, da jeg helst ikke ville spilde min sidste hele dag, så jeg skyndte mig ned til stranden sammen med min mor. Vi lå der i et par timer og nød bare tilværelsen og det græske miljø. Jeg havde tidligere, en af de andre dage, set mig lun på nogle fede klipper, som lige skulle udnyttes til nogle billeder, igen, igen;) Jeg føler mig virkelig heldig over, at min mor overhovedet kan holde mit masseforbrug af kameraknappen ud!

Da klokken var omkring 18:00, var jeg i gang med at smøre mig ind i aftersun, da jeg pludselig opdager noget yderst mærkværdigt på min ryg.. Man kan vist roligt sige, at solen udmærket kan brænde TYDELIGT de steder, hvor man lige magler solcremen. Det, jeg prøver at sige, er, at jeg på min ryg har to yderst flotte hvide håndtryk på min ellers rødlige ryg. TYPISK ALTSÅ!

Ellers gik aftenen med one man show for alle pengene. Vi sluttede vores aften af hos Sebastians, hvor vi blev underholdt til det yderste! En mand med mange personligheder underholdt nemlig hele hotellet med sange fra hele verden. Store hits og sjove kostumer må have været hans kendetegn;) Da der som et af de sidste numre bliver spillet Magarena for alle pengene, bliver jeg pludselig inviteret op på scenen, og før jeg ved af det, står jeg foran hele hotellet og danser Margarena, imens folk klapper og danser med, hah.

Sådan sluttede en skøn ferie, og sådan sluttede det her indlæg;)


Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

DAY 1,2&3

Heyo

Inden jeg starter det her indlæg, vil jeg lige fortælle, hvorfor jeg ikke har været aktiv den sidste uges tid. Det drejer sig nemlig om min skønne ferie til Kreta, da internettet ikke var til at prale af;) Men I'm back med internet og en masse billeder! -Så lad os komme igang.

Dag 1

Jeg startede dagen godt ud klokken 8:30 med at springe op af sengen og ned i bikinien. Min familie sov stadig, hvilket også var forståeligt, da vi ankom 03:00 om natten;) Men jeg var altså klar! Hotellet var designet således, at man havde en lejlighed med rengøring, bar, pool og strandareal. SUPER LÆKKERT. Ferien blev arrangeret af mine søde bedsteforældre, som havde inviteret hele familien ned i varmen.

Klokken 10:00 var hele familien stået op (takket værre mig, hehe) og klar til at smutte ned til poolen. Solen stod allerede højt og solfaktor 50 var smurt GODT OG GRUNDIGT på. Jeg fik solet mig et par timer, indtil min kusine Amalie var stået op. Vi fik taget nogle fede billeder og badet i poolen indtil klokken 14:00, da sulten trængte sig på;) Vi spiste på hotellets strandrestaurant "Sebastians" og nød den lækre udsigt ud til det turkisblå hav. Efter frokosten lagde vi os tilbage på solsengene og fik noget farve, som kan ses på det første billede ovenover;) Dagen gik og endte på "Sebastians" med lækker pastaret og hyggeligt selskab.


Dag 2

Dagen startede roligt ud med cocopops og appelsinjuice på terrassen, imens jeg kunne høre cikadernes morgensang, som egentlig lyder mest som en flok græshopper, der går amok. Derefter var det ned til poolen, igen;) Min fætter August havde taget sit GoPro med, som vi nød godt af og filmet nogle klip, som forhåbentlig kan blive til en lille video til bloggen, hvilket det meste af eftermiddagen gik med. Da vi ikke kunne trække den længere gjorde vi os klar og tog hen til en super lækker restaurant ved navn Cactus, som laver den BEDSTE mousaka.

Da vi var færdige hos Cactus, tullede vi egentlig bare lidt rundt i de græskegader. Jeg fandt den fineste butik, med nogle utrolig smukke ringe, dog var hun ikke villig til at gå ned i pris, sååeh. Det endte altså ikke med et ringkøb fra min side af. Da klokken var ved at være mange, smuttede vi tilbage til hotellet og op i barren, hvor der var nogle yderst lækre drinks;) Sådan blev søndagen sluttede af på Kreta, med kortspil, drinks og livemusik<3


Dag 3

Klokken 10:00 var vi ude af døren igen og på vej ned til stranden. Jeg er personligt ikke særlig stor fan af saltvand og det at skulle have "sand mellem ballerne", men jaja;) Amalie og jeg fik taget nogle strandbilleder og hyggede os faktisk rigtig meget, selvom det var i saltvand;) Heldighvis var der en super fin udendørsbruser, som da også lige blev udnyttet til et billede, som ses nedenunder. Dagen gik hurtigt med badning og bare i det hele taget hygge ved poolen. Lige indtil frokosttid, hvor jeg smuttede op i lejligheden sammen med min mutti, for at træne. Vi havde aftalt at træne, hver anden dag, så det var altså today. Derefter var der frokost, den klassiske ferie toast, med græsketomater;) Så, var det ellers bare ned til poolen igen for at få nogle græskestråler.

Vi endte på "Sebastians" igen, da der er rigeligt på menuen at vælge i mellem til mange aftener. Derefter spillede vi bare lidt kort og fik hyggesnakket. -Alt imens jeg sad og nød den LÆKRESTE choclate kiss til dato! Det er en dessert bestående af en chokoldekage med flydende indhold, som klart kan anbefales<3 Jeg var egentlig rimelig træt den aften "det er jo også MEGA hårdt at være på ferie og slappe af;)". Så aftenen sluttede der;)

Jeg håber, du nød mit indlæg

-Johanne<3

Likes

Comments

Cafétur på Conrads

Heyo

Torsdag d.20/7 mødtes jeg med en af mine bedste veninder Alberte på en af de absolut lækreste caféer i Vejle, efter vores mening;) Caféen hedder Conrads, og jeg kan klart anbefale alt fra deres delemenu, da priserne er til at betale. Vejret var ikke lige til at prale af, da det stod ned i stænger de første timer, så det er heldigt, deres indeareal også er super hyggeligt. Vi fik bestilt noget lækkert mad og snakket i omkring 2 timer, da vi derefter valgte at tage en gåtur igennem Vejle gågade. Der er nemlig rigtig hyggeligt om aftenen;) Desværre er regnvejr ikke lige det, man forbinder med sommer, men det er jo Danmark... Så vi valgte at tage tilbage til Conrads og bestille os noget varm kakao. Stemningen var helt i top med tæpper, varmelamper, dejligt selskab og hyggelige omgivelser. Jeg kan klart anbefale at tage nogle timer ud af kalenderen en aften, hvor man alligevel ikke havde tænkt sig at være særlig produktiv og inviterer en ven/veninde med ud og få snakket og spist noget hyggelig cafémad.

Jeg håber, du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

"Åh nej, ikke igen"

Heyo

Du kender det sikkert godt.. Vækkeuret ringer, du har sommerferie, og mobilen ligger lige ved siden af dig. Ens lange, slatne hånd langer ud efter den og trækker den hurtigt ind til sig igen, som var den ens kæreste eje. For nogle er det jo også situationen. Men jeg er anderledes, eller det prøver jeg i hvert fald at bilde mig selv ind, at jeg er. Jeg bruger kun mobilen, når det er højst nødvendigt.. Mmm, helt sikkert. Den er det første, som jeg tager fat i om morgenen, og det sidste jeg bruger, inden jeg går i seng (tommeltotten holder ikke meget længere med alle de scrolls..) Men det at bruge sin mobil er vel en god ting, ik? Du lærer jo en masse om, hvor vidt verden er skruet sammen og på samme tid om, at det er helt normalt at eje tre Louis Vuitton tasker. Er det ikke sådan, this amazing world er skruet sammen? Du skal altid stræbe efter det uopnåelige og sammenligne dig med det bedre, for du er ikke god nok. Det burde være det, der stod på alle de flotte bikini-billeder fra Maldiverne og shopping-billederne fra en helt "almindelig" shoppingdag med et Chanelindkøb. På den anden side er det vel sundt at få rusket lidt op i folk, så de har noget at sammeligne sig med, lad os sige en rollemodel. "Min ønskeliste", som den såkaldte rollemodel fortæller om, fyldt med dyrt stuff som den nye Balenciaga-taske eller smukke Valentino stiletter, er vel ren og skær sund inspiration.

Tilbage til virkeligheden! Pokker tage dig mobil, nu fik du mig ind i den tankestrøm igen, igen. Hvorfor er det lige pludselig ikke okay at promovere sin nye Gucci-taske, hvis man har råd til den? "Misundelse er en grim ting", whatever. Bitterheden over, at det ikke er en selv, som render rundt med et Lala Berlin tørklæde til flere tusinde kroner, fordi man ikke har mulighed for at købe et. Jeg kigger videre ned igennem Insta, stop, der var der endnu et fedt billede. Det ser altså så fedt ud med den Chanel-taske over skulderen. Jeg gemmer det lige inden under Instagram-gemte, hvis jeg nu skulle få råd til den en skønne dag. Hvis ens Instagram-gemte er fyldt med billeder af uopnåelige ting for en 15 årig, så er det nok ikke det gemte billede, som der er noget galt med.. Drømme er tilladt og skal for guds skyld også leves så vidt muligt, men måske fra ens egen vinkel.

Min vinkel er skæv og over 120°, så der er også plads til alle de inspirerende mennesker på min Instagram-gemte. Hvor er det dog skønt.

Jeg håber, du nød det lidt anderledes indlæg. Meningen med indlægget var selvfølgelig bare at få hevet op i en masse, som jeg kommer til at tænke over, når jeg scroller igennem Instagram;)

-Johanne<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Outfits 

Heyo

"On Wednesdays we wear pink". En af de mest ikoniske sætninger fra den populære teenagefilm Meangirls.

Jeg har sammensat to outfits med netop den pink farve, som jeg er blevet helt vild med! Jeg ender tit i mine sorte jeans med en plane t-shirt og et par sneaks, når det skal gå lidt stærkt. Men jeg har altid en meget federe følelse i kroppen, når jeg har noget farvestrålende på, da det lige får mit humør op på næste niveau;) Jeg elsker at eksperimentere med nye farver, også dem jeg ikke normalt går så meget i.

-Jeg er sikker på, det ikke er sidste gang, der kommer sådan et indlæg på bloggen<3

T-shirt HER Bukser HER Ur HER Briller HER Taske Samsøe Samsøe er desværre udgået:(

T-shirt HER Bukser HER Sko købt på udsalg, men de er fra det her mærke HER

Jeg håber, at du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

TOP 5 SERIER

Heyo

I dag kommer indlægget til at handle om mine top 5 serier of all time;)

Jeg er som person rimelig nem at fange, bare en film har været i gang i 5 minutter, er jeg helt inde i den. Oftest i overkanten da jeg tit får kommentaren "Johanne, ti' stille!". Jeg kan ikke lade være med at snakke undervejs, hvilket jo er en utrolig irriterende og dårlig vane, men jaja I'm trying my best.

Men nok om mig og mine snakkeproblemer, lad os komme i gang med top 5 serier efter min mening.

5. Pladsen

5. pladsen går til Pretty Little Liars, som er en mega gribende og meget nervepirrende serie omkring 4 piger, som modtager trusler fra en såkaldt -A. Man ved ikke, hvem han/hun er, men en ting er sikkert, han/hun vil ikke have, at pigerne prøver at kontakte deres "døde" veninde Alison...

Grunden, til at serien ender på en 5. plads, er, fordi den efter min mening er en smule forudsigelig omkring, hvornår -A kommer og, hvad der kommer til at ske med pigerne fra afsnit til afsnit. Men selvom den ender på en 5. plads, betyder det overhovedet ikke, at den ikke er et kig værd;)

4. Pladsen

4. pladsen går til en af de nok mest populære teenage-drama serier til dato! Gossip Girl er livet på Upper East Site, hvor man følger Serena Van Der Woodsen og hendes bedsteveninde Blair Waldorf og alle deres rigmandsproblemer, med bl.a. specielle afferer, kriminalitet, pengeproblemer og vigtigst af alt Gossip Girl, som ved alt om alt og alle.

Jeg elsker måden, den er bygget op på med de vilde historier, som kommer fra afsnit til afsnit med fede cliffhangers. Det eneste minus er, at der sker meget det samme bare i mere og mere ekstreme forhold, sæson for sæson. Men tjek den ud anyway, den er stadig rimelig nice og, hvem elsker ikke en dramaserie?;)

3. Pladsen

3. Pladsen går til den nyeste af de fem serier, nemlig WESTWORLD, som er MEGA spændende og får mig til at sidde helt ude på kanten af sofaen. Den handler om en verden ved navn WESTWORLD, som i virkeligheden er et setup ude i ødemarken. Menneskene, som lever i den her verden ved ikke, at de ikke er ægte, da de har fået menneskelige opgraderinger. De to skabere af denne WESTWORLD verden er ikke længere partnere, da den ene pludselig forsvinder... Mon det var labyrinten, som hjemsøger indbyggernes tanker, som fik ham til at forsvinde? Spørgsmål er der nok af;)

Grunden til, at WESTWORLD har fået en 3. plads er fordi, det er en utrolig spændende og meget nytænkende serie, som har en masse snørklede ledetråde. Der er indtil videre kun 2 sæsoner, hvilket gør, at de to næste serier er kommet mig nærere. Men den her er 100% et kig værd!

