Instagram@johannawiker

I samarbete med Twistshake kom denna fina hem till oss idag! Deras nylanserade flaska Sippy Cup med ett Fruit Splash mixernät. Fyll med vatten, lägg ner frukt, på med mixernätet, locket och skaka! Frukten söndras och vattnet blir smaksatt på ett hälsosamt sätt. Perfekt nu när vår och sommar är på ingång. Vi valde en flaska i färgen Orange Sunbeam och is totalekonomi Crawler Cup 8+månader denna gång. Så fin och Vilde godkände den direkt!

Rabattkoden 'johannawiker20' gäller fortfarande och ger er 20% rabatt på Twistshake's hela sortiment ✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vår dag igår var fantastisk! Vi tog en promenad upp på stan och eftersom Vilde somnade i vagnen påvägen så passade jag och J på att ta en fika i lugn och ro medans V sov vidare i vagnen bredvid 💙 Vi satt där ett bra tag och njöt av lugnet innan alla butiker öppnade (fikade i en galleria). När Vilde vaknat och vi kände oss klara på diket gick vi å köpte ett par skor till Vilde. Blev ett par Adidas Neo. Supersnygga och Vilde vägrade ta av sig de när vi kom hem. Han fick nämligen inviga skorna redan påvägen hem i stadslekparken.
Väl hemma igen åt vi lite lunch och jag lade mig och vilade en stund innan J åkte iväg på innebandymatch. När han kommen igen hade jag och Vilde lagat hemmagjorda köttbullar som vi åt till middag!
Älskar sånahär dagar med min älskade lilla familj ❤

Likes

Comments

I fredags gick vi in i graviditetsvecka 15. Nu börjar veckorna gå fort och vi närmar oss rutinultraljudet sakta men säkert! Förutom tröttheten så mår jag bra i det stora hela nu. Det i kombo med det härliga vårvädret vi har nu får mig att känns som att ett helt nytt liv har börjat!
Foglossningen är här påriktigt dock. Det ilar till i bäckenet efter vissa lyft och ansträngningar. Efter en dag med mycket gå så känns det på kvällarna.

Likes

Comments

Här har vi, iallafall jag och Vilde, haft mogon sedan klockan 6. Då skulle Vilde prompt upp så vindare oss framför tv'n å myste. Vilde har blivit så fruktansvärt gosig. Kommer å kramar en flera gånger om dagen och kryper tätt tätt intill en i soffan 💙
Idag ska hela familjen ut och ta vara på solen innan det är dags för pappan i familjen att åka på innebandymatch.

Ha en fin söndag allihop ☀️

Likes

Comments

I samarbete med www.twistshake.com fick Vilde hem denna fina flaska i färgen blå cookiecrumb igår. Den fick följa med oss till lekparken under eftermiddagen. Behållaren fyllde vi med äppelbitar som Vilde mumsa glatt på innan han röjde runt i lekparken.

Jag har en rabattkod att ge till er också. Med koden johannawiker20' får ni 20% på twistshakes sortiment 💙

Likes

Comments

När Vilde låg i magen gjorde vi alla möjliga "könstest" för kul skull. Alla testen, alltså verkligen alla, visade pojke vilket det även visade sig på rutinultraljudet sedan också!
Så denna gång har vi ju självklart inte kunnat låta bli att göra alla dessa test igen. Hittills har alla visat på flicka. Imorse gjorde jag testet med bikarbonat. Man kissar i en mugg med bikarbonat i. Bubblar det (som det gjorde med V i magen) så sögs det vara en pojke i magen och händer det inget sägs det vara en flicka. Denna gång hände det just ingenting. Lite skumt, och vi får se vad rutinultraljudet möjligtvis visar! Alla tror också det blir en flicka denna gång. I och med denna graviditet hittills har varit så olik förra så säger även min magkänsla flicka. Vi får se om det stämmer eller om vi blir glatt överraskade av att det blir ännu en pojk 💙 Vilket som blir vi lika lyckliga!

Imorse kunde man tydligt se vart livmodern växer. På vänster sida, precis som den gjorde med V. Dock minns jag inte att livmodern var såhär tydlig redan i vecka 14?

Likes

Comments

Idag packade vi med oss lite fika och tog med Vildes gudföräldrar till Pelle Svanslös lekpark. Supermysigt och Vilde gick glatt runt å upptäckte.
Framåt kvällen åkte vi alla å kollade på innebandy. Vilde somnade i vagnen där och vi kunde byta blöja och om till pyjamas på honom medans han sov vidare i sin säng när vi kom hem 😍 Så han sover gott och jag och J har precis bokat en helg i Norrköping för ett besök på Kolmården i slutet på juni. Vi får hoppas min gravida kropp är med på noterna, sådär 3 månader innan bf! 😅 Men kommer bli så mysigt och Vilde älskar djur så kommer vara värt det! "Du får låna Vildes vagn när de blir för jobbigt" var J's förslag 🙈

Likes

Comments

Igår fick jag äran att bli ambassadör för Twistshake. Som ni många vet så säljer de bland annat superbra flaskor åt små barn. Vi har använt deras flaskor ett bra tag nu och vi älskar dem! Ska bli superkul att sammarbeta med dem och vi ser fram emot vad det har att erbjuda. Detta ska bli jättespännande!


Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 14. Och NU kan jag säga att jag mår bättre, på riktigt. Klarat mig utan lergigan i flera dagar. Så långe jag äter en bra frukost på morgonen så klarar jag mig utan illamående. Dock känner jag av foglossning vissa dagar. Håller tummarna att det inte blir lika illa som graviditeten med Vilde.
Magen är större i denna vecka än den var med V i magen och än så köge har jag gått ner ett kilo, inte upp något.
Jag börjar även bli lite piggare även om jag kommer av mitt låga järnvärde. Jag vågar dock inte ta järntabletter då jag mår väldigt dåligt av de. Försöker istället äta mat med järn i.

Likes

Comments

De här underbara rosorna kom J hem med igår ❤
Jag satt i vardagsrummet när Vilde kom in med en ros till mig och när jag följde med honom till köket där J börjat laga mat stod det en hel bukett på bordet. Så fina! Jag är verkligen lyckligt lottad som har dessa fina killar att dela livet med!

Annars så har jag och Vilde bara varit hemma hela veckan pga hans hosta. Vi har uppföljning hos läkaren nu i eftermiddag så har inte velat ha han på förskolan innan dess. I tisdags kom J hem vid 13, "bytte av mig" och skjutsade mig till skolan då jag hade ett par föreläsningar att gå på. Framåt kvällen kom min vän Frida hem till oss och vi lagade och åt middag ihop. Hon bor annars i Umeå så var mysigt att spendera lite tid med henne!

Likes

Comments