Jag och mammi har precis börjat att baka pepparkakor och det är riktigt mysigt. Vi har även börjat pynta och ha oss. Det känns äntligen lite mer som att julkänslan kommer så smått. I helgen har vi också varit på julmarknad och det blev mycket korv, marmelad och glögg i påsen med oss hem vilket passade bra!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna dagen spenderade jag i Malmö med min faster för att jag var lite trött på att kolla på simtävlingarna. Först gick vi på stan och kollade i affärer och köpte bland annat en farsdag present. Sedan var vi inne i ett köpcentrum, gick på promenad i parken, fikade på espresso house och åt lunchbuffé. Så det har varit jättemysigt. Efter det så skulle hon jobba och eftersom att hon jobbar på Malmö och dem skulle ha konsert fick jag sitta i ljudbåset och kolla på musikalen eftersom att det var utsålt. Den hette Doktor zjuvagos och huvudrollen spelades av Sanna Nilsen och den var jättebra.
Likes

Comments

Är just nu i Ystad och kollar på simtävling. Som sagt är jag bara där och kollar på min syrra eftersom att jag har slutat simma, måste erkänna att man saknar det lite. Vi st varit där hela dagen men vi får se vad som händer ikväll. Kanske går vi ut och äter eller liknande. Funderade också på att åka till emporia en sväng eftersom att vi sover i Malmö i helgen hos min faster för att vi ska spara lite tid istället för att köra fram och tillbaka till Ängelholm.


Likes

Comments

Sitter nu och myser i soffan med godis och idol. Befinner mig nu i Malmö hos min faster där vi ska sova över i natt. Vi har precis ätit pizza och gått lite på stan lite tidigare ikväll. Imorgon åker vi vidare till Ystad för min syster ska på simtävling så jag ska heja på henne nu hela helgen. Känns som att jag tillbringat väldigt mycket tid i en simhall på sistone, praon och nu tävling men det är najs!
Likes

Comments

Har precis varit hos frisören och klippt topparna. Det kändes väldigt bra eftersom att det var ett tag sedan. Så stor skillnad det blir efter att ha klippt bort dem slitna topparna. Som vanligt blev det plattat också eftersom att det är svårt att klippa med lockigt så nu är det sjukt lent. Tycker det är skönt eftersom att jag aldrig plattar det själv för att det tar för lång tid när det är så tjockt.


Likes

Comments

Börjar snart min andra dag på praon. Jag jobbar som lärare på en simskola. Igår fick jag mest kolla på och lära mig så det var rätt trist men idag kommer jag att få vara med och verkligen vara simlärare så att vi får se om denna dagen blir roligare.


Likes

Comments

Tänkte uppdatera lite från gårdagen då jag inte hann blogga. Jag och pappa var och kollade på möbler hela dagen. Vi letade efter en soffa och ett matbord vilket vi hittade många fina av. Vi var på Ikea, väla och på Ekeby möbelaffär. Förutom det så fikade vi också och hade det mysigt!

Likes

Comments

Sitter nu på Ebbas fik i Helsingborg med familjen. Sjukt mysigt café med 50 tals inredning som är så coolt. Det ligger iallafall mitt emot espresso house om någon vill gå dit. Jag och många andra skulle säkert valt EH men mina föräldrar ville in hit vilket var tur för annars jade jag nog bara gått förbi det. Alla borde gå in där någon gång för annars missar man något!
Likes

Comments

Igår så blev det inte mycket gjort förutom att jag paddlade ett pass på 10 km annars slappade jag bara. Såg filmer, spelade Sims och läste denna underbara boken som heter hur kär kan man bli. Blev så inne i den så att jag sträckläste hela från början till slut. För att göra en  lång historia kort så handlade det om en tjej som blev kär i samma kille som sin bästa vän och får välja mellan kärlek och vänskap. Det låter kanske lite cheesey för vissa men den är faktiskt bra. Katarina Von Bredow är en jättebra författare och jag har läst två av hennes andra böcker också. Syskonkärlek och som jag vill vara och jag tipsar om alla böckerna. 


Likes

Comments

Startar morgonen med en skål jordgubbskvarg med flingor och bananer medan man läser massa tidningar. Idag ska vi till Helsingborg och gå på stan så vi får se om det blir något fynd med hem senare idag.
Puss&kram


Likes

Comments