2. Pladsen

"WINTER IS COMING". 2. pladsen går til GAME OF THRONES, som ramte mig fra første afsnit. Det er en serie omkring kongerigerne i gamle dage og kampen om tronen, som titlen også så fint siger;) Man følger kongerigernes kampe imod hinanden, alt imens man ser en ny ond hær blive skabt. Den nye hær også kaldet The White Walkers, er en hær skabt af døde mennesker, som dræber alt på deres vej. Man har indtil sæson 6 hørt den kendte sætning "WINTER IS COMING". Men da man rammer sæson 6 begynder de at sige "WINTER IS HERE", da The White Walkers er begyndt deres togt...

GAME OF THRONES får en stor 2. plads, da den har spænding, kærlighed, magt og tanker fra mange forskellige personligheder. Man får hurtigt nogle yndlingskarakterer, men det plejer ikke at holde så længe, da de for det meste dør... En bonus til den her serie er, at første afsnit af sæson 7 landede på HBO i går! Jeg kan varmt anbefale at sætte nogle dage af til den her serie, for man kan ikke stoppe igen;)

1. Pladsen

McDreamy, Dr Grey og alle de andre..<3

Selvfølgelig skulle Grey's Anatomy løbe med titlen som den bedste serie! Normalt er jeg mest til action og spændings serier, men Grey har virkelig ramt mig. Jeg har set 12 sæsoner og venter spændt på sæson 13, som kommer til efteråret, hehe;) Den handler i korte træk om nogle læger på et hospital i Seattle, med en masse kærlighed, intriger, problemer, presset som læge og selvfølgelig nogle operationer. McDreamy også kendt som Dr. Shepard, er Dr.Grey/Meredith's elsker, som man ikke kan andet end at falde for. 

Grey fortjener helt bestemt den ekstra opmærksomhed, da jeg kan se sæsonerne om og om igen, og jeg elsker det!

Så nu har du forhåbentligt lidt serie-stuff til de næste mange uger;)

Jeg håber, at du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

MUSTHAVES FOR THIS SUMMER

Heyo

I dag kommer indlægget til at handle om sommer musthaves, da jeg selv er stor fan af inspirationsindlæg. Jeg har valgt at mixe det obligatoriske mustaves indlæg med inspiration til en rejsebog;)

På billederne ovenover ser man nogle af mine absolut yndlings musthaves om sommeren. Tingene går meget igen fra sommer til sommer, da det egentlig mere er princippet i tingene, som jeg "genbruger" hvert år. Jeg har for eksempel altid en sommerbog, som jeg kalder det. I år er det bogen "Efter dig" af Jojo Moyes, som er efterfølgeren til hendes nok mest læste bog nemlig "Mig før dig". Jeg var selv helt grædefærdig efter 10 kapitler, hehe. Hvis man ikke har læst "Mig før dig", vil jeg stærkt anbefale den uanset, hvem man er! Bogen på billederne er Jussi Adler-Olsens "Selfies", som bliver min næste sommerbog;)

Smykkerne bruger jeg egentlig hele året rundt, men tager gerne lidt flere på om sommeren, da jeg synes, det giver det sidste touch. Mine solbriller, som jeg kalder for det ultimative sommersmykke, er fra Gina Tricot, i modellen Lucy. Jeg er en stor fan af solbriller i alle prisklasser og elsker, at de har et formål og kan se mega fede ud på samme tid. Jeg er også igang med at lave min egen lille samling;)

Uuh, her kommer en af mine mest elskede musthaves, nemlig mine Birkenstock i modellen GIZEH, som jeg kan gå jorden rundt med. Det gjorde jeg "næsten" også i 2015, da min familie og jeg holdt ferie i USA, med et halvmaraton i benene hver dag... Skoene, som jeg brugte, var disse GIZEH Birkenstock, dog et gammelt par;) Det er helt klart et fast sommer musthave every year!

Uret, kaktusen og stenen er mere reminders om, at sommeren ikke varer evigt, så spild ikke tiden, men smut et sted hen og skab nogle minder;)

Parfumen er fra Hugo Boss, som er en af de mest sommeragtige dufte i min optik. Grunden til dette er, fordi den blev købt på en ferie til Rhodos sidste år. Så et godt tip herfra ville være at købe en lækker parfume lige inden, du skal på ferie, så den vil minde dig om stedet.

