Instagram@johannawiker

I samarbete med www.libero.se fick vi hemma detta! En produktcheck på deras supermjuka Touch blöjor, användbara babyvårdsprodukter och gosigaste filten med fleece! Perfekt inför lillebrors ankomst om några månader.
Libero Touch blöjorna var de vi använde första tiden med Vilde. Det var de blöjorna de hade på BB så då fortsatte vi med de när vi kom hem. De kändes alldeles perfekta och mjuka intill den alldeles nyfödda kroppen 💙 Vi kommer köpa hem ett par paket i de minsta storlekarna tills lillebror kommer också!

sponsrat inlägg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi är nu i gravidvecka 20 och sista tiden har gått jättefort! Nu är det hälften kvar bara tills vi får träffa lillebror 💙 Illamåendet, det värsta, är borta. Jag behöver inte längre ta lergigan x3 för att klara dagen. Dock är jag yr mesta av tiden som kan göra mig illamående om jag inte äter regelbundet. Hemsk huvudvärk då och då där knappt alvedon hjälper har jag också. På måndag ska jag till barnmorskan för att ta prover om vad detta kan bero på. Barnmorskan trodde det var blodtrycket men jag tror att det är blodvärde då jag egentligen behöver äta järntabletter redan från vecka 10 men kan inte ta någon sort jag provat. Tar jag en järntablett ligger jag å kräks ett halvt dygn.. Så jag "hoppas" lite att det är järnet för då kommer jag förmodligen få dropp som jag hoppas skulle hjälpa. Då går ju det direkt ut i blodet och inte genom magen, är ju min mage som inte verkar klara av järnet..
Me annars är det bra! Ingen foglossning och magen växer på 💙

Lyssna på lillebror ✨💙

Likes

Comments

Igår var vi på rutinultraljud och det visade oss en fullt frisk och alldeles perfekt liten LILLEBROR 💙 Han var så lik sin bror i magen! Sparkade, sög på tummen och vinkade. Inget kan beskriva känslan av att se sitt barn i magen för första gången. Man bara ligger där och ler och efteråt vill man göra det igen, igen och igen!
Vi är så lyckliga och lättade över att allt såg bra ut med lillen, vilket är och bar det absolut viktigaste med ultraljudet. Men precis som med Vilde i magen blev allt å kännas på ett helt annat sätt när vi fick veta att det är en till liten pojk. Alla, inklusive oss själva, har haft en känsla av att det skulle vara en flicka men så blev vi glatt överraskade med att det var en pojk! Det var J som såg det först och frågade om det var en pojke och när barnmorskan studerat saken och bekräftade att det nog var en pojke så kändes det så självklart! Så självklart att vi skulle rå just en till liten son, efter alla tjejer jag har i min släkt 💙
Nu pratar vi om lillebror för fullt och vad han eventuellt kommer få för namn!

Likes

Comments

Glad påsk önskar lilla familjen! Igår fick Vilde påskägg av oss på morgonen. En bok om kroppen, då han håller på att uppräcka den för fullt! Pekar på de olika delarna när man frågor "var är näsan?", "var är naveln?" Och eftersom han är för liten för att äta godis fick det bli ekologiska russin och en apelsin samt såpbubblor som han älskar! Sedan åkte vi till mina föräldrar för påskmiddag. Där fick Vilde två till påskägg/påskpresent. Ett ägg med "barngodsaker" och en grävskopa av gudmor/moster och gudfar och duplo av mormor och morfar.
Idag åker vi till Vildes farmor och farfar för lite påskmiddag 🐣

Likes

Comments

Gå in på min instagram och tävla om en flaska med tillhörande super-mixer och pulverbehållare från TWISTSHAKE ✨
@johannawiker

Likes

Comments

Det har varit tyst här ett tag nu. Jag har vfu (praktik) så mina dagar är längre än när jag pluggar. Även Vildes dagar är "tyvärr" längre. Han går dessa veckor 40 timmar men standard brukar bli ca 30-35 timmar i veckan. Men han verkar inte bry sig så mycket om det. Trivs på förskolan. Det är även J som har hand om lämningar och hämtningar då han "hinner före" mig. Så vi myser lite extra allihopa innan Vilde går och lägger sig. Men nu är det fredag och jag och Vilde har en hel kväll för oss själva då Jonas ska på middag och bowling. Sedan har vi helgen alla tre! ❤

