Mitt navn er Ragne Johanne Fagerås, men til vanlig bruker jeg kun Johanne. Jeg kom til verden fredag 14. mars 1997 og er med andre ord 20år gammel. Jeg er født og oppvokst i Hønefoss, en liten by som ligger ca, 1 time utenfor Oslo. Jeg kommer fra en liten familie, noe jeg er utrolig glad for! Jeg har ett ubeskrivelig godt bånd til foreldrene mine og de er alltid de første jeg går til med både gode og ikke fullt så gode nyheter. Vi har, som de fleste andre familier har, hatt våre turbulente øyeblikk, men også utrolig mange fantastiske! Når jeg ser tilbake på barndommen min er jeg ekstremt takknemlig for at jeg har vokst opp med så mange ulike muligheter og ikke minst så støttende og snille foreldre.


Sommeren 2016 flyttet jeg til Drammen hvor jeg bor alene i en koselig liten leilighet og trives utrolig godt med det. Jeg elsker å bo for meg selv, selvom det også har bydd på en del utfordringer jeg ikke hadde sett for meg. I september skal jeg pusse opp litt i leiligheten, det blir utrolig spennende og jeg gleder meg masse til å dele det med dere!

På fritiden er jeg veldig glad i å være sammen med venner, skape nye minner og jeg sier heller ikke nei til en tur på byen en gang i blant. Jeg elsker å ha litt å gjøre og å fylle dagene med glede! Selv om jeg er elsker å være sosial, trives jeg også ekstremt godt i mitt eget selskap og har ett stort behov for å være alene. Som regel liker jeg å pusle med forskjellige ting og har nesten alltid ett eller annet prosjekt på gang.

Jeg har ett ønske om at bloggen min kan bli ett sted hvor jeg kan dele store deler av livet mitt, hverdagen min, tankene mine og interessene mine. Her kan du forvente å finne alt fra oppskrifter, forskjellige tips og triks, litt interiør, mote og skjønnhet. Dersom du vil vite mer om hva jeg skriver om kan du ta en titt på de ulike kategoriene jeg har på bloggen. Disse finner du under "kategorier" øverst på bloggen. Dersom det er noe du lurer på, finner du informasjon om hvordan du kan kontakte meg under "kontakt" i menyen, eller så kan du legge igjen en kommentar på ett av innleggene mine.


Visst du ønsker å bli enda bedre kjent med meg kan du finne meg på Instagram HER og du kan følge facebooksiden min HER for oppdateringer på nye blogginnlegg pluss litt annet!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Å lage en blogg er noe jeg har tenkt på veldig, veldig lenge. Jeg har brukt en god stund på å planlegge hvordan jeg skal gjøre det her. Alt fra hvordan jeg ville at bloggen min skulle se ut, til hva jeg vil skrive om og hvordan jeg skulle skrive dette innlegget.

Jeg har drøyd dette ekstremt lenge og tenkt mye. Jeg har tenkt på tilbakemeldingene jeg kommer til å få og ikke minst på det å dele en stor del av livet mitt på internett. Jeg har absolutt ingen idé om hvordan de rundt meg kommer til å reagere eller om dette faktisk er noe jeg kommer til å trives med så godt som jeg tror. Når alt kommer til alt så er alt vet jeg ennå ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette, men det er også noe jeg har veldig lyst til å drive med!

Jeg er ennå ikke helt fornøyd med utseende på bloggen, så det er fullt mulig det kommer noen små endringer her og der i løpet av kort tid. På bloggen min kan du forvente å se litt av alt. Jeg har ett ønske om at bloggen min kan bli ett sted hvor jeg kan dele store deler av livet mitt, hverdagen min, tankene mine og interessene mine.

Jeg håper du har lyst til å følge meg videre!♥

Likes

Comments