Det bedste til sidst;)

Bogen med kaktussen er en bog fra Søstrene Grene, i kategorien notesbøger, til sølle 14 kr.?! Godt givet ud i forhold til, hvor stor en værdi den har for mig. Jeg fik for et par år siden i 2015 ideen at lave en rejsedagbog omkring min tur til USA, som jeg skulle på i sommeren 2015. Jeg fik sammen med bogen købt mig nogle cirkelformede klistermærker, som blev klistret på hver eneste side med dato og titel. Jeg havde sat mig det mål at skrive 2 sider i den hver aften, omkring det som jeg havde lavet i løbet af dagen. Når jeg læser i bogen, får jeg et helt sug i maven, og den følelse kan klart anbefales, da den frembringer så mange minder! Det er også den mere old school måde at mindes ens ferier, da de fleste (inklusiv mig selv) tager billeder i stedet, men jeg elsker, at man kan læse ned til mindste detalje om en præcis dag.

-Så smut ned i din nærmeste Søstrene Grene (eller en anden krea-butik), og gå i gang med din personlige rejsedagbog<3

Jeg håber, at du nød at læse med

-Johanne<3

Likes

Comments

ALKOHOL ELLER SODAVAND?

Her ser man to af mine super skønne venner: Pernille og Jeppe<3
-Tilladelse givet;)
Billedet er taget til en fødselsdagsfest her i sommer.

Mit indlæg i dag kommer til at handle om det at være ung og at bytte sodavanden ud med alkoholen.

Jeg har selv haft svært ved at finde ud af, hvordan jeg lige skulle starte, og om jeg overhovedet havde lyst. Jeg kender selv følelsen af at føle sig presset til ting, men især lige med alkohol synes jeg, det er utrolig vigtigt at kunne sige fra. Hvis du siger fra, bliver du så overhovedet inviteret med til næste fest? Den har siddet i mit baghoved et par gange, men hver gang er jeg blevet glædeligt overrasket med en invitation (også selvom jeg ikke drikker). Jeg vil dog også lige påpege, at jeg da sagtens kan blive fristet til at smage, men herre gud. Det, omkring shots og de forskellige alkoholiske drikke der er, er ikke lige mig, men en velkomstdrink derimod..;)

Jeg vil ikke sidde her og lyde hellig, da det langt fra er meningen med det her opslag. Mit budskab er egentlig bare, at du ikke skal gøre noget, du ikke er klar til (i alle situationer). Derfor føler jeg, det er rigtig vigtigt at fremhæve, at det er okay ikke at drikke og, at du sagtens kan have det sjovt uden en breezer i hånden. Derimod vil jeg også lige påpege, at det at drikke ikke burde ses som en dårlig ting, men bare et valg man kan tage så snart, man føler sig klar og self har fået et "go" fra forældrene;)

Et godt råd

Det kan nogle gange godt blive lidt underligt at stå der i mellem nogle lettere berusede mennesker, uden selv at være det. Men "HEY" man tænker jo meget klarere, når man er ædru, hvilket har sine fordele. Du kan f.eks. hjælpe de andre, være den støttende og ikke mindst fornuftige ven/veninde + ingen tømmermænd;) Men selvom du er ædru, kan du altså sagtens hygge dig og have en fed aften. Det kræver bare den rigtige indstilling. Jeg har til de sidste par fester fået spørgsmålet "Er du fuld?" et par gange, hvor mit svar lyder "nej, jeg er bare i godt humør;)". Tit kommer der lige en efterkommentar "Hvordan kan du så være så glad og hyper?". Jeg smiler tit bare til den her kommentar, da jeg tager den som et KÆMPE stort kompliment. Det ikke at drikke skal ikke være en nederen ting, men nærmere en fed ting, som ikke skal være en hindring for at tage med til den næste fest.

-Så smut du bare ud på dansegulvet og dans!

Motivation til at gå ud og have en fest

Det kan tit være lidt akavet eller ihvertfald lidt anspændt i starten, når alle bare står og venter på, at nogen sætter gang i festen med et move. DET KUNNE VÆRE DIG! Jeg elsker personligt selv, når folk ikke tænker over, hvad andre synes, men egentlig bare gør det. Jeg synes også, at vores teenage-kultur og evne til at snakke, med hinanden er vokset positivt de seneste par år, hvilket jeg håber, kan forsætte ind i festkulturen.