I måndags hade V lite feber och jag var hemma med honom. I tisdags fick dock J vabba. V var i princip frisk så de passade på att uträtta ett ärende på banken och sedan hade de gått å fikat och lekt lite i lekparken. Hem hade de även kommit med två tröjor och ett par byxor till V. Lite pennor hade J också skämt bort liten med 💙💙
V hade knappt åkt vagn, nästan bara gått så han var riktigt trött på kvällen och somnade i middagen 🙈❤

Likes

Comments

Redan i början av veckan tyckte jag mig känna små små rörelser i magen. Men inte så pass att jag kunde vara säker på att det var bebis. Men sedan i förrgår har jag varit säker. De är exakt som de första med V i magen men ändå inte. Med V hade jag moderkakan i framvägg och vi upplevde han väldigt lugn i magen då det alltid var rätt dova sparkar. Men redan nu känns dessa rörelser starkare även fast det inte är riktiga sparkar ännu.
Åh det är så fantastiskt att få känna bebis! Helt plötsligt blev allt verkligare. Bebis blev mer verklig och nu längtar jag mer än nånsin till rutinultraljudet som är om hela TRE veckor.
För övrigt går vi in i vecka 17 idag ✨

Likes

Comments

Godmorgon ☀️
Ser ut att bli en fin lördag idag och vi har inga som helst planer än så länge. Men ut i solen blir det!
Jag har varit fullt upptagen med att skriva hemtenta i veckan. Den skickades in i onsdags så i torsdags bestämde jag mig för att ta en ledig dag hemma, jag och Vilde 💙 Vi började morgonen med en smoothie och var sedan ute i det fina vädret vi hade då också efter att vi båda lyckats somna förmiddagsvila på två timmar 🙈
Igår började min praktik på en förskola i samma område där mina föräldrar bor. Så när jag fick sluta tidigare och Jonas redan hade hämtat V på föris så gick jag hem till mamma och pappa. Jag och mamma tog en te ute i solen och åkte sedan med lillasyster Wilma till stallet där hon har sin häst innan jag åkte hem till mina killar.
Väl hemma åkte vi och handlade en massa gott. Färska räkor, färsk skagenröra, goda baguetter och god rökt ost bland annat som vi mumsade på alla tre.
Det bästa av allt denna lördagmorgon är att mycket av gårdagens plock är kvar! Så nu blir det mysfrukost ❤

Ha en fin lördag allihopa

Egerland 🐴 - Ett inte så jätteansträngt upplägg 🙊 - Mina 👪

Likes

Comments

I samarbete med Twistshake kom denna fina hem till oss idag! Deras nylanserade flaska Sippy Cup med ett Fruit Splash mixernät. Fyll med vatten, lägg ner frukt, på med mixernätet, locket och skaka! Frukten söndras och vattnet blir smaksatt på ett hälsosamt sätt. Perfekt nu när vår och sommar är på ingång. Vi valde en flaska i färgen Orange Sunbeam och is totalekonomi Crawler Cup 8+månader denna gång. Så fin och Vilde godkände den direkt!

Rabattkoden 'johannawiker20' gäller fortfarande och ger er 20% rabatt på Twistshake's hela sortiment ✨

Likes

Comments

Vår dag igår var fantastisk! Vi tog en promenad upp på stan och eftersom Vilde somnade i vagnen påvägen så passade jag och J på att ta en fika i lugn och ro medans V sov vidare i vagnen bredvid 💙 Vi satt där ett bra tag och njöt av lugnet innan alla butiker öppnade (fikade i en galleria). När Vilde vaknat och vi kände oss klara på diket gick vi å köpte ett par skor till Vilde. Blev ett par Adidas Neo. Supersnygga och Vilde vägrade ta av sig de när vi kom hem. Han fick nämligen inviga skorna redan påvägen hem i stadslekparken.
Väl hemma igen åt vi lite lunch och jag lade mig och vilade en stund innan J åkte iväg på innebandymatch. När han kommen igen hade jag och Vilde lagat hemmagjorda köttbullar som vi åt till middag!
Älskar sånahär dagar med min älskade lilla familj ❤

Likes

Comments