Folk snackar om kvaliteten på människorna nuförtiden. De snackar om de som är kallade för dina kära kusiner vänner och som i verkligheten är något annat än det.

Det finns ett gammalt citat som säger:


” En främling fast inte en släkting ”


Finns ett till som jag hittat på och som säger:


” Din kusin är ditt giftiga insulin”


De står nära dig väntande på stunden där du faller tungt, samtidigt njuter de av ditt fallande i smyg och jublar inombords. De vill bli säkra på att du inte kan bli bättre än dem framöver. Vartenda ord har en betydelse och så fort man läser så förstår man innebörden direkt.

Vad är den tuffa anledningen som gör att man får dessa tankar?. Jo, det är ju de mariga situationerna, hårda tiderna och besvärliga stunderna som i en viss tid kan visa dig vem du har, vilka som bryr sig om dig och de som verkligen vill det bästa för dig.


ÄCKLIGA PATETISKA HATARE


Men låt oss vara ärliga, vem vill det bästa för dig förutom din familj??? kanske någon ärlig vän ( om det ens finns)


men du ska veta att det inte finns någon som kan känna smärtan som du har eller svårigheterna som du genomgår. Det är något som handlar om dig själv och inte har något samröre med någon annan. Det är trycket som finns på ditt bröst och klumpen som sitter fast i din hals och inte DERAS.

Detta är någonting som kommer att få ut självhävdelsen som du har haft gömd i många år och som har vuxit av den inre smärtan under tiden.

Det finns alltid goda människor i denna jord, men det gäller att hitta dem samt bevara dem efter.
"Glöm inte din familj för det är bara de som är riktiga"

Likes

Comments