Mat

Step 1: Velg basen din, (2-3 dl)

Step 2: piff opp havregrøten din med noen crunchy frø, eller andre næringsrike pulver (1-3 SS)

Step 3: Smak deg frem med ulike smaker. Vil du ha sjokoladesmak anbefaler jeg å tilsette 1-2 ss bakekakao + mose en halv banan. Revet eple med kanel, kardemomme og vaniljestevia smaker nermest som eplekake!

Step 4: Flytende. Dette kan virkelig sette prikken over i'en. Skal du lage sjokoladegrøt, anbefaler jeg bruke sjokolademelk. Mandelmelk gir en utrolig god og rund smak og er bedre enn vann, men smak deg frem!

Step 5: Toppingen kan du variere herfra til evigheten. Bær og nøttesmør for eksempel, er en fantastisk kombinasjon.

Likes

Comments

Video

Filmet og redigert av Synne

Da jeg og Synne var i Oslo, filmet vi en vlogg! Følg meg rundt i Oslo💘

Likes

Comments

Mat

Havregrøt er min all-time favoritt frokost! Det kan lages på så mange ulike metoder, og det er bare fantasien som setter grenser. Toppingen kan også variere herfra til evigheten, så dette kan du umulig gå lei. Denne er lagd på 70/30 havregryn og müsli, 1 ss linfrø, 1 ss plantebasert proteinpulver og usøtet mandelmelk. Den er toppet med Sukrin Gold, ferske blåbær og kokoschips. Dette er perfekt måte å starte dagen på, spør du meg!

Likes

Comments

Mat

Denne oppskriften er revolusjonerende! Det smaker ordentlig pepperkakedeig, er uten tilsatt sukker, og er proppfull av fiber. Oppskriften er utrolig enkel, og det lages på få minutter. Dette må du smake!

Ingredienser: 4 scoops havregryn (ca. 120g) 20 ferske og seige dadler 1 scoop plantebasert vaniljeproteinpulver eller vaniljepulver pepperkakekrydder (kardemomme, kanel, nellik, ingefær, litt pepper) litt salt litt vann.

Kjør alt i en foodprocessor i ca. 1 minutt og hell i "bittelitt" vann underveis for at den skal bli klebrig og seig.

Serveringsklar. Den er sinnsykt god alene, men også fantastisk til is og yoghurt!

Likes

Comments

Foto

Plutselig var vinteren her! Høstbladene hadde såvidt begynt å skifte farge før snøen hadde lagt seg. Kulden smyger seg på, og jeg kan ikke si at det var behagelig å ta bilder på operaen, hahah!

Jeg hadde en veldig fin dag i Oslo i går med Synne. Bogstadveien hadde pyntet til jul allerede, og det var såå koselig! Gleder meg sykt til desember

Likes

Comments

Mote

Da er var det plutselig November, og kun én måned til Desember! Helt sykt hvor fort tiden har gått siden sommerferien. Føler jeg så vidt har påbegynt skoleåret, og så er jeg snart halvveis. I et av mediefagene har vi noen fotooppgaver nå. Jeg og Synne dro til Gulskogen gård og tok noen bilder. Det er et helt fantastisk sted, og alltid mulighet for bra bilder. 

Ellers går det i ett med jobb, skole og trening. Ikke så mye fritid til overs. Gleder meg til juletider og ikke minst juleferie! Det blir så braa! Ha en herlig dag videre

Likes

Comments

Foto

Startet lørdagen med en gåtur, før jeg skulle på jobb. Nå på høsten er det så utrolig fint lys ute, så jeg tok med meg kameraet og tok noen bilder. Elsker hvor fine høstfargene er, og ikke minst det gyldne lyset! Ha en fin søndag.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw