Jeg har funnet ut at jeg trenger en hobby, jeg er en person må ha noe å drive med og alltid har hundre prosjekter på gang! Jeg blir rastløs av å ikke ha noe å gjøre om kveldene, men jeg er ikke typen til å drive med idrett eller sånne type ting. Jeg ønsket å ha noe å gjøre hjemmefra, hvor jeg kan sitte i joggedressen min og kose meg! Jeg er veldig glad i å skrive, men har ikke tålmodighet nok til å for eksempel skrive en bok. 

Å lage en blogg er noe jeg har tenkt på veldig, veldig lenge, men egentlig ikke helt har turt.  Jeg har drøyd dette ekstremt lenge og tenkt mye. Jeg har tenkt på tilbakemeldingene jeg kommer til å få og ikke minst på det å dele en stor del av livet mitt på internett. Jeg har absolutt ingen idé om hvordan det her kommer til å gå eller om dette faktisk er noe jeg kommer til å trives med så godt som jeg tror. Når alt kommer til alt så er alt vet jeg ennå ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette, men det er også noe jeg har veldig lyst til å drive med!

Jeg er ennå ikke helt fornøyd med utseende på bloggen, så det er fullt mulig det kommer noen små endringer her og der i løpet av kort tid. På bloggen min kan du forvente å se litt av alt. Jeg har ett ønske om at bloggen min kan bli ett sted hvor jeg kan dele store deler av livet mitt, hverdagen min, tankene mine og interessene mine.

Jeg håper du har lyst til å følge meg videre!♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments