Hej allesammen

Jeg vil gerne fortælle lidt om hvordan min familie er blevet efter ulykken.

Min mor og jeg bor stadige i vores hus som vi boede i med min far. Det har vi valgt af den simple grund at der er mange gode og rare minder i huset med min far og mor. De første 3 måneder efter ulykken magtede min mor ingen ting. Hun var trist og vidste ikke hvad hun skulle gøre ved det hele. Jeg har tit snakket med stella om hvor meget jeg savner min far og at jeg ville ønske at ulykken aldrig var sket.

Min mormor,morfar, farfar og farmor har været der rigtigt meget for os og har sørget for at vi ikke har manglet noget. De har gjort alt for at vi kunne glemme ulykken og komme videre i livet. Der følger selvfølgelige mange ting med som blandt andet at det kan tage lidt tid før man tør køre i bil igen og før man vænner sig til tanken om at man ikke kan se den man har haft kær siden den dag man kom til verdenen.

Min far har altid ønsket at vores familie vil samles hver måned for at mindes ham når han engang døde. Så vi har aftalt at vi hver 3. uge mødes for at ligge blomster på graven og mindes ham sammen.


xoxo Johanne

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen,

Mobningen begyndte i starten af 7 klasse. Det hele startede med at jeg var ih og åh så barnlige, fordi jeg elskede og havde en kæmpe interesse for heste. Til at starte med var det kun et par piger der syntes jeg var barnlig, men efterhånden som tiden gik var der flere og flere der syntes jeg var barnlig. Og nu er det dagligt jeg for at vide at jeg er så skide barnlig og at det kun er små børn der må ride, og at jeg forresten er pisse dårlig til det.

Jeg er ikke den eneste i vores klasse der går til ridning, der er nemlig også en dreng ved navn Markus, han for også at vide dagligt at ridning er en pigesport og om han er sikker på at han ikke er homoseksuel.

Jeg syntes personligt selv at man kan gå til ridning uanset køn og alder, hvis man bare selv er glad for det er det ligemeget hvad andre siger.

Min hest hedder Stella, hun hedder Stella, fordi det betyder stjerne og hun er min stjerne, og hun har en stjerne i panden. 

Jeg fik hende af min far i fødselsdagsgave da jeg blev 12, hun hjælper mig med at forblive positiv de dage hvor mobningen bliver for meget. Og hun hjælper mig med at huske min far.

XOXO JOHANNE HANSEN

Likes

Comments

Hej allesammen,

Det var den 20 Juni sidste år, vi var på vej til lufthavnen, fordi vi skulle på ferie til Venedig, vi var næsten fremme, det næste jeg husker er at jeg er i bilen den er fuld af pulver, airbaggen er udløst og der lugter af krudt, vi var midt i en bilulykke. Jeg kunne hører stemmer udenfor, bildøren blev åbnet og jeg blev taget ud af bilen. Da jeg var kommet ud af bilen blev jeg bedt om at ligge mig ned. De tog nu min mor ud af bilen og lagde hende ned ved side af mig. De skulle tage min far ud af bilen, men han sad fast, for bilen ramte lige ind i siden hvor han sad.

Der lød nu sirener, der kom en lægebil, en ambulance, en politibil og en falkbil. Falk begyndte at klippe bildøren op for at få min far ud, det tog kun 10 minutter at få bildøren af, men da de havde fået den af var det allerede for sent.

Vi blev allesammen kørt på hospitalet, hvor vi blev undersøgt fra top til tå. Da de havde undersøgt min mor og mig blev jeg sendt ud i venteværelset, hvor jeg skyndte mig at ringe til min mormor, morfar, farmor og farfar får at fortælle hvad der var sket og at min far var død.

Der gik ikke mere end 10 minutter og så sad de allesammen ved siden af mig i venteværelset indtil min mor og en læge kom ud. Min mor var ikke kommet slemt tilskade, men min far kunne ikke redes.

Selvom vi var blevet undersøgt ville de beholde os på sygehuset et par timer så de kunne holde øje med os. Da timerne var gået fik vi lov til at tage hjem.

XOXO JOHANNE HANSEN

Likes

Comments

Hej allesammen,

Mit navn er Johanne Hansen jeg er 14 år gammel og går på hjerting skole, jeg har valgt at lave denne blog, fordi jeg vil vise at man stadige kan være glad selvom man har mistede nogen der betyder meget for en.

Jeg mistede min far i en bilulykke sidste år. Og jeg bliver mobbet i skolen, af mine klassekammarater fordi de syntes det er barnligt at jeg godt kan lide heste. Jeg har altid været interreseret i heste og jeg begyndte til ridning i 2 klasse.

XOXO JOHANNE HANSEN 

💛

Likes

Comments