-da en humørbombe, ædru eller ej, altid er godt selskab;)

Jeg håber, at du nød mit indlæg

-Johanne<3

INSTAGRAM:

Likes

Comments

Heyo

Sommeren er i fuld gang, og det betyder for mit vedkommende, at pengepungen er ved at være tom efter de mange hyggelige caféture og spontane shoppingindkøb... Men så står du pludselig i den situation, at du bliver inviteret til en eller anden fed fest, fødselsdag eller noget helt tredje. Du har bare "ingenting" at tage på. Derfor kommer jeg her med nogle tips til at tjene nogle hurtige penge og finde de helt rigtige styles til dit næste arrangement uden, at det koster spidsen af en jetjager.


Tip 1

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, som har et tøjskab, der bugner med toppe, t-shirts, shorts, bukser og jeg kunne blive ved, men ikke "DET PERFEKTE ITEM", da man jo ikke kan have det samme på igen. Tænk nu, hvis nogen kunne huske, at man havde det på til sidste fest;)

Mit første råd er PYT, om så alle har set dig i den t-shirt, so what? Betyder det så, at du aldrig kan have den på igen? NEJ. Mit råd er at finde nogle fede og måske lidt anderledes accessories til at pifte dit "brugte" outfit op med.

Her kommer der lige nogle links og billeder til nogle accessories til en ordentlig pris;)

http://https://www.magasin.dk/gaia_pi-guld-belagt/krystal-oereringe/VA04289789-00000001_061.html

https://www.zara.com/dk/da/udsalg/dame/tasker/se-alle/crossbodytaske-med-perler-c734160p4353022.html

https://na-kd.com/products/accessories/bags/handle-clutch-dark-grey?___SID=U

https://www.zara.com/dk/da/udsalg/dame/sko/flade-sko/ballerinasko-med-sløjfe-c634559p4127088.html

(Hvis hyperlinket ikke virker, skal man bare markere det og indsætte det på en ny side<3)

Tip 2

En nem måde at tjene penge på er ved at sælge ud af det gamle og tjene penge til det nye.

En side, som jeg har brugt utrolig meget på det sidste, er websiden Trendsales (fås også som app), som er yderst effektiv og rimelig populær.

Nogle andre måder at tjene penge på kan være ved at slå græs for folk, passe børn, gå ture med hunde, støvsuge biler, pudse vinduer eller gøre rent for folk.

Tip 3

Hvis du mangler inspiration og ikke synes, det "brugte" outfit kan bruges igen, kan du her nedenunder se nogle pieces, som kan mixes på kryds og tværs, så du slipper for tøj-problemerne til de næste mange arrangementer;)


Jeg håber, at du nød dette indlæg

-Johanne<3

Likes

Comments

Heyo

Det her bliver mit første blogindlæg nogensinde, hvilket i min optik er utrolig spændende, da det er noget, som jeg har gået og overvejet længe.

Mit navn er Johanne, jeg er 15 år gammel og til hverdag er jeg skoleelev på sidste år

-ja tak;)

Jeg har altid elsket at skrive og dokumentere livet, så jeg tænkte, det at blogge ville være lige noget for mig. Jeg ser blogging som en slags offentlig dagbog, hvor man kan skrive alt, som man oplever ned og dele det med andre. Blogging har her de seneste par år fanget min opmærksomhed rigtig meget og fået mig til at tænke over måden, man kan inspirere andre og se andres liv på.

Hvorfor blogging?

Jeg synes instagram og youtube er to utrolig fede platforme, og jeg er da også fast bruger af begge.

Men jeg synes, der er et eller andet over det at kunne sætte sig ned og skrive sine tanker, meninger og oplevelser ned, som bare har fanget mig fuldstændig. Jeg har altid været en meget snaksaglig pige, som har sagt sin mening og gjort, hvad JEG synes føltes rigtigt. Bloggen vil derfor også være præget meget af det her med, hvordan jeg ser på tingene og, hvordan jeg tackler nogle af teenage-dilemmaerne, som dukker op.

Hvad kan man forvente fra mig?

Man kan forvente en pige, som går 110% ind i det hun laver og engagerer sig i sine opslag.

Jeg kommer til at lave oplæg lige fra mit OOTD til tankerne, som kan gå og frustrere alle i min aldersgruppe. Mit formål er egentlig bare at give inspiration og lade jer se, hvordan mit liv, som en teenagepige i Danmark, er.

Jeg håber, I vil følge med

-Johanne<3
Likes

Comments

Instagram@johanne_bv

New