Älskar att hitta på hyss 😍. Mammas pojke

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skitvecka! 😶
i onsdags blev jag dålig, förkyld oså. Så i torsdags fick wildes morföräldrar komma och hjälpa mig med honom hela kvällen. Så kände jag mig bättre i fredags.. Men fortfarande igenslemmad. Natten till lördag åker wildes pappa på antingen matförgiftning eller maginfluensa! Så hela lördagen och hela dagen idag är sabbad.

Glad alla hjärtans! 😩💕

Likes

Comments

I måndags var vi i Karlshamn på förmiddagen och jag satte in en p-stav. Sen sov Wilde och jag tillsammans över lunchen så lekte vi hemma och mös bara.

Igår var jag jätteslut och uttråkad redan en och en halv timme efter vi gick upp så då åkte vi till mamma och pappa efter lunchluren.

Idag ska vi nog ha en lugn städdag hemma jag och Wilde, vi får se vad vi hittar på.

❣❣

Likes

Comments

Som de flesta andra söndagar.

Idag har jag städat lite, målat lite snickerier, tvättat några omgångar, lagat mat och gjort äppelpaj och städat igen. Lekt med min underbara son och kramat och pussat på min fina man. Wildes farfar var här en sväng också.

Lugnt och skönt idag. Imorgon ska jag till Karlshamn och sätta in en p-stav efter mycket om och men. Är SKITnervös. Ska alltså ha en plastgrej i min arm. I MIN ARM! Fatta grejen. Vidrigt... Hoppas inte det gör ont 😢. Om jag hinner och inte har ont tänkte jag träna lite imorgon också!

Asså hur söt får man vara? Här i kepsen jag hittade på H&M igår 😍.

Likes

Comments

Nu börjar det bli allvar krasslet 😞

Wilde är jätterinnig i näsan så han snörvlar och hostar mycket när han sover. Jag har höjt upp huvuddelen på hans säng och varvar näsan med bröstmjölk och otribaby snorsug för att hjälpa honom så gott jag kan 💕. Lilla pyret.

I Love you!!

Likes

Comments

Om ett par timmar ska vi till karlshamn, jag och Wilde. Vi ska träffa min halvsyster på fika. Vi har aldrig träffats själva förr så jag hoppas det ska gå bra utan några obekvämligheter 😌.

Wilde börjar bli förkyld. Ordentligt förkyld. Nu är han sjuk på nätterna och frisk på dagarna så jag väntar bara på att det ska slå över helt 😔.

Haha lilla goding 💕.

Likes

Comments

Idag är vi ute på roadtrip. Vi ska köpa en växellåda till bilen som funkar bättre än den vi har, så då får det bli en vända till Höör.

slocknat som vanligt när bilen är i rullning.

en som önskar hon kunde slockna hur som helst i bilen 😂

Likes

Comments

No more..?

Nätterna funkar bra igen nu tycker jag det verkar som 😍 Skönt om det håller i sig! En lite gnälligare bebis om dagarna men så länge jag får sova går det helt okej.

Jag beställde en ny telefon idag med. Är så trött på denna nu. Haft den ett och ett halvt år, lite längre nu och den har vart slut iallafall ett halvår. Går tillbaka till IPhone lat som man är.

Hallgolvet blev jättefin. Listerna har inte kommit upp ännu då vi behöver kapa en bit på vissa. Vi behöver köpa en nivålist också att sätta mellan klinkers och laminaten.

komsi nudå 😍

fogat 👌👌 tvärnöjd

Likes

Comments

Nu ska detta stå över natten, imorgon ska vi lägga fogen och silikon och sådär. Ser ut att bli riktigt fint till slut! Inte alls illa för att aldrig ha gjort det tidigare om jag och KJ får säga det själva 😍.

Lilleman sover så vi ger oss nog på fläkten i köket medan vi inväntar fogredo klinkers 🌸

Likes

Comments

Nu har jag rivit klart i hallen! Kristian är iväg och köper GolvGipsskivor så jag väntar på honom nu. Den ska skruvas dit sen är det dags för det roliga! 😍

Laminaten som ligger en bit in hade vi hela vägen innan, den la vi in när vi fixade iordning här i somras. Under den låg en hiskelig plastmatta som syns på bilden, har rivit en del till vänster här redan.

Fortsättning följer.. 😃👌

Likes

Comments