Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ska snart flytta och har börjat tänka på vad jag vill ha i mitt rum och hur där ska se ut. Satt därför och kolla lite på posters och hittade de coolaste och finaste jag någonsin sett. Posters med citat ur Gossip Girl asså förstår ni?? Detta är lätt veckans bästa händelse. /Crazy Blair Waldorf fan

Vi kan ju börja med dessa två på Blair och Chuck.

Love me? Always.

Sen har vi min favorit. Ett citat som jag känner igen mig i.

"All I ever wanted was a simple fairytale"

Sedan ett citat som sätter ord på precis vad mode är.

Fashion is the most powerful art there is. It´s movement, design and archiecture all in one, It shows the world who we are and who we´d like to be.

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar att äta brunch och gör det helst varje söndag haha! Favoritbrunchen finns enligt mig på Grand hotel i Lund. Matsalen på Grand är jättefin så det blir extra trevligt att äta då! Try it! All kärlek/ J

Likes

Comments

Har alltså blivit 12 år gammal igen och ska ha serie-marathon med mina fina vänner. Vi kollar på skam som är en norsk serie och den är 10/10 mina vänner. Verkligen en serie att rekommendera speciellt till unga tjejer!

Likes

Comments

I November springer jag runt i en aning för tunna kläder. Nu när vintern närmar sig har jag väldigt svårt för att ge upp mina tunnare kappor, jag förnekar att det är 0 grader ute. Älskar min halsduk men den värmer inte så mycket dessa kalla dagar då den är rätt tunn men fin är den iallafall.

Likes

Comments