Første innlegg på en blogg - spesielt når man skriver det, er som regel alltid litt kleint. Å lage en blogg er noe jeg har tenkt på veldig, veldig lenge. Jeg har brukt en god stund på å planlegge hvordan jeg skal gjøre det her. Alt fra hvordan jeg ville at bloggen min skulle se ut, til hva jeg vil skrive om og hvordan jeg skulle skrive dette innlegget. Jeg valgte ikke å starte en blogg for å bli toppblogger, tjene penger eller at helt tilfeldige folk skal kjenne meg igjen på gata. Jeg valgte å starte en blogg fordi jeg ville ha ett sted hvor jeg kan skrive om det jeg tenker på, interessene mine, meningene mine, oppturer, nedturer, motivere, inspirere og mye, mye mer. Målet mitt med bloggen er å skrive om en hverdag som jeg håper de fleste kan relatere til og ikke bare om det overfladiske. Gjennom bloggen så kan jeg sitte for meg selv, i leiligheten min og gjøre akkurat det.

Jeg har alltid vært veldig glad i å skrive og fra jeg var ganske liten har jeg skrevet utallige historier og fortellinger. Som du kanskje skjønner, så er å skrive noe jeg virkelig liker og derfor er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å elske å ha en blogg.

Samtidig som det er veldig gøy å lage en blogg, er det også litt skummelt. Det er skummelt fordi dette er noe jeg aldri har gjort før, jeg vet ikke helt hvordan jeg gjør det eller hvordan de rundt meg kommer til å reagere. Jeg har faktisk drøyd dette ekstremt lenge, å tenkt mye frem og tilbake. Jeg har tenkt mye på tilbakemeldingene jeg kommer til å få, hvordan det kommer til å bli og ikke minst det å dele så mye av livet mitt på nettet.

Det er helt greit at det er litt skummelt. Når alt kommer til alt så opprettet jeg denne bloggen for meg, ikke for noen andre. Det at det er litt skummelt gjør det også litt ekstra spennende. For meg er dette noe helt nytt, jeg kommer nok til å gjøre noen feil og jeg kommer til å drite meg totalt ut. Det her er tross alt noe jeg aldri har gjort før og det er ingen som er ekspert på noe første gang de prøver.

Jeg håper du har lyst til å lese bloggen min og følge meg videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments