Heej bloggen!
Idag är jag på sjukhuset i Norrköping! Jag ska kolla min näsa dör har under ett långt tag haft svårt att andas genom nästan och vill nu kolla upp det, hoppas alla mår bra, bloggar om hur det gick senare när jag ör på väg hem!
POK// Johannes :/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej bloggen!
Nu är jag tillbaka här och vill börja blogga igen! Det var förra sommaren som jag bloggade senast men har saknat det faktist, har inte riktigt tykt att det har varit min grej att blogga för jag har varit rädd om vad andra tycker och tänker! Men vet ni vad? Det skiter jag i nu! Jag ska göra det som jag tycker är kul, tycker du att det jag skriver bara är skit och du vill slänga iväg en dum kommentar så tycker jag att du Direkt ska lämna denna sida och komma tillbaka en annan dag!
Hoppas alla mår bra för det gör faktist jag, jag har inte mått så bra den senaste tiden p.g.a familjebråk men nu är allt det löst och jag mår super bra!
Just nu har jag påsk lov och det är så skönt med lite ledigt fråga skolan även om skolan är rolig så är den jobbig!
Vi syns snart igen hoppas jag! :-))
POK// Johannes :)

Likes

Comments

HEEJ BLOGGEN! Jag är så glad att det var endå 10 st som läste senaste inlägget. Idag har jag varit på Nils lideholm cup här i Valdemarsvik eller på Grännes som tillhör Valdemarsvik typ. Trots de fula vädret med ösregn och typ 15 *C så var det super kul men jag håller ju på viken och när de spelade så förlorade de med 1-0 så ja. Jag har inte äns sagt vad man gör på det, Nils lideholm är en känd fotbolls spelare som levde i viken för ett tag sen och han var en väldigt bra fotbolls spelare men han dog tyvärr. Jag är inte som de flästa killarna som gillar att spela fotboll och så och jag är inte den killen med alla snälla kommpisar häller. Mitt i allt detta så förlorade jag nu i dag min allra bästa vän. Denna dag var super bra ändå! <3

Likes

Comments

​Hej jag heter Johannes och jag har länge funderat på att börja blogga, men har inte riktigt varit säker på om det är min sak att göra men jag testar. Jag har en Hoverbord men har ni tänkt på att det finns typ en miljon ort till en nästa exakt samma sak. Det finns Airbord, hoverbord ,Swagway och balanc bord. De är alla som jag kan men det finns en miljon minus fyra till om jag får säga för det fanns ju en miljon ord sa jag. Min Hoverbord som min heter ser ni på bilden, ja jag vet att jag typ redan har förstört hur den ser ut men ändå så älskar ja den och nu har min syster köpt en så vi båda har en och min andra syster ska med beställa en så då har alla syskonen en egen. Min köpte jag på NETONNET för 2000 kr och det tog 3-4 dagar för den att komma om någon undrar. Men tycker ni tt jag bör forsätta blogga? Jag har många frågor typ vilka läser bloggen, kommer någon lästa? Snälla gå in på min videofy kanal och komentera å min video som heter blogg! Så får vi se om jag forsätter! POK ILYSM! <3

Likes

Comments