Postad i: Vardag

Hej allesammans!

Sorry för sen uppdatering, har pluggat i flera timmar. Har pluggat fysik hela dagen nu och jag hoppas jag verkligen är redo för imorgon. Är väldigt trött nu också, men det betyder väl bara att jag arbetat hårt. Nu sitter jag och tittar på vänner och fixar mina naglar. Ska strax göra lite te och mysa ännu mer. Imorgon är provet på eftermiddagen så ska ta lite sovmorgon och bara försöka ta det lugnt på förmiddagen. Vill inte stressa upp mig.

Hoppas ni haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej allesammans!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och de är därför jag inte uppdaterat. Har ätit lunch och tittat på det nya avsnitten av Riverdale, vilket var mycket spännande. Längtar tills nästa! Nu är jag jättetrött, eller alltså energin bara dog efter föreläsningen imorse. Vet inte riktig vad jag ska göra. Ska plugga fysik nu iallafall. Har massor att göra då jag knappt inte gjorde nåt igår på grund av mensvärken. De var därför jag inte blogga mer heller, vem vill höra mitt klagande liksom.

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God förmiddag allesammans!

Vaknade klockan åtta idag hemma hos min pojkvän. Har varit där hela förmiddagen nu för att jag har världens mensvärk. Har inte haft såhär ont på typ 8 år. Varför just idag också, skulle ju plugga fysik. Aja finns inte så mycket att göra än att ta smärtstillande och göra saker så att det känns bättre. Är iallafall hemma nu och ska mysa ner mig i min säng och hämta värmekudde. Som tur är jag ju ändå ledig idag, skulle inte kunna jobba eller vara i skolan med den här smärtan.

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej allesammans!

Idag var jag på komvux på förmiddagen. Hade föreläsning och sen drog jag hem och åt lunch. Satte mig sedan efteråt och pluggade. Började med att läsa kapitlet och de är bilden ni ser här precis ovanför, hur mysigt ser inte detta ut? Liksom snöstorm och jag är inne och läser, så mysigt, synd bara för alla utomhus. Efter det gjorde jag en sammanfattning av kapitlet och sen har jag gjort olika typer av uppgifter. Blev klar lite precis innan middagen. Har varit en väldigt produktiv dag, vilket är toppen. Imorgon är jag ledig, så ska plugga, haha kul, nej men på fredag är fysikprovet så det är bara att kämpa på nu sista biten.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Nytt inkommet

Hej allesammans!

Fick hem dessa hattarna, eller keps och basker från Asos. Gillar dem väldigt mycket, men tycker jag passar bättre i baskern än baker boy hat. Vad tycker ni? Ska försöka göra lite olika roliga outfits med dem. Är sjukt taggad på det!

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments