Igår var vi på lite bjudning hos Sebastians föräldrar i Åhus för hans pappa fyllde nämligen år. Missade att fotografera maten så alla sitter med tomma tallrikar på bilderna och sen glömde jag bort kameran helt och hållet i omgångar. Fick inte ens en bild på mig och Sebastian. Trevligt som attan hade jag iallafall och idag är det farsdag så vi bär oss snart av till Yttervägen och äter middag med mina föräldrar.

Detta hade vi med oss. En äpple låda full med gottis, väldigt uppskattat.

Visste inte att det skulle vara fler hundar på plats men det gick faktiskt långt över mina förväntningar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad vore hösten utan en ny polo? Köpte denna på Gina Tricot idag. Den kostar 150:- men du får den för 99:- om du är medlem.
​Kan inte bara vara jag som älskar dessa små erbjudanden som dyker upp ibland. 

Likes

Comments

Har börjat med en ny grej. Jag tillhör den typen av människor som inte kan ha håret i ögonen. Avskyr när luggen flyger fram i ögonen och hänger fram i ansiktet till vardags så jag har håret eller åtminstone luggen alltid uppsatt till vardags så nu har jag inhandlat lite rosetter att piffa upp frippan med.
​Köpte ett helt paket med 10 olika färger ifrån wish för bara 13 kronor, tips, tips! Visst blev det fint?

Likes

Comments

​Tänkte att det kanske skulle vara roligt med 20 snabba frågor för att lära känna mig lite bättre. Känns som ett lagom inlägg innan man går och lägger sig.

​​Hur gammal är du? - Född den 24 juni år 1997 (20 år)

När vaknade du idag? - Klockan 05:50 vaknade jag första gången sen somnade jag om till 06:10, snabba ryck till jobbet sen.

Vad åt du till frukost? - Är inget fan av tidig frukost men började arbetsdagen med en kopp te i daglig ordning.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: - 1. Jag har ingen stor umgängeskrets. 2. Jag har många tatueringar. 3. Jag är JÄTTE rädd för paddor, så överdrivet rädd att jag får panikattacker av att bara googla eller ens tänka på en padda.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? - Om jag inte jämför mig med andra är jag nog nöjd med det mesta. Men jag är väldigt glad för mitt tjocka lockiga hår. Mindre nöjd med min panna då jag i yngre dagar inte tog hand om min hy så bra och skaffade mig lite acne ärr där.

Vad har du gjort idag? - Arbetat, varit på möte, lagat mat, handlat inredning, klippt klorna på min hund.

Vilken film såg du senast? - Tittar så sällan på film att jag glömt bort det.

Är du besatt av någonting? - Just nu är jag besatt av inredning då vi ska flytta. Blir lätt besatt av saker men det går i vågor. Typ när vi skulle skaffa hund blev jag besatt av att veta allt och lite till om hundar. Har mina fixidet och blir så lätt ner grävd i nuet eller vad man ska säga.

Beskriv en perfekt dag: -  Vakna av mig själv och inte ha några måsten. Träffa trevliga människor och gärna lide roliga aktiviter på dagen. Och bra väder såklart!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: - I vår lägenhet i Kristianstad. Liggandes i min säng under täcket med ljud från Sebastians Tv spel i bakgrunden.

Vad lyssnar du på just nu? - Någon random vlogg och Sebastian som spelar och pratar med sina kompisar i bakgrunden.

Hur går du helst klädd? - Inte så petigt men helst inte i tajta jeans.

Är du morgon eller kvällsmänniska?  - Just nu känns det som om att jag inte är någonting utav det. Är ständigt trött.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? - bild och slöjd på låg/mellanstadiet och svenska har jag också alltid varit bra på genom hela min skolgång.

Vad köpte du senast? - 35 stycken sockerbullar, haha (till mötet) Sjukt tungt att bära kan jag berätta.

Vad har du i dina fickor? - Hundgodis, tändare, nycklar och bajspåse skulle jag nog tippa på.

Vilken är din favoritaffär? - Arkens zoo. lol

Vilka smeknamn har du haft? - Jojjo, Jerry, Hanna, Hanni, Pyttan, men favoriten är nog ändå ''fröken tafatt'' 

Vilka är dina största svagheter? - Min största svaghet (eller styrka) är att jag får jätte mycket intresse för någonting och blir jätte insatt i korta perioder och sen slutar jag med det tvärt. Typ innan gick jag till gymmet 2 gånger om dagen, åt nyttigt och handlade tränings prylar för tusentals kronor sen tappade jag intresset efter några månader och slutade bry mig. Det är ju rätt synd.

Likes

Comments

Ja ni kan ju inte direkt missa vad jag har gjort idag. Jag tog ett ryck och rensade i mina garderober. Jag och Sebastian bor just nu alldeles för trångt. Jag har två garderober här hemma och att döma på bilderna ser det ut som jag tömt dom men nej så är inte verkligen fallet. Jag hänger för tillfället typ 3 plagg på samma galge för att få plats med allt!? Helt galet.. Sebastian lyckas dock få bra plats i en gradrob vilket jag inte riktigt kan förstå. Kommer nog krävas en stor shoppingtur när vi båda får dubbelt så många garderober sen.
​Ni förstår inte som jag L Ä N G T A R till flytten.

Känns som jag bara tjatar om den här flytten hela tiden men som ni kanske förstår är det det ända i mitt huvud just nu och det är svårt att skriva om någonting annat än vad som händer nu. För just nu är vi verkligen mitt i flytten och hela dagarna går på ett eller annat sätt åt till att packa, rensa och planera inför flytten, ha tålamod.

Likes

Comments

En dusch gör verkligen susen när man inte känner sig på topp. Idag mår jag dock lite bättre. Glider runt nu i mjukisbyxor och försöker få någonting gjort men tycker mest att jag trampar på samma ställe hela tiden. Trots att papprena redan är påskrivna vågar jag knappt plocka ner mer saker just nu. What if man behöver någonting? Det är ju ändå nästan en månad tills dess och lägenheten är redan tom..

Tittar på en massa inredning och möbler nu och inser hur mycket det kommer svida i plånboken.. Vill inte köpa en massa ''skit'' och ställa in i nya lägenhets. Det har man redan gjort en gång så nu är det riktiga saker som gäller. Har en bild i huvudet om hur jag vill att det ska se ut. Detta kommer bli bra!

Likes

Comments

Hejsan och kul att du hittat hit. Johanna heter jag och det är jag som driver denna bloggen. Jag är 20 år och bosatt i den lilla staden Kristianstad som ligger i Skåne. Här bor jag tillsammans med min sambo Sebastian och vår hund Thibo.

Hade tänkt bespara er den långa presentationen och låta er lära känner mig efter hand som inläggen läggs upp.

Ligger hemma sjuk och fick den geniala iden att kanske börja blogga igen. Vaknade imorse och märkte att min kropp börjat total strejka. Blir inte många knop gjorde idag även om jag skulle behövt plocka lite här hemma. Vi står ju inför flytt så lägenheten vi bor i nu ska packas ihop, rensas och kollas över. Ska skriva på papperna imorgon och sen flyttar vi redan den 1e december. Ska bli så så skönt att få någonting större och bättre. Denna lägenheten är i princip gjord för oss och ligger bara ett par hus bort från där vi bor nu så flytten ska nog gå ganska smidigt.

Nu har Sebastian precis hämtat mat till mig som plåster på såren. Var sugen på sushi men inget ''riktigt'' sushi ställe hade öppet så det fick bli ifrån rosegarden denna gången.

Likes

Comments