Många som frågat efter hur jag inrett mitt rum, hur det ser ut m.m! Tänkte att de kommer upp ett inlägg snart mer om det!

Likes

Comments

Snodde en liten rolig "2015 tag" utav michaela!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Har rest mycket på egenhand med kompisar, Började jobba, Var nyttig helt utan socker i 2-3 månader haha. samt att Linnea min kompis flyttade in hos mig och var inneboende här i cirka 6 månader.

Hur har ditt 2015 varit? 2015 har varit oväntat bra! Fokuserade på att fylla året med otroligt mycket resor, roliga festivaler, spontan göra saker med kompisarna osv!

Tror du att år 2016 kommer blir bättre?
Jag tror att alla år har sina dippar och dalar, bara för att det blir ett nytt år så betyder inte det att kampen i livet slutar för som sagt, livet är en kamp. Jag kommer snarare själv välja att fokusera på bra saker år 2016 och där med överlag få ett toppen år!

Blev du kär i år? Nej tyvärr :( still waiting on my future someone!

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 5 Augusti helt klart, De var då jag och Sanna for iväg till turkiet en vecka och hade de super gött!


Vad är din största framgång 2015? I början utav terminen tog jag verkligen tag i skolan och höjde mig med 100poäng vilket är otroligt mycket i grundskolan. massa plugg,plugg och plugg låg bakom de resultaten.

Höll du några av dina nyårslöften?.Haha nej..Är ur dålig på att hålla nyårslöften, helt sjukt!

Bästa köpet? Oj.. spenderat alla mina pengar på mat 2015 iprincip. Sällan jag lägger pengarna på något vettigt. Jag tror ju typ att jag har cash money flow men inser rätt snabbt att det inte är så..

Vad spenderade du mest pengar på? Resor, Mat, Brun utan sol, läppglans.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Turkiet resan och alla spontan kvällar i somras gjorde mig glad och älskade life.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Policeman, parade och live your life.

Vem har du umgåts med mest? Hehe har helt klart spenderat mest tid med Sanna och Linnea <3


Bästa minnet från 2015? Turkiet med sanna helt klart!!! Cypern med jenny, Brännbollsyran, många utav sommarkvällarna, etc etc.


Vilka länder besökte du? Cypern och Turkiet! 

Har du haft ett förhållande under 2015? Nixpix! 

Vad önskar du att du gjort mer? Har njutit så otroligt mycket och levt life på riktigt så kan inte ha njutit mer utav de stunderna! Men om jag måste önska att jag gjort mer så är det att kapa kontakten med en viss person tidigare som bara dragit onödig energi. 

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016? Vill ha ännu mer resor och ännu mer spontaniteter med vänner! Men det ska vi nog kunna ordna!

Vad önskar du att du gjort mindre? Tagit tag i skolan mer nu mot slutet av 2015. 

Största musikaliska upptäckten? ​Oj.. Adele kom ju med en sjukt bra platta 2015.

Vad gjorde du på din födelsedag? Minns inte riktigt. Åt tacos med familjen och fick massa fina presenter typ! 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Finns mycket man i efterhand tänker att man kunde gjort bättre men sånt är så lätt att se i efterhand och livet går vidare så lika bra att fokusera på annat och de kommande året och göra de man isåfall ångra att man inte gjorde. 

Hur skulle du beskriva din stil i år? Har börjat gå locco i garderoben och mixat alla möjliga sortes stilar. Jag har ingen "standard" stil utan känner jag för gulligt och blus ena dagen så kör jag på det och kör jag på lite mer "cool" style en dag så kör jag på det! 

De bästa nya människorna du träffade? Åh helt klart Linnea och Sanna!!

Planer för 2016? Börja träna på riktigt & äta nyttigt, det är mitt mål verkligen att bli fit och bygga upp mina muskler. Ska även resa utomlands i sommar med några vänner, bla. Turkiet med sanna igen sedan göteborg på någon trip etc. Ska också på festivaler samt har tanken på att tatuera mig! Känner på mig att detta år kommer bli grymt! 

Vad ser du mest fram emot med år 2016? Resa utomlands med vänner!!

Har du något nyårslöfte för 2016? Som sagt, nyårslöften är inget för mig.. Vill jag något eller har någon dröm så gör jag det med en gång varför vänta tills varje årskifte?

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Jag vill säga: Kör tjejen, var stark. Du har dig själv i alla lägen, hur tufft det än är. Fokusera på de bra sakerna och uppfyll drömmar och kom ihåg att ALLT är möjligt. allt. 

Likes

Comments

Halloj! Jobbat 12-18 idag och de gick riktigt bra idag faktiskt!! Igårkväll tog jag och Sanna en myskväll vilket behövdes nu när man ska ställa om dygnet inför skolan imorgon.. KRAM

Likes

Comments

Halloj! Äntligen frisk!! Så otroligt skönt! Iallafall, igår så mötte jag upp Sanna och vi traskade runt på stan lite och hittade ett par byxor! Mot kvällen mötte vi upp Amanda också och begav oss till en födelsedagsfest. Idag inte mycket gjort ska nog ta en prommis senare & en varm dusch. Kram!

Likes

Comments

Fick EmerginC serien utav mamma i julklapp och har hört så otroligt bra om dessa produkter. Har använt mig utav dom cirka 1 vecka nu och börjar se riktigt bra resultat! Fullt resultat ser man först inom 20 dagar. Är råtaggad på dessa produkter och få se hur de funkar!

Likes

Comments

Gjorde en sjukt god vegetarisk rätt idag! Ska börja äta mer grönt och mindre kött, känner att kroppen mår bättre utav det direkt!
Rätten bestod av:
Avokado
Kidneybönor
Stekt sparris
Peppar & salt

Likes

Comments

Enorm däng utav feber på 40 grader samt halsfluss och en riktigt jobbig hosta.. Så sjukt tråkigt avslut på detta lov. Menmen ska göra allt för att bli frisk så jag snart är på benen igen! Krampå er!


Likes

Comments

Sååå skönt att vara ledig och slippa all söndagsångest! Skulle egentligen jobba idag men kände mig så hängig och stannar hemma och vilar. Ikväll kommer Maja och vi ska catcha upp lite, var ett tagsen nu! Gårdagen då? Hängde med Tove och vi träffa lite härligt folk bara!

Likes

Comments