Jeg tenkte jeg skulle dele ett kjapt innlegg med dere før jeg skal begynne å lage pizza siden det ikke ble noe innlegg i går! Jeg elsker å lese slike innlegg på andre blogger, kanskje fordi jeg er alt for nysgjerrig? Uansett så tenkte jeg at dette kunne være en fin måte å få igang bloggen på for at du forhåpentligvis kan bli litt bedre kjent med meg! For øyeblikket driver jeg forresten og jobber med en "om meg" side som kommer på bloggen i løpet av helgen, så er det noe du lurer på etter dette innlegget, kan du kanskje finne svar på det der! Jeg må også unnskylde for det dårlige iPhone bilde som ble tatt litt i farten, men jeg har klart å rote bort laderen til kameraet mitt..


Her har du 10 kjappe fakta om meg, håper de faller i smak!

  • Jeg har alltid vært veldig selvstendig, noe som ikke alltid er like positivt. Jeg kan til for eksempel nekte å få hjelp med noe fordi jeg skal klare det selv, det ender ikke alltid like godt og det kommer som regel ett par mindre fine strofer i prosessen.
  • Jeg planlegger absolutt alt. Jeg planlegger alt fra ting som må gjøres hjemme til hva jeg skal i løpet av uken ned til hver minste detalj og blir nesten irritert dersom noen jeg skal møte ikke sier ett presist klokkeslett. I tillegg må jeg som regel planlegge alt jeg må gjøre i hodet mitt før jeg sover, for ikke å snakke om alle listene jeg har på telefonen min som må oppdateres daglig.
  • Det skal utrolig mye til for å få meg til å få sikkelig latterkrampe. Dette punktet sier seg vel egentlig litt selv! Jeg ler generelt mye, men for å få meg til å få sikkelig latterkrampe må du jobbe ganske hardt..
  • Jeg er tidenes pingle når det kommer til å se film alene. Jeg tør såvidt å se på krim når jeg er helt alene, mens når jeg er med andre kan jeg godt se en skrekkfilm.
  • Jeg er sykt kilen og jeg hater virkelig å bli kilt!

  • Jeg må alltid ha mobilen min i nærheten. Dette er en sikkelig uvane! Jeg må ha med meg mobilen selvom jeg bare skal gå fra stua til soverommet, ikke nødvendigvis fordi jeg er redd for å gå glipp av noe, men fordi jeg alltid må vite hvor den er. Jeg har ALT på mobilen min; kalenderen min, listene mine, bilder, linker, kontakter, oppskrifter - kort sagt alt!
  • Jeg er sikkelig bestemt. Har jeg først bestemt meg for noe så skal du være utrolig god for å få endre meningen min!
  • Jeg er sinnsykt kresen på det aller meste! Jeg er ikke bare kresen på mat, men også alt fra klær til hvordan ting skal ligge i leiligheten min
  • Jeg bruker så å si aldri sminke med mindre jeg skal noe viktig. Jeg bruker som regel selvbruning og da føler jeg egentlig ikke at jeg trenger så mye mer enn å tegne på øyenbrynene mine og litt vipper og kanskje en leppomade med litt farge i! Visst jeg skal ut på byen, på kafé eller lignende så tar jeg gjerne på litt ekstra!
  • Jeg klarer ikke gå på andres eller offentlige toaletter. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, men jeg har aldri vært særlig glad i det!


Håper du føler at du ble litt bedre kjent med meg! Gleder meg til å dele mye mye mer fremover!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Første innlegg på en blogg - spesielt når man skriver det, er som regel alltid litt kleint. Å lage en blogg er noe jeg har tenkt på veldig, veldig lenge. Jeg har brukt en god stund på å planlegge hvordan jeg skal gjøre det her. Alt fra hvordan jeg ville at bloggen min skulle se ut, til hva jeg vil skrive om og hvordan jeg skulle skrive dette innlegget. Jeg valgte å starte en blogg fordi jeg alltid har vært veldig glad i å skrive og har fra jeg var liten skrevet utallige historier og fortellinger. For meg vil dette være et sted jeg kan dele interessene mine, hverdagen min, oppturer og nedturer, samt holde familien oppdatert på hvordan jeg har det og hva jeg driver med etter jeg flyttet.

Samtidig som det er veldig gøy å lage en blogg, er det også litt skummelt. Jeg har faktisk drøyd dette ekstremt lenge og tenkt mye. Jeg har tenkt på tilbakemeldingene jeg kommer til å få og ikke minst på det å dele en stor del av livet mitt på internett. Jeg har absolutt ingen idé om hvordan de rundt meg kommer til å reagere eller om dette faktisk er noe jeg kommer til å trives med så godt som jeg tror. Når alt kommer til alt så er alt dette helt nytt for meg, dette noe jeg aldri har gjort før og jeg vet ennå ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, men det er også noe jeg gjør for min egen del. Jeg vet at jeg kommer til å gjøre noen feil og at jeg nok kommer til å drite meg totalt ut og det er faktisk helt greit! Det er faktisk ingen som er ekspert på noe med en gang.

Jeg håper du har lyst til å følge meg videre!♥


Likes

Comments