Header

Har varit lite off här.. Har eller är sjuk så just nu är jag under utredning.. fråga mig inte va det är men det känns som det är ett hopkok på lite av varje..

Har gått med ett tryck i bröstet i över 2veckor... hjärtat är ju det första man tänker kanske.. Jag tänkte mer att det typ var nån sträckning.. men smärtan gav sig inte..

Det visades sig iallafall efter en lång undersökning att mina lungor var dåliga samt syresättningen.. smärtan i bröstet kan bero på lungorna eller så är det ångesten som spökar.

Skönt att få svar på varför inte kaffe får mig pigg längre 😉! Nävars men jag har varit Sjuuuuuuukt trött en längre tid och det har irriterat mig! !


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 505 Readers

Likes

Comments

Some New Armcandy

  • 526 Readers

Likes

Comments

Som många av er vet så har jag och mina syskon en minnesfond hos cancerfonden. Vi samlar in pengar till cancerforskningen till minne av vår älskade mamma som gick bort i cancer.

Vi tillverkar armband i alla möjliga färger, med ord utan ord och kanske en berlock eller två.

Vår minnesfond har idag samlat in 10.311kr på mindre en ett år!

Om du är sugen på ett armband tycker jag ni ska följa vår instagram @varanglamamma och även gå in på vår sida www.varangel.spotlife.se

  • 605 Readers

Likes

Comments

Är ni något pyssliga? Dessa saker har jag gjort eller gjort om...
  • 621 Readers

Likes

Comments

Om ni inte varit på butiken Tgr så tycker jag ni ska ta en sväng dit!

  • 623 Readers

Likes

Comments

Fööööööööörlåt nu har jag varit så där dålig på att blogga igen. Har hållt på å styrt så mycket här hemma.. piffar å styr.. gör om gör nytt!

Idag fick jag ett härligt paket på posten! Loppiblogbag höststart!

Kan man bli annat än lycklig.. naaaaaeee!

En super fin loppitygpåse, softlan sköljmedel, Rio2, fiskpinnar från findus, Santa maria redcurry Spicemix och ekologisk kokosmjölk från Santa maria!

Har nu beställt loppi förskolepåsen 😉
Längtar redan!

  • 630 Readers

Likes

Comments

Idag spräckte vid 10.000kr strecket! vi har nått delmålet i vår mammas minnesfond. Känns helt fantastiskt...

  • 781 Readers

Likes

Comments

Gjort lite nya armband 😉

  • 881 Readers

Likes

Comments

Vi på Vår ängel kommer ej att medverka på galan Dansa för livet. Anledningen till detta är att det minnesbildspel och egeninspelad sång som vi skulle få visa till minne av vår mamma togs bort ur programmet. Detta gjorde oss mycket ledsna då vi brinner för att hjälpa cancerforskningen framåt.
Vår mammas minnesfond, vår ängel, har idag nästan samlat in 10000kr. Vi kommer fortsätta vår insamling till cancerforskningen. Kika gärna in på www.varangel.spotlife.se och beställ ett armband!  • 893 Readers

Likes

Comments

Vill ha ha ha ha.. känner ett sånt behov måste haaAaaaaaaaa

  • 965 Readers

Likes

Comments